как отслабнах с 10кг. за 10 дни(2-ра част)

• 89 474
  • 671
  •   1
Отговори
# 465
Днес спирам сиропчето. Краен резултат - 7кг за 9 дена. Аз лично съм много доволна и пак бих го пила по нататък. Имам още 3 килца, но тях с фитнес ще ги атакувам. Ще продължавам да следя темата и ще докладвам дали съм качила след захранването. Айде успех на всички   bouquet Hug

# 466
Браво Partyстискам палци за захранването!пиши как се справяш след това.за нас -тепърва започващите,е важно да четем за успехите на другите.поне мен това ме крепи да издържам до край диетите.

# 467
Да напиша и аз Wink Не знам дали да имам доверие на кантара днес се премерих и показва 67 килограма .Стартирах от 71 килограма мера си със сантиметър талия ханш има разлика което ме обнадеждава е още не мога да влезна в любимото ми панталон че ,но имам още 5 дни до края на програмата. Утре ще отида на сауна дано издържа 15-20 минути Wink
На новодошлите имайте воля и мотивация тогава ще имате успех Вчера готвих на семейството ми разни вкусни гозби и  урааааааааааа издържах Joy Joy Joy

# 468
Браво,Светулче!това ми е и на мен притеснението-как ще се справям с готвенето за семейството без да опитам и капка.В крайна сметка надявам се да удържа,още повече сега,когато виждам,че другите успяват.Аз съм голям инат,но не и когато се отнася до мен.Надявам се да не се изложа.Утре ми пристига сиропчето newsm78

# 469
Нещо за циклих 5-тият  ден мина , а съм отслабнала само 3 кг Cry Cry, предишният път свалях по бързо newsm78

# 470
  • Пловдив
Здравейте, Hugи аз от понеделник съм пак в отбора

# 471
# 472
  • Пловдив
Добре заварили newsm10

# 473
Здравейте момичета, добре дошли на новичките и поздравления на всички за минусчетата Hugзаповчвам и аз,този път дано устискам,че като гледам аз съм най- несириозна тук Embarassedпък колкото издържа,пак ще е добре Peace

# 474
Здравейте момичета!
Аз вече 4-ти ден съм на програмата и резултата е -3 кг., дано да продължава в същия дух свалянето на кг.,че при мен винаги се получава много трудно. На всички започващи успех.

# 475
Хайде Цвете  Winkсвалих  5 килограма,  ако не успея  да достигна това което желая ще имам поправка от 01. 07 .08 . Wink

# 476
Здравейте на всички на мен вчера ми беше много труден ден емоционално.Можете ли да си представите успокоих се като четях готварски рецепти от книги и в Интернет Joy Joy Joy

svetul4eto  програмата можеш да я повториш не след 6 м. а след 1м. ,аз така правя yes

# 477
За сега съм добре,малко ме боли гърло ,но нищо така и така като преглъщам ми е гадно,ще карам на сиропчето,стискайте палци  bouquet

# 478
цяла сутрин не ядох с надеждата,че сиропчето ще дойде сутринта,но уви още го няма.и аз естествено побързах да се наям.дано да дойде до довечера,че да го почна от утре.

# 479
lusylusy   и аз имах такъв ден изпокарах се с съпруг , след това цяля нощ плаках не можех да спра  .Чуствах се сломена и бях на косъм да се откажа  но, мисалта за едно хубаво лято с бански който  ме прави секси  Embarassed и още позитивни мисли ме спасиха Hug

Общи условия

Активация на акаунт