АВГУСТ още е далече, но на първия триместър му се вижда края вече!

• 13 259
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
А ние разходихме нашето мече(или извънземно както му вика мама   ) до Боровец с още една бъдеща мама и много ми се прииска да карам ски,ама знам, че не може,поне милото се възползва от пистите 
Стискайте палци утре всичко да е наред на прегледа и дано разберем пола!!!Целувки на всички

# 91
Добро утро, поспаланки! Как ми се иска и аз да можех да си спя като вас, а не да вампирясвам всяка сутрин към 5 ч.  #Cussing out

Виждам, че продължаваме да се увеличаваме. На новозаписалите се леко и безпроблемно бременеенеsmile3525 Аз ви записах в нашето списъче в началото на темата.

Май вече повечето сме по-добре откъм гаденето, надявам се скоро с всички да е така! baby_neutral

Желая ви  Laughing усмихнат и хубав ден, макар че е понеделник! На работещите - приятна и спорна работа, а на почиващите (като мен) - използвайте хубавото време за разходки!

# 92
  • Sofia
 Добро утро,и аз си купих масло против стрии на Икаров,само веднъж съм се мазала,защото пише да се ползва след 3-я месец.Не е лошо,добре омазнява кожата,но ми подариха и на Euserin и то ми действа много успокояващо а и няма аромат.

# 93
Добро утро кифлички!Добре дошли на новите бременлйки,лека и  успешна бременност им желая!  bouquet
ще излизам на разходка ама чакам да се наконтят мадамите .Лек ден и до после Hug

# 94
 Hugздравейте за днес и от мен! От днес започвам  и аз мултивитамините.АГ каза да си избера които искам, но то имало много видове. Матерната я пих през първата брем. и докато кърмих, това ще рече повече от 2г и мисля да си почина от нея, но тези пренатал са наистина объркващи:открих 3 вида-с желязо, без желязо,които са американски и вега пренатал,които пише че са без вит.А и D,обединено кралство.Еееее, аз кои да избера Thinking????
 Ползвала съм чикото и е ок, само не пепоръчвам олиото, от което незнайно защо се обринах.

# 95
Добро утро !
Поне дано за вас е добро,аз от един час се опитвам да регистрирам дъщеря ми в сайта за детските градини .но уви засега успех нямам,направо съм бясна. Пак се изгавриха с нас родителите,ние си нямаме друга работа.

# 96
Меви моя Pre-Natal е от Kанада на JAMIESON засега съм доволна от него, изцяло от натурални продукти е, ако се искаш кажи и ще ти напиша какво съдържа подробно.
Относно кремовете за стрий аз си купих на Кокона майка масажен крем против стрий за бременни не е скъп  ,а има много хубав съставки в него,не смятам да си купувам скъпи мазила това е достатъчно добро.Ако си си предразположен към стрий не вярвам крема да те спаси,макар че помага до известна степен в това спор няма.

# 97
Здравейте Маминки,
и аз да се включа в мрачният понеделник.
Амма какъв късмет извадихме  с този слънчев и топъл уикенд. Всички явно сме били навън по разходки. Сега и аз съм си в България, малко на почивка при мама.  При нас - аз и мама си направихме 4 часова разходка малко в центъра да си търсим обувки и дълго спокойно крачене хихи в западният парк.
Между другото обринах се по корема след като се мазах с бебешкото олио на Нивея, уж от аптека, уж качествено ..нооо толкова неприятно сега. Моята кожа е малко чувствителна към мазила, а пък стрики си имам и от преди от рязко напълняване и отслабване, та си представям на какво ще заприличам по-натам  #Crazy Sick пък ако си взема някой скъп крем после ще ме е яд ако имаш пак такава реакция ..пфуууу Close
Леле само да си призная, ние с таткото хич не го мислим името.. всички ме смрънват ама как така, ама що ама незнам си какво си. Мислим си че ни е рано още.
Повръщането и гаденето взе да намалява, ама тия килограми дето ги качих ми тежат на съвестта, доки-то вика по 2 часа разходка на ден ..а пък главно с въглехидрати се наяждам, днес примерно от сутринта все за баничка с боза си мечтаех, и с това си се налапах. Така ми се услъди бозицата обаче ..дет не съм я обичала никога.
 preggo
Ох тази зелена салатка с репички, пу да му се не видяло в нашия квартал няма от къде да си взема .. smile3502

# 98
Здравейте момичета!
Аз съм на работа и се боря с физическото си неразположение.
От неделя на обяд много повръщам. А последната седмица може да се каже,че съвсем малко ми се  е гадило дори.
Не искам да си взема болничен,защото съм съвсем сама вкъщи и ме хваща адска депресия.
Днес най-сетне си пуснах изследванията, да видим какви изненади ще имам там.
Отказах да ми правят цитумна мазка. незнам дали постъпих правилно, но адски ме е страх да не стане някой гаф, но и лекарката не се постара да ме успокои.
Желая ви лек ден!

# 99
Днес най-сетне си пуснах изследванията, да видим какви изненади ще имам там.
Отказах да ми правят цитумна мазка. незнам дали постъпих правилно, но адски ме е страх да не стане някой гаф, но и лекарката не се постара да ме успокои.
Желая ви лек ден!

Ей, цитонамазка се казва  Mr. Green
От какво те е страх, какъв гаф може да стане от цитонамазката?
Иначе цитонамазка е хубаво да си правиш поне веднъж в годината, в Германия се препоръчва даже два пъти - с нея се вижда дали има някакво възпаление на шийката на матката и дали клетките са нормални.
Микробиология взеха ли ти?

Айде стига с притесненията.
Защо очакваш "изненади" от изследванията? Трябва да очакваме всичко да е наред и само хубави неща Simple Smile

Пожелавам на всички прелестно настроение Simple Smile bouquet

# 100
stelliana__

абсолютно подкрепям Котката Марта относно цитонамазката.  thumbsup
Това си е основно и задължително изследване за всяка жена.
И освен риск от това, да не ти се открие някой проблем на време, не мисля, че рискуваш нещо друго.  Peace

Тук във Франция, също го препоръчват веднъж на 6 месеца и независимо от датата на последното изследване,  се прави задължително в началото на бременноста.

# 101
  • жителство на место
ще кажете ли какво представлява цитонамазката newsm78
аз да висподеля спрях да взимам лекарства и гаденето отшумя smile3534
сега се храня добре и се възстановявам от отслабването ми
дано само да не правя голяма грешка със спирането на лекарствата без да съм питала лекар newsm12
но след логичен анализ стигнах до извода, че лекарствата и без това не ми действат- аз веднага ги връщам след прием;

желая ви поредния прекрасен ден от бременността newsm51 smile3525

# 102
ще кажете ли какво представлява цитонамазката newsm78
вземат ти натривка от шийката на матката, която се изследва, доколкото знам. по принцип е безболезнено, освен ако не си с чувствителна шийка на матката като мен. тогава боли много  Confused

# 103
  • жителство на место
да и на мен ми взеха проба за анализ и лекарката ми направи гинекологичен преглед
приятелки ме бяха предупредили в никакъв случай да не позволявам да ме преглеждат на магаренцето, но аз се доверих на д-ра
не съжелявам
каза, че всичко с иййката на матката  ми е нормално

# 104
  • жителство на место
ш-то ми зхапва много трудно на клавиатурата

Общи условия

Активация на акаунт