Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 953
  • 563
  •   1
Отговори
# 105
Браво, Даренцее!  Heart Eyes Големи бузки ще отгледаш ти. А аз си запазвам правото да ти ги ям по малко. Дано мама да отпусне аванта напролет.  Simple Smile
Влади на Ани-Бани ли получи пожелание от мен да има късметът на Димитър Пенев, щото са родени на една и съща дата?
Весе, за теб значи чакам 8-ми - стискай. Емо после може и да ме мрази, че ще го орисвам неговия наследник по хрониките на Стоичков, но ...  Grinning
Ти пък, Шушу - не било ставало от списък и конец. Специално за теб една история от  форума
Съпругът ми често отсъства, тъй като работи в чужбина.Преди няколко години, когато голямата ми дъщеря беше 4-5-годишна и вече й се искаше да има братче или сестриче, тя ми предложи следното:"Мамо, искаш ли, докато го няма тати, ти да родиш бебе и като се върне да го изненадаме?"  smile3504
  Mr. Green

АлинаHug

Нег-Ритке, май само ти ми се мазниш. За какво ме беше ядосала всъщност? Спомням си аз, че беше нещо наскоро.  gydi
Ко става с малката Ралка?

# 106
Леле, Браво на СВЕТЛА , стискам палци всичко да е наред  newsm10 и след около седем месеца да се срещне с едно хубаво и здраво бебче.
Ей момичета сложете и моя милост в списъка  newsm03, ние тия дни работин усилено за бебе и се надявам тоя месец да не ми дойде лелката.
А колко много се радвам че Дари все така добре се справя Hug

# 107
Рони, ти да не мислиш, че и ние не сме пробвали по тоя начин? Mr. Green Кристина откога ме врънка да й родя бебе, за да го преоблича и да му чете приказки. Възникнаха разни размисли в малката главица и се наложи да обясним каква е аджеба ролята на таткото в цялата тая работа  Mr. Green

ladybebiPraynig

# 108
  • морето и сините вълни :)
ааа Светланке,браус мацко Peace PeaceОт туй по хубаво начало няма накъде Hug Hug Hugей тъй да ти въри до края смао на хубаво Peace Praynig Hug

# 109
  • морето и сините вълни :)
Шушу, и как го обясни че ми е мноо интересно newsm78 Joy Joy Joy Joyбожее след време и аз сигурно ще тряя обяснявам.От сега трябва да почвам да го мисля Sick hahaha hahaha

# 110
Влади на Ани-Бани ли получи пожелание от мен да има късметът на Димитър Пенев, щото са родени на една и съща дата?
Рони,моя Марти получи пожеланията.
Все така да расте малката Дари и скоро да си е у дома. Heart Eyes
Светле,браво.Сега се наслаждавай на девойката и се настрой положинелно.Всичко ще е ок. Hug
Аз няма да залагам за момъка на Весето,че миналия път като заложих на първи и Мия взе,че се съгласи с мен  Laughing Но си мисля,че ще е скоро,тия дни  Mr. Green
 Hug

# 111
  • Sofia

Светле, честито!
Новината от теб ме зарадва безкрайно!
От сърце и душа ти желая лека бременност, здраво бебе на финала й и щастливо майчинство!
Вярвам, че всичко ще бъде наред, вярвай и ти!
Миличка, нека Бог бъде с теб и близките ти!
Прегръщам те!!!

Hug  Hug  Hug

# 112
Добро утро поспаланки.

Благодаря за информацията ,довечера след прегледа ще дам отчет какво е казала докторката.
Рита за съжаление януари месец ми дойде ,сега ще видим февруари.

Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 113
Добро утро, пу съм втора! Черпя ви по едно горещо кафе - за всекиго по нещо  Grinning

Глори, стискам палци. Hug Аз се моля за същото.

Шушу, и как го обясни че ми е мноо интересно newsm78 Joy Joy Joy Joyбожее след време и аз сигурно ще тряя обяснявам.От сега трябва да почвам да го мисля Sick hahaha hahaha

През 2006 година, след като забременях, обяснихме на Кристина, че мама има бебе в коремчето и когато порасне достатъчно ще се роди. Първият въпрос беше - откъде се раждат бебетата?
Отговор : Някои се раждат, като излизат по едно специално тунелче от чонито на мама, други деца, като едно нейно приятелче напр. са се родили с разрез на корема на майките си.
Беше много впечатлена, дотам, че един, когато се прибирах от работа, я заварих седнала до дядо си да му обяснява как се раждат бебетата - ама толкова компетентно, сякаш е писала дисертация по темата Mr. Green
По-късно, есента на миналата година, Кристина почна да ме уговаря да й родя бебе. Даже име измисли. Тъй като по това време баща й се прибираше само събота и неделя от командировка, аз й обясних, че няма как да родя бебе, докато тати го няма. Е тогава възникнаха размислите в главата на малката пикла и тя зададе "онзи" въпрос. Обясних й, че за да има бебе, тати и мама трябва много силно да се обичат и тати трябва да сложи едно семенце в коремчето на мама. От това семенце започва да се развива бебето, което се ражда. Обясних й, че и тя е зачената така.
Такива ми ти работи. Няма щъркели, няма касичка, за да събираме парички и да й купим бебе и други подобни. Девойката още от миналото лято е наясно и с разликата между момченцата и момиченцата - държим да й обясняваме с думи прости истинските неща, а не да си съчиняваме измишльотини. Както й говореше една баба-съседка от блока  "Хайде, кажи на мама и тати да ти купят бебе от магазина", а тя отвърна "Неее, няма да го купим, НИЕ ще си го родим"

# 114
  • Sofia
Искам да ви почерпя по случай РД на съпруга си!
Бъдете живи, здрави и много щастливи всичките!

# 115
Да ти е жив и здрав съпругът, Деси!  bouquet На ръце да те носи!  Hug
Веселата другарка днес не се е разписвала.  Thinking

# 116
Вихрогонче, честит празник на твоя любим!
Пожелавам ти още много години да посрещате заедно рождените му дни!  bouquet

# 117
Вихрогонче, ЧРД на съпруга ти! Нека ти е жив и здрав!

А днес празнуват и всички, които имат СВЕТЛИНА в името си. Тъй че Светле, Честит Празник! И нека от сега нататък всеки ден за теб е празник!  Hug Hug Hug

Глори  Hug

# 118
Светлето да си почисти малко пощата на лични, че немога да и пусна писъмце.

Hug Hug Hug за всички

# 119
  • София, "Младост 3"
мило СВЕТЛЕНЦЕ
писах ти на ЛС но и тук - бъди честита и детето което носиш!
дано след нужното време го гушнеш и повярвай всички от радост ще поплачем с теб, защото това е едно много чакано и обичано ощепреди раждането си бебе! това си е нашенско форумско и извоювано с много трудности от теб бебче!
желая ти леки дни на чакане и разбира се - щаслив и лек завършек...всички чакаме...аз май чакам малка принцеса, но ще видим - вътрешното ми усещане още не есе е оформило...
толкова съм щаслива - почти съм си изгубила думите, но вярвам ще усетиш колок се радвам за всички ви! и за нас - твоите приятели...щото твоето щастие е и наше!

Общи условия

Активация на акаунт