Всеки път се заричам да не пиша в теми, където някой иска някакъв съвет.

Мъгла Дъждовна, моля да ме бамнеш, ако ме забележиш в някаква такава тема. Коленопреклонно те моля.

.
Понеже съм последовател на сектата на кърмачките също ще ви кажа - много добре проучете как стоят нещата с кърменето на бебчетата, докато сте в болницата! Защото както са подписали "оня" списък с 10-те стъпки за успешно кърмене и се водят болница-приятел на бебето или нещо подобно, тъй им бутат шишетата с големите дупки и Фризолака
И после обясняват на младите майчета как нямат мляко и как е по-добре да си го хранят с адапте, да не се чудят дали е нахранено и да не реве нощем, бла-бла и тъй нататък. Няма да се давате.
Та, Лъчи беше само на кърма до 6-тия месец, но в болницата явно си е похапнал АМ няколко път. А толкова ли е кофти? Не съм много запозната. 

А съм купила една картичка и искам да напиша нещо стихчесто. И без това рядко имам такива желания, да не кажа, че подаръци не помня откога не съм правила... Имам все пак още малко време до четвъртък..
. И в петък Катя си мандахерцаше достойнството на ехографа - моля ти се недей така, че ще настане голяма веселба. Нищо ново, нищо интересно. Даже и лИбовни стихчета не знам.