Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 984
  • 563
  •   1
Отговори
# 180
Ренче, скачай в куфара не бати и ще ви чакаме.  Laughing
Всеки път се заричам да не пиша в теми, където някой иска някакъв съвет.
 Rage
Мъгла Дъждовна, моля да ме бамнеш, ако ме забележиш в някаква такава тема. Коленопреклонно те моля.  Banghead

# 181
Рончо, другарче, Hug Hug Hug Ама не се ядосвай заради чуждата некомпетентност. Впрочем ей кой ще Ни е данъчен консултант. Mr. Green
Аз съм същата! Скоро дадох пример. Mr. Green

# 182
  • София
Всеки път се заричам да не пиша в теми, където някой иска някакъв съвет.
 Rage
А пък аз да пускам тема Mr. Green

# 183
Хоп,тук съм си вече.
Гледам,че всички сте си още 2в1.за някои е добре,ама Весе ти нещо се замота.Колко още ще го държиш тоя юнак?  Mr. Green
Бебе Вики е поредния красавец в нашите редици  Heart Eyes
Ние бяхме в Троянския балкан.Изкарахме си доста приятно,а и Марти остана доволен.Днес го заведохме до Троянския манастир и направихме снимки,които по-късно ще кача в албума.Бяхме тръгнали и към Гложенския,обаче страшен сняг ни валя и пътя натам е много гаден и взехме,че се отказахме на средата и си отпътувахме към Софето.Сега дребчо спинка доволен със зачервени бузки.
Гушкам ви  Hug

# 184
Хоп,тук съм си вече.
Гледам,че всички сте си още 2в1.за някои е добре,ама Весе ти нещо се замота.Колко още ще го държиш тоя юнак?  Mr. Green
Ние бяхме в Троянския балкан.Изкарахме си доста приятно,а и Марти остана доволен.Днес го заведохме до Троянския манастир и направихме снимки,които по-късно ще кача в албума.Бяхме тръгнали и към Гложенския,обаче страшен сняг ни валя и пътя натам е много гаден и взехме,че се отказахме на средата и си отпътувахме към Софето.Сега дребчо спинка доволен със зачервени бузки.
Гушкам ви  Hug

Добре дошли на пътешествениците Sunglasses

На много хубаво място сте били, на Нова година бяхме там с приятели и решихме напролет да заведем и децата поне за три-четири дни - ще бъде чудесно за дробчетата и нослетата, дето дишат софийски прахоляк  Sick.
И ние с мъжО се прибрахме със зачервени бузки на 1-ви януари  Mr. Green Но не само от чистия въздух. Laughing

Да се присъединя към мнението на Рени и да дам акъл без да са ме питали  Wink Понеже съм последовател на сектата на кърмачките също ще ви кажа - много добре проучете как стоят нещата с кърменето на бебчетата, докато сте в болницата! Защото както са подписали "оня" списък с 10-те стъпки за успешно кърмене и се водят болница-приятел на бебето или нещо подобно, тъй им бутат шишетата с големите дупки и Фризолака Sick И после обясняват на младите майчета как нямат мляко и как е по-добре да си го хранят с адапте, да не се чудят дали е нахранено и да не реве нощем, бла-бла и тъй нататък. Няма да се давате.

Лека нощ на всички  Heart Eyes

# 185
Че кой ще се дава. Аз от 2 дни вися в кърмаческия форум,чета статии и гледам клипчета и от време на време а-ха да пусна някоя сълзичка от умиление, като ги гледам колко са мънинки бебоците и как сладко цокат:))) Виж, не съм наясно как ще стане при мен с моето секцио. Обаче Спиди също беше със секцио, ббебока цокаше, само дето не знам дали в първия ден, докато е била в реанимацията, са му давали нещо. На втория ден бебока беше с нея в стаята, даже като отидох да я видя, тя излезе и той беше за малко самичък. За секциото в МД и как стои въпроса с храненето, може да каже Дари, тя има най-пресен опит.

Между другото, Весе, ако не си тръгнала нанякъде:), време е да провериш Сладка мама,че отдавна не се е отчитала...

Берни, добре сте дошли:) Искам и аз в Троянския балкан:)

Рони,аз пак нищо не разбрах, защо си така ядосана и си биеш главата в стената???

# 186
Ники, след скциото 24 часа висиш в реанимация ,а бебчето го качват на етажа на който ще лежиш през следващите 5-6 дни. През тия 24 часа го тъпчат с АМ и вода или глюкоза ако е почнало жълтеницата. На втория ден те качват горе на етажа и почваш да раздвижваш из стаята и коридора, колкото по бързо се раздвижиш ,толкова по скоро ще ти го донесат при теб. Аз бях на 12 етаж ,не знам как е на 7-я.
При мен нещата се бяха скофтили в началото ,защото на Филип не му понесло адаптираното дето му давали и повръщал. Като отидох да си го видя на 2-я ден го заварих със сонда в коремчето през устата и система с глюкоза на ръката ...прималя ми ... мина ми и болка и всичко ,казаха че му вкарали сондата да видят какво влиза и излиза от корема и да установят защо повръща(влиза това което му дават и иализа същото) побеснях... последва скандал ... казах им че държа  да си го кърмя и понеже не можех да го обгрижвам 24 часа ,ходех да го кърмя на 3 часа денонощно  (въпреки че ми се караха че ходя да го кърмя през нощта((нощем ги наливат с вода явно)) и усилено се раздвижвах ,та на 3-я ден в 10 сутринта си го взех при мен и така се подредиха нещата.

# 187
  • София
Когато родих Лъчи, като ми го донесоха за първи път веднага засука. Но после имаше случаи, в които не искаше и си спеше - явно го бяха хранили. Даже като ме питаха дали е сукал и им казвах, че не е, казваха че ще го нахранят. На следващото хранене ми носеха бутилка с АМ за всеки случай, която не давах, защото държах да си го кърмя. Караха ми се, че ако не го дам трябвало да го хвърлят, но не ме интересуваше, особено видях шишето колко мръсно беше... Може да ги стерилизират, но...това което видях  Sick Та, Лъчи беше само на кърма до 6-тия месец, но в болницата явно си е похапнал АМ няколко път. А толкова ли е кофти? Не съм много запозната.

# 188
 Аз съм голяма поспаливка напоследък, като в периода 8-10ч сънувам много интензивно. Та сега сънувах,че Емо се е отчел вече...и че Весето е родила бебе Катя:)) И като се събудих скочих набързо да видя дали наистина има отчет, ама няма... Не се е родила Катя още значи Mr. Green

Аз не мисля,че е фатално да смукне бебока малко АМ в началото, лошото е,че бибите са с огромни дупки и им го изливат набързо и после то като свикне на лесно... Иска се упоритост от страна на мама след това. Това ми е наблюдението от мойта приятелка, дето роди преди 10 дни. Тя се цеди и дава кърма, защото бебчо са го захранили в Шейново с големия биберон и като смукне от мама 2-3 пъти и почвал да реве и не иска повече, а като й казах да е упорита, ми отговори, че нямала нерви... Е, щом има нерви да се цеди, нейна си работа...

Някой може ли да ми каже къде да търся  лИбовни стихчета за Св. Валентин?

# 189
В клю-то има закована стихотворна тема. А в споделете има 1001 антивалентински аватари и подписи Mr. Green Моят си е вальовски - обичам Батето Mr. Green.
Благодарение на Аги вчера го гледах. Егаси поведението срещу болката си е изградил този човек.  Confused
Ники, сега съм сериозен - ако търсиш печатно издание на стихчета, в една книжарница в подземието на скай-сити (при фантастикото) има много яка книжарница. Не тази през ескалаторите, а зад нея Буктрейдинг-а. На касата там има едни много симпатични издания. Луксозни. Има и доста от тези, дребните книжки. Тази книжарница я има и на Графа - Почти до нотариата се пада. Или Оринджа.  Hug

Ко става? Ще пише ли Емо или няма да пише?  Crossing Arms

# 190
  • София
Аз съм голяма поспаливка напоследък, като в периода 8-10ч сънувам много интензивно. Та сега сънувах,че Емо се е отчел вече...и че Весето е родила бебе Катя:)) И като се събудих скочих набързо да видя дали наистина има отчет, ама няма... Не се е родила Катя още значи Mr. Green

Някой може ли да ми каже къде да търся  лИбовни стихчета за Св. Валентин?

Катя , ще да е някой Катьов момък  Mr. Green .
А, относно Валентинските стихчета и аз ще почакам някой по-запознат да сподели от къде ... , какво ... .

# 191
Внимание, докато преглеждахте тази тема, бяха публикувнаи два отговора.

Ей, човек не може да се дореди, едно лИбовно стихче да изрецитира. Heart Eyes
Имам няколко предложения, ако ви `аресат, ползувайте ги.

Вариант 1: (преди време ми стоеше в подписа)

Моите празни обувки
са пълни с планове за пътешествия
и знаят всички обиколни пътища,
които единствено до тебе ме довеждат.

Вариант 2: Настоящият ми подпис.

Вариант 3:
Отиди в гората,
преброй листата
и ако са триста и пет -
обичам само теб.  Mr. Green

Ронка също е дала много добри идеи. Peace

Отивам на работа. Като се върна, искам да прочета нещо от Весето. Или Емо.

# 192
 Из форума намерих само теми, яко оплюващи празника. До сега ровичках и из Дом и семейство, и из Клюкарника. Те там направо ще се изядЪт Crazy А съм купила една картичка и искам да напиша нещо стихчесто. И без това рядко имам такива желания, да не кажа, че подаръци не помня откога не съм правила... Имам все пак още малко време до четвъртък..

# 193
е тотално ми объркА представите за нещата  ooooh!. И в петък Катя си мандахерцаше достойнството на ехографа - моля ти се недей така, че ще настане голяма веселба. Нищо ново, нищо интересно. Даже и лИбовни стихчета не знам.

Хубава седмица. Heart Eyes

# 194
От един блог се изплю http://milas.blog.bg/viewpost.php?id=4557
А съседното по питане на чичи Гугле за "любовни стихове" почти същото даде - http://www.sibir.bg/blog/galka_unfaithful/?blogPage=blogPreviewA … le&artID=1110

Хазяйката на Катето, ти скоро ми ли прозорците?  Спортува ли? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт