Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 944
  • 563
  •   1
Отговори
# 75
Браво Светле много се радвам най-лекото бременеене и най сладкото бебче накрая Heart Eyes

И кво викате има и още а?????? Айде да си признават без бой Wink

# 76
  • София
Сладка.браво на малчо,дано да е излекувана и да спират тези лекаства.

Весе,имаш ги стиснатите палци! Hug

И аз утре съм на запис на тоновете.

# 77
Еееее, Светле най-накрая да си кажеш Hug!
Сега честито официално, лека и безпроблемна,едно здраво и пухкаво бебче ти желая /мома,ако може си поръчвам/ Hug Hug Hug.Да се пазиш много и да си почиваш!Ако имаш нужда от нещо, от каквото и да е - насреща съм Peace.

Весе, стискам палци Hug.

Сладка мама, много се радвам за добрите новини, нека утре да са още по-добри Praynig.

Ники, как си миличка?Не сме се чували отдавна?

Ако съм пропуснала някой моля да ме извини Embarassed, минавам набързо и заради това.

# 78
Урааааааааааааааа! newsm44 newsm44 newsm44
Браво Светле,направо ми напълни душицата изтормозена.Ще ти честитя като му дойде времето,а сега ти желая лека бременност и много да си мързелуваш и почиваш.Всичко ще е наред този път.Ако мога да ти бъда полезна с нещо свиркай.Ако имаш нужда от някакви изследвания съм насреща.
Много силно гуш и да се пазиш  Hug
О,захранващите.Дойдохте ли на моя.Аз отдавна съм така  #Crazy,ама си трая да не ви отчайвам  Mr. Green
Веселушке,спокойно миличка.Когато и да тръгне младия господин,ще се справиш с всичко,няма начин  Hug
Аз пък днес избягах от нас и се прибрах с чисто нова глава.Фризирана и боядисана и вече придобих човешки облик.
Ники,как е момата?Слушка ли?
 Hug

# 79
ani-bani , мерси  Blush радвам се че мога да помогна.
Аз просто съм писала какво съм правила....
Иначе на мен пък обратното - по лесно ми беше отколкото мислех. То четох, четох и така се обърках, че го подкарах по интуиция... Ама моето дете е ящно и проблеми със захранването почти нямах....
_MEGI_  ще ти я пусна таблицата ама и на теб да кажа - няма да ми се смееш на коментарите и писанията  Grinning
Охххх ще си кажа и аз моята драма с туй ядене... Вики не ще мляко, никакво, ще се гръмна вечееее... тая вечер за пореден път и си изпуснах вече нервите и хвърлих шишето в стената   Crazy Не иска АМ, не иска кисело, не ще и кисело със захар.... нищо не иска... дай и манджи на нея  Crazy Сменях шишета, биберони... Полудяла съм вече.... Кърма няма... ама тя накрая и нея не щеше... Пък е бебе трябва и мляко да пие  Rolling Eyes Извинете ,че ви занимавам с моите глупости ама направо така съм подпушила тая вечер... Друг път поне по 60-70 мл пие, днес изобщо... Ако някой се сеща за нещо, което мога да пробвам да каже  Praynig
Сладка мама, много се радвам че Дари папка и расте  Hug
Стискам палци за утрешните прегледи!
Весе, аз преди да родя, противно на всичко бях супер спокойна. Започнаха ми контракциите към 12 през нощта. През деня спах като убита... ама не могат да ме събудят да ми мерят кръвното... и като имаш предвид как е в болниците....  аз не спах 2 месеца, а преди да почна да раждам цял ден не се събудих... И после си мислех, че сигурно организма ми се е мобилизирал да ражда  Laughing

# 80
  • Варна
Весела каза да го кажа направо:

Бременна съм!

Весе, направо ли е така? Mr. Green

Еееееее това е прекрасна новина, нещото, което ме накара да се почувствам щастлива Simple Smile
Светле от сърце ти желая хубава бременност и нека късмета и щастието да бъдат на твоя страна!
Този месец започвам с нови надежди и се радвам, че успявате да ме заредите положително.
Желая ви на всички само добро и много прегръдки  Hug Hug Hug

# 81
Шерче,защо не пробваш да и го правиш с бебешките бишкоти,малко по-гъсто и с лъжичка.Може пък така да го иска,знам ли  newsm78

# 82
Светле,любов моя ако знаеш как ми развесели деня с тази страхотна новина.Много съм щастлива и се радвам за теб,и съм сигурна ,че този път всичко ще е наред и ще гушкаш много скоро едно прекрасно бебче.Обичам те и знай ,че можеш да разчиташ на мен.

Весе  Hug
Сладка мама ,радвам се че малката принцеса е добре Hug

Аз все още няма с какво да се похваля,правих изследвания ,днес ще излязат резултатите ,но чак утре имам час за гинеколог да ми каже резултата от тях.

Лек ден и целувки на всички.

# 83
Здравейте.

Вчера Боби ме занима с други работи и забравих да кача снимките ,но вече са в албума.

Чао до после.

# 84
Здравейте на всички!
Отдавна не съм писала тук, но чета доста какво става и се вълнувам заедно с всички вас.
Искрено се радвам на новините около малката Дари и хубавите новини за забременели.
Ние от 10 месеца след спонтанния аборт опитваме, но засега няма положителни резултати.
Много ми се иска да ме запишете в Списъка - имам чувстовто, че наистина е магически - молба към Рони за запис там.
Ще се радвам, ако си намеря и другарче, с което да съм на един ред в списъка Simple Smile
Поздрави и още хубави новини!

# 85
Урааааааааааааааааааааааааааааа!

Не мога да се стърпя веднага да не ви се похваля: Секретът ми е абсолютно чист!!! Няма я гадната инфекция, преборили сме я! Не можете да си представите как се чувствам. Чак сега така истински се радвам на бремченността, както би трябало и в началото. Но ми беше свито за инфекцията... А сега всичко е наред. И нямам никакви други разни гадини. Урааа! Така ми олекна. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 86
Светле, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug и още много много прегръдки! Само така- хубави новини и ведро настроение!

# 87
Ох, забравих да благодаря на най-готиния вестоноцец - Ламичке, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А сега отивам да водя Вики на гости у гаджето/неговото, за да няма недоразумения/ и ще го оставя там и се прибирам да мързелувам... Mr. Green

# 88
Светле, браво за резултатите. Карай го сега спокойно.

# 89
Светле  Hug Hug Hug прекрасна новина. Много се радвам за теб и всички около теб  Grinning. Също така и за резултатите. Щом всичко е наред, заначи загърбваш всякакви притеснения и се отдаваш на бремеността си Hug. Иска ми се да мога да те прегърна наистина, но ........ за това ти пращам безброй  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug виртуално.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт