Лекарката ми изписа Микомакс,но мисля ,че каза че е глобул(още не съм ги купила),но каза само една да взема.Но тя ме наплаши ,че това е много опасно и ако сум бременна или забременея преди да се излекувам ,90% водило до аборт в началните месеци или да преждевременно раждане.
Кикиники ,кажи ми как беше при тебе по подробно .
Рита ,а какво казват лекарите ,не са ли опасни за бебо гъбите и бактериите.Моите бактерии са Гардениела.Ти такива ли лекува?
Така ме наплаши лекарката ,а и като чета в интернет навсякъде пише че може да доведе до прекъсване на бременността и за това първо трябва да се лекува.
С майка ми точно това си говорихме снощи ,че преди е нямало такива предварителни изследвания,а и аз като забременях първия път не съм правила никакви такива изследвания и родих здраво дете ,а сега един куп изследвания и пак не се знае какъв ще е резултата.
А щях да забравя да питам -влагалищни промивки ми каза да си правя преди да сложа глобула.Правих те ли и задължително ли трябва да я правя?

ще трябва да изчакаш до 14-та седмица за да почнеш лечението. Поне моя доктор е на този принцип и като бях бременна с Борката точно така и направихме.
- чакам вече хубавите новини от прегледа
.
отпуска с цел да се хвана в ръце и да си изкарам шофьорската книжка най-сетне.
. 
. Споко.