Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 948
  • 563
  •   1
Отговори
# 90
 Heart Eyes Мляс, моля другарке!  Heart Eyes
Сега освен и аз да ти кажа по-лежачка и по-кротачка.  Hug
Пък да ти кажа и да пазиш Вики за софийската му приятелка - Амалия.  Mr. Green Я виж каккъв е добър вуйчо й.  Grinning

# 91
  • Виена
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
В момента съм едно размазващо се петно от кеф!  #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti
Светълче! Заклевам се, че като те погледнах на снимките от сбирката си помислих, че изглеждаш добре като на онези, когато те видях за първи път, бременна! Страшно, ама страшно много се радвам! Не мога да намеря най-подходящото емотиконче да ви покажа задоволството си нагледно. А лексикалният ми запас никога не е бил достатъчен, за да опише ония върховни моменти на неземна радост, заради които продължавам да обичам живота! Още сега ти пожелавам всичко най-най-най-светло (също като прекрасното ти именце!). И още веднъж пожелания за една безумно емоционална и пълна с радостни преживявания бременност, последвана от леко раждане на така желаното не само от теб, а както забелязвам, и от целия форум  бебоче! Благодаря за тази радост!!!  Hug Hug Hug
Браво и на малката принцеса Дари! Прегръдки за смелата й майчица и нея самата!  Hug Hug Hug
Весе, чакам с нетърпение да прочета постинга на Емо с новината от вашия сектор! Аз заради това и влизам набързо тук, а то какви красоти други ме налетяха.... newsm47
Ако близкото до сърчицето ми другарче изплещи също подобна на светланкината новина, тогава някой трябва да идва да ме чегърта от асфалта  Peace Рончо? Мляс! а, да... Отдавна ти пожелах и Батето, и ножа, и прасето! Още оня ден като ти наблюдих аватарчето!   Heart Eyes
Много обич, много целувки и гушкаци от мен!!!

# 92
Момичета ,можете ли като по опитни да ми разгадаете резултатите от изследванията,че чак утре съм на лекар и до тогава ще се побъркам.

Хламидията ми е отрицателна.
Влагалищна чистота-II степен
Trihomonas vaginalis -otricatelna
Candida-отрицателна
Ladtobacillus-редуцирани (това много не ми е ясно)
Заключение:Не се изолира патогенна бактериална флора.

Цитонамазка-PAP II ,екто и ендоцервикален епител в норма :левкоцити:димфоцити,Гардиерела+++(това какво е също не ми е ясно)

Благодаря ви. Hug Hug Hug

# 93
  • София
Глори, от всичко това мога да разбера следното - нямаш хламидия, трихомони, кандиди, лактобацилите /добрите бактерии/ са ти намалени, заключението ти е ясно предопалагам. Явно всичко ти е в норма..., единствено не разбирам гардиерела.
Светле, знаеш си Heart Eyes

# 94
Здравейте момичета! - Мен започва да ме гложди едно въпросче:  newsm78 Кога ще започна да усещам движенията на бебчо?

# 95
Лили, първия път в 20-та, втория в 15-та. Различно е при всяка жена. Възможно е да го усещаш ,но да е толкова лекичко, че да не го различаваш. Сигурна съм че скоро ще го усетиш  Hug

# 96
Лили и двата пъти осезателно го усетих около 20-та седмица.

# 97
  • София
Светле, само така. Аз като ти казвам че всичко ти е в ред-само главата не ти е ... , ти не ми вЕрваш.
Сладка мама браво на вас, все така да наддавате. Може и с по-бързи темпове ние хич няма да се сърдим.  Hug
Глори, не съм много сигурна ни Гарднерелата , май беше бактериалната вагиноза, която щом не се изолира значи я имаш.
Но Ася Димитрова ако се появи, би пояснила на всички ни. Аз ще потърся все пак и допълнителна информация.
Иначе всичко останало ти е наред по мои наблюдения. Но и доктора утре ще ти каже какво точно е ... .  Hug
Теб случайно този месец да те пропуснаха "гостите-натрапници" ?
Инфо за Глори

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 18:12 от rita_zita

# 98
здрасти  на всички  Hug
Светле ,слънце,  HugСтрашно се радвам за чудесната новина и добрите резултати!!! Heart Eyes Heart Eyes Пожелавам ти лека и успешна бременност, а  накрая най-сладкото живо и здраво бебе  Peace Сега се пази ,глези и мисли само хубави неща . Ние сме с теб и много те обичаме.
На всички бременни много силно гуш  Hug
Весе  Peace чакам добри новини от Емо . Стискам палци всичко да мине благополучно.
Ники  Hug не мога да отворя snimka.bgНищо не мога да видя или да качвам  Rolling Eyes Изглежда имам проблем Затова ще те помоля да ми дадеш твоя е-мейл да ти изпратя снимки на Вики  ти да ги  качиш  Crazy
Рони и аз едно силно приятелско  Hug Hug
Много прегръдки от нас  и само късмет и радост за вас !!!  Hug  bouquet

# 99
  • София
Рони, много ти се подмазват нещо , що ли?
Май трябва и Весела да се подмаже за да не и се обадиш на 7 Февруари.
Редно е тогава да роди, на брато ми на рожденния ден.  Mr. Green

# 100
Ей ме, най-накрая успях да седна днес. Както и предположих снощната тревога се оказа фалшива. Продължавам да си имам доста контракции, но изключително нерегулярни. Корема ми вирнат, хич и не знае, че трябва да слиза. Според доФторката нищо необичайно - ни разкритие, ни дявол. Обаче почва да ме наболява по-сериозно, ама явно и това е от нормалните неща. Та така при мен нищо ново.
СветлеHug - аз казах ли ти  Mr. Green.

Hug Hug Hug

# 101
Ей, абе човек да не иде за няколко часа на работа - то не било писане, не било чудо! Я покрай Светланкината радост колко други радостни новини и изобщо толкова много живот в нашия форум! Настроението ми е на маХ, още повече, че се видях във вълшебния списък, за ръчичка с Ясна   Grinning Рони , благодаря! В комбинация с червения конец на Рита Heart Eyes - това е рецептата! Е, и мъжО все пак трЕбва да се прибере, че само от списък и червен конец не съм чула да стават тия Wink неща.
Веселче , ако ще наддаваме за дата, аз съм за 13-ти - мойта щерка е родена тогава. Simple Smile
Много, много прегръдки на всички и едно голямо мляс. Кефите ме. Ще ви звънна. Mr. Green

# 102
  • Бургас
Светле, честита бременност !!!

Нека ти и малката точица растете под щастлива звезда    Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 103
Здравейте,

Днес Дари е вече 1150 гр. и кръвните изследвания са и добре и като приключи курса с антибиотиците тази седмица ще и спрат системите. Grinning

Айде и аз да заложа пък за 7.02.-тогава е РД на мъж ми.

Приятна вечер  Hug

# 104
  • София
Сладка Мама, браво на Дарина, все така да слуша и да расте.
Весе с Мамата станахме две за 7-и , мисли му .  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт