Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 957
  • 563
  •   1
Отговори
# 120
  • София, "Младост 3"
и още - да ти е светло на душата днес и до идния ти рожден ден, да ни светиш и радваш, да си светъл лъч в живота на ближните си...миличка, честит имен ден!

# 121
Вихрогонче,честит празник на съпруга ти.Да е жив и здрав и много да се обичате.

Светле,честит празник и на теб.Да си жива и здрава,и само положителни емоции.  bouquet  bouquet  bouquet

# 122
Деси,да ти е жив и здрав съпруга.Да те обича много и на ръце да те носи   bouquet
Светленце,честит имен ден!Пожелавам ти очите ти винаги да светят като звезди,а ако в тях има сълзи нека бъдат само от радост!  bouquet  bouquet  bouquet
Весееееееееееее,отчет.Нещо взе да ме съмнява липсата ти  Thinking

# 123
А аз ще честитя имения ден на Класната любима на 8-ми. Така пише на набюрното  Mr. Green ми календарче.
  Wink Wink Wink

# 124
мило СВЕТЛЕНЦЕ
писах ти на ЛС но и тук - бъди честита и детето което носиш!
дано след нужното време го гушнеш и повярвай всички от радост ще поплачем с теб, защото това е едно много чакано и обичано ощепреди раждането си бебе! това си е нашенско форумско и извоювано с много трудности от теб бебче!
желая ти леки дни на чакане и разбира се - щаслив и лек завършек...всички чакаме...аз май чакам малка принцеса, но ще видим - вътрешното ми усещане още не есе е оформило...
толкова съм щаслива - почти съм си изгубила думите, но вярвам ще усетиш колок се радвам за всички ви! и за нас - твоите приятели...щото твоето щастие е и наше!
Заставам зад това прекрасно пожелание.  bouquet

# 125
Просто нямах нет  Hug. Днес имах среща с Ритата с много важна цел - загубих си червеното конче и трябваше да ми завърже ново. Без нейно конче никъде не отивам  Naughty. Вече съм вързана и наречена, така че сега може  Mr. Green.

Честит празник на съпруга на Вихрогончето и на Светълчето, ако има такъв, щото аз хич не ги владея именните дни.   bouquet

Hug Hug Hug

# 126
Добре, как да не ви обича човек.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Впрочем не знаех, че изобщо имам имен ден! Ама сърдечно благодаря! Hug По повода /и щото не мога да слагам снимки тук/

Wine Glass Wine Glass Wine Glass

Весе, значи Рони още не ти е звъннала да те пита как си, а? Mr. Green

Ако знаехте как ме разсмя тази истори с казването на истината за бебетата! Вики разбра как се раждат бебетата още когато сестра ми забременя изапочнахме да говорим за бъдещия племнник - той беше на 3 години тогава. По-интересно беше , че едва много след това се сети да пита как се правят. Един ден родата беше вкъщи, сестра ми - също. Вики впечатлен от огромния й корем гледа, гледа, пък реши да попита пред всички: Разбрах как ще излезе от там бебето, ама не разбрах как е влезнало! И сестра ми стана морава от притеснение. По-късно му обясних.  Mr. Green

# 127
  • Варна
Светле, честит имен ден и от мен! Нека ти предстоят само светли и щастливи дни оттук нататък!

Вихрогонче, да е жив и здрав съпруга ти и да сте много щастливи Simple Smile

# 128
Светълче, имаш или нямаш имен ден- все да си жива и здрава, и най-важното пожелание е ясно. Да изкараш една лека и хубава бременност и наесен да гушкаш малка сладка принцеска. И ти го желая толкова силно,че направо незнам... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 И на рожденика честито:)

Весе, твоя момък мерак да е бебе на годината, а сега кат се запъна, да не взема да те преваря newsm78 Като походя повече време и имам някакви странни болки. Май трябва да лежа newsm78 А в това хубаво време хич не ме свърта...

# 129
  • София
Честит рожденник на Вихрогончето!

Светле-честит празник - да си здрава,щастлива и септември да гушиш сладко бебче!

Ники,аз съм също с такива болки и вече 1 час дори не мога да ходя.Ставането от легло,стол и т.н. също е трудна задача вече.Мен пък ме притеснява,че от 4-5 дни е доста по-мързеливо.Рита много по-малко.

# 130
Здравейте.

Дари днес вече е без антибиотик и без системи,остана и само сондата.И тъй като няма системи днес е спаднала малко и е 1130 гр.

Това е от нас.Сори ,че съм толкова постна ама не ми остава време да включа дори компа.Чакам мъжа ми да се прибере и да го пусне за да използвам после 10 те свободни минути да вляза.

Приятна вечер.

# 131
Деси, да ти е жив и здрав рожденика! Много да те слуша и обича!
Светле, честит имен ден! От всички най хубави неща по много ти пожелавам!
Браво на Дари!

# 132
Влизам да дам отчет.Ходих на лекар и като ми видя изследванията каза ,че всичко ми е наред само имам бактериална вагиноза,която задължително трябва да лекувам преди бременност,защото може да предизвика аборт.Изписа ми антибиотик и глобули и каза ,че от антибиотика може и да хвана сега и гъби.Ужас ,може ли сега да се излекувам от бактериите ,а после да почна да лекувам гъби.Но ще изчакам да ми дойде и тогава ще почвам да се лекувам.
Ами това е скоро явно няма да забременея,Убедих се,че хубавите неща стават поне при мен много бавно.

Лека вечер на всички. Hug Hug Hug

# 133
  • София
Глори, аз бактериалната вагиноза си я лекувам от не помня кога.
 Сега съм бременна, и до миналата седмица с глобули лекувах гъби и Бактериална,
 е нЕма такова животно просто, упорита гадина. А за лечението с антибиотик не се
притеснявай. Отиди до аптеката и си купи две кутиййки с по едно хапче Микомакс (много е ефикасно).
Пиеш едното преди да почнеш антибиотика, и едно след като го свършиш.
Със сигуност няма да се появят гъбите гадни. Аз това го взимам винаги,
като трябва да провеждам лечение с АБ и не съм имала проблеми.
На мен на 18 ще ми взимат пак материал за микробиология, за да видим дали
съм излекувала гъбите и инфекцията.
Ще се справиш милинка, само не се притеснявай.

# 134
Глори, точно това и аз си мислех- да атакуваш гъбите паралелно с антибиотика. Понеже така и така ще се появят, поне да ги ликвидираш преди да имаш и оплаквания.  Какво е туй чудо, тия бактерии, тия гъби- ужас...едно време бабите ни са народили по 4-5-6 деца,а дали са знаели що е то бактериална вагиноза и гъби newsm78 И още нещо.  А пък може и да не стигнеш до лечение-нали ще чакаш да ти дойде. Ми може и да не ти дойде:)) При мен първият път стана точно така:)   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт