Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 934
  • 563
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Светълке,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Ама кой те разкри първи, ааа??? Признай си, ако смееш, Бабоооо Mr. Green

# 61
  • Пловдив
Ей това се казва хубава новина GrinningСветленце  Hug

# 62
Бравос!!!

Много се кефя, чак сама си приказвах пред компютъра!
 Hug и  fingerscrossed

# 63
Светле, честито! Hug
Лека бременност, спокойствие и силна храна! И една красива мома на финала - гледам тук някой я е заплюл Wink

Рони, събуди любопитството ми. Сега час по час ще дебна кой още се крие и не се явява на отчет.

Мисля си за бебе Дари. Силно й желая да нашишкавее и да е здравичка. Сладката й мама дано да пише скоро.

# 64
 Embarassed Embarassed Embarassed
Всъщност да си призная - обичам да съм център на внимание. Пуста куртоазна душичка! Embarassed Embarassed Embarassed

Та, да, всъщност Лъчи ме усети преди аз да се усетя. Още от Нова Година ми викаше "бабо", демек ще да му родя булка.

Пък и няма да й отива да "свива сърми" в новото положение.
Ааа, не ми пречи....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Според ехографа термин - 14 септември, а според калкулаторите - 12 септември.

Всъщност утре ми е важният ден - ще излезнат резултатите от секрета и ще видим дали окончателно сме се справили с гадната инфекция. Praynig

Вярвам, че този път всичко ще е наред. Миналият път нямах това усещане. Сега го имам.

Оооо, и благодаря ви! Хубаво е когато някой се радва заедно с теб! Laughing

# 65
Прекрасна новина! Дано всичко е наред до края и да гушнеш едно здраво хубаво бебче!

# 66
  • морето и сините вълни :)
аууу Свтланке,аз беших за 9-ти септември Mr. Green Mr. Green
 Flutter
пък родих августинче Party Flutter

Шерче,много ти благодаря мила з а таблицата.И тук  (на мейла ти пратих писъмце) искам да ти благодаря  от все сърце за полезната информация..
Аз да те похваля пред всички сакам Mr. Green Flutter Ако някой има нужда от  инфо за захранване и т.н. може д асе допита до Шерчето Peace Peace

# 67
Здравейте и от мен.

Светле, едно голяямо ЧЕСТИТОООО.Лека  и безпроблемна бременност и прекрасен финал.

Не съм писала от 2-3 дни,но това е защото баткото си дойде и сега вече нямам грам спокойствие,но това да е.Просто ще пиша малко по-рядко.

Дари е 1120 гр. и казаха,че се храни много добре  и след 2-3 дни ще и спрат системите.Утре ще знам дали е излекувана инфекцията и дали ще и спрат антибиотика.

Новите снимки след малко ще ги кача в албума на Априлките(в snimka.bg,aprilki2008,parola:2008)Заповядайте да ги видите.

Приятна вечер

# 68
Сладко майче, благодаря ти!
Браво на малката ни принцеса - все така да ни радва и скоро да си е вкъщи при мама, тати и батко! Стискаме палци за утре!

Момичета, ако има и друга бременна да се издава, щото взе да ме гложди.... как ще заспя ази довечера, а? Рони, почвам да подозирам, че знаеш нещо....

Ани, мама ми е родена на 9 август. Трябваше да стискаш, че заедно да празнуваме! Mr. Green

# 69
хе хе Светле ,то кат та напъни ти въри стискай Joy Joy Joy
нищо че бях секцио Joy

# 70
Светленце, Честито! Много, много се радвам! Силно стискам палци само хубави новини да идват от теб!  Hug Hug Hug

Браво на сладкото Дари! Нека така продължава и скоро да се гуши с мама.

Скоро пак ще се включа, че нещо малко са ми 24 часа в денонощието  ooooh!

# 71
Браво на сладкото  Даренце  Heart Eyes. А на мамка му  Hug.

Мене нещо ме подръпва, поскубва, постягва... и нещо ми е спек, ама да видим. Винаги съм си мислела, че ще тръгна да раждам през нощта и Емо когато е на работа - е той тръгна, сега да видим какво ще става  Mr. Green. Не бързайте да се шашкате, май просто повече ме е шубе, ама да си ви споделя. Утре ако съм още 2в1 съм на ЖК, тонове и т.н., та ще ме няма - да не бързате да ме мислите.
 Hug Hug Hug, а вие стиснете по едно палче за всеки случай.

# 72
  • Пловдив
Веселушке fingerscrossed
Шер пусни и на мен табличката за захранването-имаме още време до 1 март но да се информирам.Много сложно ми се вожда туй захранване ooooh!

# 73
Веселче, стискам палци!

# 74
Уффф,Меги не ме питай че съм  вече муци кукуто отвяскъде Crazy Crazy
Аз започнах с  Оризова безмлечна каша..Ама ко д ати разпраям тука като мацките ще им бактиса Embarassed Embarassed..с мойте одисей.Утре пак ше готвя..то лудницата пълна ти разпраям.И се време нямам от сутринта като се метна на черешата не моа си измия очите смятай Crazy Crazy
То каши  сабахлям бъркам. след туй почвам д аваря картофи,моркови-моя ревтуни иска да го разнасям из къщи на ръце..Абе лудница ти казвам Crazy
за туй съм  ей така вече Crazy Crazy Crazy Ку-Ку,Ку-Ку.. Laughing LaughingАма няя са пУашиш и твоя ред шЪ дойде Joy Joy И а зкат тебе  ,мноо ми  е сложно туй захранване  и от мноо инфо  кудкудякам чак #Crazy
айде оплаках се аз уекинко

Веселунке,,,ай да ти е по вода мацко Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт