Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 963
  • 563
  •   1
Отговори
# 150
Ники, бравооооо. Много се радвам, че засега си отървала великия "Хотел МД". Пожелавам ти до финала все така да го подминаваш  Hug.
Светле, що се филмираш допълнително?! Отпусни душата колкото ти е възможно и остави човечето на мира  Heart Eyes.
БерниHug.
Аги, липсваш ми. Как сте?

Къде ви изчезна бременната тема, бременни мозъци такива?  smile3534
леле как ни говори пък тази ooooh! Mr. Green. А аз да се доиздам - хич не й се "изхилих", направо не спрях да се смея - реших, че звъни да ме пита как съм  Laughing и като ме напуши един смях  Joy Joy Joy.

Лека нощ.

# 151
Добро утро, поспаланки! Hug
Честит ви петък!

Ники, радвам се за добрите резултати на бебката. Стягайте си хотелчето в курортен комплекс "Дружба"  Wink - там ще ви е най-добре и на тримката Heart Eyes

Рони, честит ти рожден ден на Стоичков! Mr. Green Мисля, че вече е време да почерпиш от туй прасенце. Може и винце да добавиш.

Светле, спокойствие (намерил се кой да ти го кажа, ама карай) и силна храна. Не се втелявай, на бебче му е топло, приятно, ще си дебелее и всичко ще е наред  Hug

Веси, да те питам - как си днес? Mr. Green

Айде сега и аз да се отчета.
Вчера си взех резултатите от цитонамазката, направихме и фоликулометрията. Имам само един фоликул в десния яйчник. Другата седмица пак ще ходя. От цитото съм малко притеснена, макар че моят доФтор ме уверява, че всичко е наред; имам препоръка за следваща намазка след 6 месеца. Не че аз искам да ми има нещо, напротив -искам да съм здрава и всичко да е ок. Чудя се дали да търся второ мнение.

# 152
Шушу, той е прасенцето. Той.  Laughing
Весе, ко праиш днес?  Heart Eyes Вчера от присмиването над мойта скромна персона не получи ли обилни контакциЙ?  Mr. Green
Петък е. Аз съм в отпуск и си пазя  Toilet  Laughing

# 153
  • София
рони, за Весето не знам... май някой друг получи Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Весенце,  Hug тука съм, четкам си ви и следя изкъсо.
Май малко не ми се пише, обаче.

# 154
Желая много здраве и любов на всички, които са празнували през последните 2 дни. Аз бях при друг доктор (моят ми го препоръча) с чисто нова апаратура 4Д (да му я тествам).
1. Официално си оцветявам аксесоарите в розово.2. Малаката ми мома е супер срамежлива, своенравна и шавлива. На доктора му бяха необходими 50 минути да си направи необходимите замервания и да ми потвърди пола. В карйна сметка си нямам нито запис, нито снимка, защото според доктора "не беше склонна да позира", но важното е, че всичко си ни е наред.
Много усмивки и настроение на всички!

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 15:22 от Lili_X

# 155
Лили, браво за чудесните розови новини. Продължавайте и двечките в същия дух.

# 156
Лили, честита ти розова новина   bouquet.

Рончо, получих аз, получих, ама не достатъчно  smile3534. Днес бях на запис и на УЗИ - тонове екстра, контракции и те, дребния се е смъкнал където трябва и казаха, че чакаме тези дни новини. А снощи бях с такива яки и болезнени контракции на 15 мин., че почти си повярвах. Ама бяха няколко и после нищо. Та да отговоря на всички ви - добре съм, с болчици, но нищо сериозно.  Heart Eyes

Сладката пак се затри, дано да е заради празника.

Днес се чух с малката Раличка и тя изпраща много поздрави на всички ви. Взела е най-гадния изпит с отличен и сега остава само още един. Нашата задача е да стискаме палци на 15.02. да "покори" и този изпит и после е на наше разположение за срещи.

Hug Hug Hug

# 157
Иаууу, забравих - Светле, ЧИД и по моя настолен набюрен кавендар! Жива, здрава, щастлива!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Весе, споко, ад ще ти измисля и друго величество да се е родило тези дни. Ти само  Wink
Лили,   bouquet
А Ники, Ангелчето и Негрото що си мислят, че не трябва да се вястват днес цял ден да им знаем делата?  Crossing Arms

# 158
  • София
аа ей ме на- добре съм.Бебчо ме беше попритеснил,че тия дни по-малко мърдаше,но днес се отчете подобаващо и съм доволна от него.Вече нямам търпенние да дойде Март,толкова бавно взе да ми минава времето,пък уж по цял ден има какво да правя.

Честито на рожденниците малко на патерици-да са живи и здрави!

Лили,честита розова новина! Hug

Веси,само дебна аз за новинка от теб!Стискам палци всичко да е наред,пък когато иска да излиза малчо. Heart Eyes

# 159
  • София
ЕЙ ме на бре ... .Аз идвам от разходка с Веселата, която ме нашашка хубаво. Изморихме се по магазините, търсейки подарък на моя приятелка която днес е рожденничка.Поседнахме после в сладкарница Неделя, една от любимите ни е ...  Mr. Green , станахме и Веселата като рече че нещо и изтекло и целия и стол мокър ... та можете да си представите как косата на Негрита се понакъдри.
Спокойното Веселче обаче каза да не се притеснявам тапата и била, която на части си падала  smile3506 . Веднага исках да я карам към болницата, но тя всячески отказва защотоне било дошло времето.
Весенце, предлагам ти мила другия път като се видим да си си приготвила чантичката и да съм сигурна че нищо няма да ти липсва.  smile3534 . Явно си ми е писано да си те карам в болницата, поне да ми е спокойно че си в добри ръце.  Joy

# 160
 И аз съм си тук. Търкалям си се:) Цял ден ми се спи. Сутринта сънувах някакви смешки- че съм родила, и оправих бебето и го дадох на майка да го гледа и отидох нкъде за цял ден. И се връщам вечерта, а майка ми не пипнала детето- ни го хранила, ни го преобличала, а то милото кротко си спинка в количката. И аз взех да го преобличам и изпаднах в ужас- че всички дрешки, които имам, са ужасно големи, че не съм ги изпрала и са още  с етикетите и хукнах нанякъде да търся дрешки...и като се върнах знаете ли каква картинка сладка намерих- наша Аничка се погрижила за детето ми, облякла го, нахранила го и го гушка:))
 Весе, значи тия дни чакаме бебока:) Стискам палци и на краката!
 Лили, браво за розовото щъркелче, лятото явно ще се раждат госпожици:)

# 161
Много мило ми стана, Ники  Hug Heart Eyes  bouquet

# 162
 Имам честта да ви запозная с един много готин малък мъж:)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=107

# 163
Имам честта да ви запозная с един много готин малък мъж:)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=107

И позира, и усмивки дава - чаровник  Flutter Пу-пу, да не му е уроки.
Отивам да разглеждам другите снимки, стана ми интересно.

# 164
Аууу, Вики е голям красавец[size=pt] и флиртаджия[/size]. С тази усмивка съм в плен.  Heart Eyes

Веселката нещо като отчет дали ще даде днес? Или да чакаме Емо да си развърже езика, демек пръстите?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт