Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 977
  • 563
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Абе още ли мяташ корема бе Веселушке Twisted Evil Марш към родилното..искам си Емо-то Crossing Arms
Ронке..ко викаш мила..да те тресна, а? Twisted Evil

# 196
Абе още ли мяташ корема бе Веселушке Twisted Evil Марш към родилното..искам си Емо-то Crossing Arms
  да взема да информирам модератор ли, що ли - що за отношение  ooooh! Mr. Green. Няма пък, тук ще си стоя  smile3533.

Хазяйката на Катето, ти скоро ми ли прозорците?  Спортува ли? Laughing
вчера разместих къщата, една камара плоскости подредих, чистих, струвах и нищо - само кръста ме боля. Rolling Eyes

Ще си го къткам аз моето детенце явно до термин, та с татко му да са една зодия. Party

# 197
  • Виена
Нещо ме размечтахте с тия лИбоФни стихчета вие... Тука много тачат Валето, както знаете. Нали са си католици... Но ние с Краси ще увАжиме червеното винцИ. Това не пречи да му се подмажа с мили думички  Flutter
Едно си баба знае, едно си бае... Та и аз пак да си кажа за кърменето...  Crazy Ама пак ми прикипя като прочетох постингите на Дари и Аги!  #Cussing out
Ники, тука и на секциото веднага им оставят бебетата и не ги отнасят в неизвестна посока. Екипът си зашива отвора, а мама си гушка рожбичката и тя не плаче. Ако бебето имаше нужда от мляко, при раждане щеше да потича мляко направо, а не коластра. Затова различните родилки по различно време започват да произвеждат "зряло мляко" - зависи до кога мъничето ще има нужда от "течното злато". Тъпчейки детето ви с АМ, за да не им досажда с плача си, тия изроди извършват най-голямото престъпление и го лишават на практика от най-съвършената храна - коластрата. Да не говорим за фаталните последици, които може да има, ако откаже да приеме гърдата, понеже с шишето е по-лесно... Тука на майки, които даваха биберон-залъгалка им се караха, защото и това водело до ранно отбиване. Затова, ако държите да кърмите и да дадете на детето най-хубавото, си уредете предварително въпроса при това писмено! Бебето не плаче от глад. Няма бебе, умряло от глад на гърдата на майка си, ако умее да суче. Дори и за коликите казват, че не е недоказано, че са някакви болки. А просто период на много гушкане и изцяло сливане на мама и бебе. На мен всички ми казваха, че ще го разлигавя от това непрестанно гушкане и носене на ръце. Но моите аргументи са, че детето, да е живо и здраво, расте и кога, ако не като бебе ще го нося в прегръдките си? Като стане голям ще предпочита да го гушкат мацки, а не да притихва в обятията на мама. Да не говорим, че само като бебе са такива абсолютно зависими от нас. С всеки ден стават все по-самостоятелни. Ето и сега дори Филип си е в неговото шезлонгче и си пее нещо, а аз си пиша из форума... Вместо да си играем например.
Да ви предупредя за още нещо... При раждането се дава вит. К. Доколкото разбрах, в България се инжектира. Непременно поискайте, ако трябва си платете, да му го дадат орално! Ако ви е интересно защо, ще попитам, защото съм забравила какви рискове криеше инжекцията.
Ако не можете да се доверите напълно на екипа, непременно вкарайте на раждането таткото. Като има задача за какво да следи, няма да му прилошава  Peace А веднъж като си вземете вие детето в ръце, нали знаете, че няма сила, която да ви го изтръгне. Ма било за негово добро... Ами вие просто присъствайте на всяка процедура и не се оставайте да манипулират съзнанието ви. Например тая простотия БЦЖ не се прави никъде по света. У нас май все още е задължително и то още в родилния дом и само в България все още се появяват информации за туберкулоза  Crazy
Пак взех да се паля! По темата мога да избълвам още и още   Close  Само някой да ми уйдиса  Crazy Crazy Crazy
Веселче, айде, мацка! Рони няма ли да те проверява как си най-после?  Mr. Green Да ти кажа файда от следене на зодия нямаш! Каквото и да е, ще ти се настани трайно на главицата, понеже вече е окупирало сърцето...  Heart Eyes
Хубава седмица от мен!

# 198
Обичам ви всиЦките!

Веселче, секс, секс и СЕКС! нападай Емо и айде! ЧЕ се изморих да си бременна!  Embarassed

Ники, голяяямо гуш от нас!

Рени, отдавна не съм те засичала в Скайпа!

Рончо, ще ти пиша аз - ще видиш ти! спря да кашлюкаш, а не ми идваш на гости!

Бачкам аз, дребната има вече 5 зъба - да ме хапе по-добре! и успява!

иначе сме добре, май  newsm78

# 199
  • София
Ренка, забравила си май какво е по нашите болници Wink  HugНяма такъв филм да им казваш какво да правят. Tired
Рончо, вчера специално влезнах да те подсещам, ако се подвизаваш тук или в скайпа и си забравила за Великия Батето. Mr. Green
Лъчи пее "Зайченцето бяло".  Crazy Само да намеря камера да го снимам да видите смях. Grinning

# 200
Лъчи пее "Зайченцето бяло".  Crazy Само да намеря камера да го снимам да видите смях. Grinning

Чакаме...
Впрочем държа пред всички да отбележа, че на мен ми я пееше още преди месец и нещо.  bowuu bowuu bowuu Щот съм с връзки.

# 201
 Аске, виждам те, че четеш, а не си се разписвала много отдавна. Кажи как си???

# 202
Ей, Ники много  си наблюдателна Hug.
Ами чета ви как сте, гледам Веселата кога ще се отчете и чакам Сладка мама да каже някоя нова и добра новина Peace.
Иначе см добре, бях много болна до преди 2 дни.Много лошо ми беше, температура 40 градуса и кашлица страшна.Този път за кашлицата ми помогна Проспан, много съм доволна.
Това от мен Hug, друго няма.

# 203
Ники,ако беше казала,че искаш и ти да те бяхме натоварили с нас.Ние миналата година по същото време бяхме н тази вила,ама Марти ми беше още в тумбака,та сега решихме да отидем пак  и той да види Троянския балкан.Не че разбра нещо,ама карай  Mr. Green
А ти с тия сънища дето си ги засанувала в последно време направо ме разбиваш.Моля те,не истрещявай,малко остана. Hug
Нещо много бавно ми се качват снимките в снимка.бг,та чакам да се качат и ви ги пускам веднага,да видите малката маймунка  Laughing
Весенце,нещо позачезна тази вечер.Да не стане като с Рени,тъкмо се бях засилила към кревата и викам айде последно поглеждане на форума и хоп Рени родила. Simple Smile
Ето и снимките
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=114
 Hug

# 204
Берни, като гледам Марти в проходилката и се изумявам как лети времето.  Heart Eyes

Зори, не се отчиташ редовно.  Naughty  Негрото, и ти не си редовна в отчетите. Не бива така.
Има две сериозни дами тук. А така ми се ще и Емо да е от редовните.  Laughing

# 205

Зори, не се отчиташ редовно.  Naughty  Негрото, и ти не си редовна в отчетите. Не бива така.
Има две сериозни дами тук. А така ми се ще и Емо да е от редовните.  Laughing

Ооо, ето кой ще замества моля другарката, когато излезе по майчинство. Wink
Само да не почнеш да ги гониш с неизвинено и забележка.  Mr. Green
рони, с най-добри чувства Peace

# 206
  • София
ами аз в четвъртък съм на записи и после на преглед,та тогава ще дам подробен отчет.
 Нападнали са ме зверски сърбежи и направо ми се реве,рани си направих,дано док ми даде нещо защото ще се побъркам иначе.То нито мога да спя,нито нищо. ooooh!

Веселушке,хайде бе душа,много се е запънал тоя твоя сладур.

# 207
Зори, ще ти стискам палци и други налични пръсти за четвъртък. Лекарят каза ли ти на какво може да се дължат сърбежите? Чувала съм и от други бременни за пъпчици, но точно сърбежи ... Да не правиш някаква алергия към препарат, прах за пране, козметика?
Шуше,   Naughty Класната е само една! Ще информирам мародератор за неуважение към институциите тук.  Naughty Wink

# 208
  • София
Ще стискам палци на Зори.
Шушу, да не съм на твое място като се появи класната Wink Laughing
Едно въпросче към Деси и Феята - Защо в архива не намирам всичките ни теми?
Гушам ви Hug

# 209
Моля, моля, без заплахи Stop Точно тази институция силно я уважавам. Част от нея съм вече 10 години.  bowuu

Зори, аз получих алергия от козметиката (за възрастни), която ползвах - цялата бях станала на едни малки розови петънца, които ужасно сърбяха. Минах на бебешка козметика - на Бюбхен има един мек бебешки гел за измиване и олиото с невен за след баня - много добре се чувствах от тях.

Общи условия

Активация на акаунт