как отслабнах с 10кг. за 10 дни(2-ра част)

• 89 520
  • 671
  •   1
Отговори
# 165
  • 42.016399,23.101179
svetul4e да не разводняваме темата, ама и аз след като радих имах такива проблеми като
miamaria1979, сега вече уж се нормализираха нещата, ама пак си имам 1 на ум, че нещо не е както трябва. Та ако можеш сподели и тук, какво мислиш като професионалист. Grinning
miamaria1979 нямам точно обяснение за студа, но навсякъде пише че е нормално да го почувстваш, най-вероятно си е странично действие на прочистването на организма. newsm78

# 166
  • Пловдив
Момичета,на мен ми е 3 ден и студ още не съм почувствала,вчера бях -1 днес няма разлика защо така Rolling Eyes

# 167
Явно наистина се отслабва в зависимост от това колко имаш да сваляш.

Давам отчет - преди малко се мерих 73.7  Laughing или от вчера съм минус 1.3кг  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 12:38 от GERA

# 168
  • Пловдив
Браво,поздравления  bouquet

# 169
Zdraveite!
Ne moga da spazvam po cql den glad, no sutrin ne qm, v 16h si sipa ne6to gotweno, piq sirop4eto. Tova e za denq.  newsm45 babydust7 Pred komputyra sym po cql den, a kato se prebera u4im s drebnoto. smile3529 Da znaete ot li4en opit MNOGO E TRUDNO v pyrvi klas, a i sega s tazi sta4ka e prepuskane /po 3 bukvi na sedmica/.

# 170
Относно студа,нормално е да изпитваш студ,ако не приемаш калории,калория произлиза от думата калор,в превод топлина.
И аз взех да се замислям за този сироп,ама 50лв за половин литър ми се вижда множко.
Към авторката на темата имам въпрос.Запази ли ги тези килограми след спирането на сиропа?

# 171
Хай , днес ми е първи ден и се чувствам перфектно Simple Smile Бях на обикновенна диета от 7.01 до днес и сега 10 дни това ще пробвам Wink Ще ви пиша ако огладнея много Wink Поздрави

# 172
Нормално е да ви е студено. Преди правих такива диети чувството по време на протичане на диетата е страхотно. Но сега имам проблем с щитовидната жлеза и такива диети са противопоказни. Но по време на диети без храна по добре да се набляга на голямо количество вода. Водата извлича отровите от организма и самото гладуване, защото това е гладуване протича по лесно, ако не пиете вода ще ви боли глава. Naughty ooooh! Whistling

# 173
Пак съм аз - днес съм 72.9 кг или с 800 гр по лека, а общо съм свалила 2.1кг.

# 174
Здравейте момичета Simple Smile  Започнах сиропчето от понеделник. до сега съм -2. От вчера сутринта кантара се е заковал и не мърда Cry  Изкуших се с две бисквити вчера и с четири пържени картофчета днес. Дали пък това оказва чак такова влияние. Sad От утре ще съм желязна, да видим какво ще стане.

# 175
на мен ми е втори ден. -3кг съм ама съм адски гладен постоянно .. нормално ли е ?? втори ден а главата ме боли около 5часа? Да не взема да пометна нещо ? Аз невиждам как 10 дни няма да ям и да ми е добре/? Вие как се чувствате оделните дни /??

# 176
След първият ден се събудих със жестоко главоболие. Сега няма такъв проблем с изключение на това, че ми е мн.студено. Колегите ме взеха на майтап, че съм като змийче Laughing Laughing

# 177
 От утре започвам . Приятеля ми се връща след 7 дни. Дано поне 2-3 килца сваля. Моля се. Да се бях сетила по- рано, ама ... После мисля да продължа на плодове...и лентичката вече за жалост не е актуална. Май съм на изходните кила Weary

# 178
Ето ме отново, надявам се да не досаждам  Blush

Вече съм 72 кг, признавам, че вчера ми беше много труден ден, едвам издържах  Sick. Всичко е точно така като си го пише в книжката около 3-5 ден се чувстваш зле, но ако издържиш след това си пълен с енергия и аз се чувтвам точно така  Laughing

Искам да попитам дали ако по време на диетата започна антицелулитни масажи, си мисля че ефекта би трябвало да е много добър, защото ще се помогне на тялото да изхвърли токсините от там, ама дали е така се чудя  newsm78

# 179
Момичета, вече съм 65. Минус едно килце за периода 08.02-22.02. Но задържах свалените 3  кг. и си пия сиропа веднъж дневно сутрин или вечер като замествам едно хранене.
Marci, zoui, митковатамайка добре, че споделихте за студа, че се бях втелясала покрай мненията за хормоналните смущения.
GERA, браво на теб и продължавай!
novaVIVA, нормално е да те боли глава, но след първия ден минава, избери си подходящата версия, ако смяташ да хапваш.
мими81, зависи колко имаш да сваляш, аз мисля, че до 4-5 ден се свалят до 3-4 кг., а след това до 7-8 ден още толкова. Избери си подходящата версия.
S_ash, ще свалиш със сигурност.
cenoceno, аз си мисля, че нещо се гъбаркаш с нас. Аз се обръщам с момичета ама ти май си момченче (втори ден. -3кг съм ама съм адски гладен), а мислиш за помятане (Да не взема да пометна нещо ?). Казвам ти го не с зла умисъл и ти пожелавам успех.
Накой прави ли я веднъж седмично? Сваля ли по 1-2 кг. на денонощие? Marci, Svetul4e, къде сте?

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 10:38 от miamaria1979

Общи условия

Активация на акаунт