Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 24 004
  • 563
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета Hug
И аз да се отчета, но първо ЧЕСТИТ СВ. ВАЛЕНТИН на патерици
Сладка мама, много се радвам за Дари и се моля скоро да си я гушкаш колко душа ти иска Heart Eyes
Весе, усещам как ще родиш на 29 февруари  Laughing моя мъж е роден тогава и този февруари става на 7 годинки  smile3532
Да ви кажа че на 22 февруари тази година имаме годишнина от запознанството ни (6 години) newsm03
и се моля да го зарадвам за празника с  EFP preggo
Светле и аз като теб повръщах толкова яко до 12-13 седмица че направо не знаех къде се намирам, не можех да стана от леглото, ама после ми мина Grinning Сега се надявам да не съм пак така ама...както ми е писано Wink

# 271
  • София
Ей, не я оставихте Весела да се наслади на последните си бременни дни, които
не са кой знае колко леки на всичкото отгоре.  Naughty Когато роди тогава,
важното е да са живи и здрави с малкия. А , за протокола няма да роди на 29 термина и е по рано,
не мисля че ще преноси.

# 272
Голяма полемика се заформила около моята едра особа  Thinking. Недейте така - 29-ти е мнооого далеко, нали не ме мразите чак толкова  Sad.

fever, хора всякакви по този свят за съжаление. По-важното е, че колкото и да е неприятна случката, е от поправимите неща. Peace

ladybebi
, пожелавам ти да зарадваш мъжа до теб за общия ви празник.

Приятна вечер на всички и  Hug Hug Hug.

# 273
Весенце, не се сърди душичка златна.  Heart Eyes Знаеш, че си те обичаме много. ама ние сме бандата на нетърпеливите лели.  Mr. Green И единственото, което искаме да си гушнеш живо и здраво синчето. Нищо друго. И както си приказвахме по времето, когато ползваше услугите на хотел МД, както тръгна тогава да излиза младежът, така при влизането ти в 9-тия месец ще се кротне да си седи на топличко в неговата си отдавна обитавана хралупка - маминия тумбак. 

Голяма ужасница съм станала. Съдя за хората по правопис и граматика, т.е. по липсата им. Както и по това, че хората мрънкат заради маловажни за мен неща. За това, че се терзаят за глупави и несъществени работи. А всеки има право да да диша своя си въздух, да гледа със собствените си очи. Ужасявам се от себе си. Циникът в мен пак е завзел връх. Спомням си кога влезе този коректив в мен, но не знам защо още имам нужда от него.
Айде, отревах ви се за няма нищо. Бях решила да пусна една тема на тази тема, но ако я виждам пред очите ми, ще се задълбавам още повече в това, в което съм се превърнала.
И спокойно. По принцип нищо ми няма. Даже се чувствам във форма, но скачащото около мен  #Onfire не ми харесва особено.

# 274
Весенце,извинявай ако съм досадила с това,че питам дали бебо и излезнъл.Никога не съм го направила с лоши чувства или по някакъв начин съм искала да ти разваля последните дни от бремеността.Heart Eyes
И за да няма сърдити,спирам да питам,не само сега ,а по принцип.Въпреки,че тръпна и се радвам за всяко наше бебче като за моето,спирам.

# 275
Ей ей какво стана пък сега? Обидена в мое лице няма, само датата 29.02. хич не ми харесва  Mr. Green. А че принципно ми идва в повече понякога да ме питат "Айде бе, докога ще се носите?" като че ли всичко зависи от мен, пък аз се правя на ущипана - факт, предполагам, че всяка минала по този път е минала и през този етап.  Ако аз съм засегнала някого с нещо, държа да знае, че не е било умишлено или с цел Hug. А по отношение на "последните дни от бременността" ми - те са толкова досадни, че хич не искам да си ги изживявам, а да свършват, че се изморих от емоции.
Вие сега к`во,  провокирате ме да конкурирам Емо по дълъг пост ли?  Mr. Green

Моля ви нека не оставаме с лоши чувства една към друга или не разбрани. Без да искаме се заформиха някакви странни интрижки. Нека всичко това си остане тук и сега, защото безкрайно много ви обичам и без вашата всякаква подкрепа нямаше да стигна до тук. Пределно ясно ми е, че всички тръпнете в очакване заедно с мен, защото съм го изживяла покрай всяко бебенце появило се в тази част на форума.

Надявам се, че се изразих достатъчно ясно, за да не се промени нищо помежду ни. Heart Eyes

# 276
Ай сега пък. Лоши чувства. Няма такова чудо. Че ние сме си откровени досадници.  Crazy Обаче щото много ни харесва да пише чат-пат момченце тук. А Емо е истинска находка с писанията.  Grinning Всеобщ любимец, както и благоверната му жена.

# 277
  • Варна
Голяма полемика се заформила около моята едра особа  Thinking. Недейте така - 29-ти е мнооого далеко, нали не ме мразите чак толкова  Sad.

fever, хора всякакви по този свят за съжаление. По-важното е, че колкото и да е неприятна случката, е от поправимите неща. Peace

ladybebi
, пожелавам ти да зарадваш мъжа до теб за общия ви празник.

Приятна вечер на всички и  Hug Hug Hug.

Вярвам, че всички тук имаме добри чувства една към друга. Въпреки, че не ви познавам на живо и аз имам само добри чувства и помсили към всички вас. Весе аз ти пожелавам да си родиш на термина и да сте живи, здрави и щастливи.
А относно хората тази вечер се изненадах и колко добри хора има - в блока имаме съсед, който се занимава с гуми и като се прибрахме от работа решихме да го потърсим. Но като слязохме пред блока той беше до колата ни и беше смъкнал гумите, залепил ги напомпал ги и пак ни ги беше сложил. С мъжа ми останахме като изумени.

# 278
Здрамейте милички, аз от толкова работа не ми остава място да ви пиша ужас/ но май така ще е до 30 април докъто приключим с всички фирми/, но за сметка на това хвърлям по едно очо за някоя добра новинка Laughing

Гледам че всички бременелки се чувстват добре и това ме радва много.
Весе  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover когато и да е  Hug  Wink

Честит св.Валентин,Трифон Зарезан и другите празници които не съм ви честитила  bouquet  bouquet  bouquet

Радвам се и за Сладка мама и Дари браво на двете силни момичета и на малкото и на голямото. Heart Eyes

А иначе аз съм добре периода в който трябваше да се пазим и да забавим нещата заради ваксината за заушка мина и сега малко ми е свита душичката ,незнам много е странно.От една страна искам да имам нова надежда ,а от друга страха от това че може да се случи нещо отново е ужасяващ.Но вие знаете добре как се чувствам ,знам че трябва да преборя този страх и ще го направя както няколко силни мами от този форум. Heart EyesОбичам ви без да ви познавам на живо ми давате много сила БЛАГОДАРЯ

# 279
  • София, "Младост 3"
здравейте, минах да видя бебето на Весито, но то милото още си почива...
мама да има търпение - няма неродили...така че споко
лек и хубав любовен ден на всички ви

# 280
ВеселкоHug ти само гледай да си спокойна, другото ще е ОК!

Момичета, мисля че съм ви споменавала за моята приятелка, която трябваше през март да ражда. Нощес са започнали да й изтичат водите, приели са я в АГ и сега е на системи да забавят, колкото може процеса, не че ще е много, де. Поне да беше влязла в 9-тия. Искат да задържат нещата, докато й бият инджекциите за дробчетата. Тя е с контракции и не се знае колко ще може да устиска. Аз се притеснявам, защото тя е диабетичка, а тук в Русе докторите са едниии...Тя имаше уговорка с един доцент в Плевен, но бебка й направи изненада. Извинявам се за разпокъсаното писание, но мислите ми хвърчат една през друга. Помолете се за моята Милена и нейната бебка, дано всичко при тях приключи добре.  Praynig

# 281
  • София, "Младост 3"
ще се молим
това че е диабетичка - не е страшно май - проблем е само ако бебето е огромно...но в нейния случай най-вероятон ще е по-голямо но не чак толкова колкото стават в края - обикновено на диабетички бебебтата са около 4кг - това щото лежах в крилото на диабетичките в МД
иначе им се препоръчва секцио по тази причина и заради очите, но Мазнейкова ги израждаше и така ако няма усложнение....
така че за мама няма страшно, само дано бебко се пребори
ще чакаме добри новини!

# 282
БориАнка,  Praynig. Дано всичко с бебчето на приятелката ти да бъде наред.  Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 283
Борианче,стискам палци за приятелката ти.Дано с нея и бебчето и всичко да бъде наред  Praynig

# 284
Борианка, ще се моля за приятелката ти да си гушне живо и здравото бебче колко се може по-нататък  Praynig Praynig Praynig.

Аз преди малко се прибирам от запис - тоновете са ок, контракции - никакви. Дребния пак се кротна. Брат ми утре има рожден ден и си беше поръчал племенник за подарък, ама явно, че и неговата поръчка ще отпадне.

Приятен остатък от уикенда  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт