Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 24 011
  • 563
  •   1
Отговори
# 285
  • София
БориАнче, стискам палци на Миленка, дано всичко с бебка е наред, и час по - скоро да бият инжекцията за дробчетата. Praynig

# 286
Бори ,и мойте палци са стиснати за Миленка  Praynig

# 287
Стискам палци за Миленка и бебенцето й.  Praynig Praynig Praynig

# 288
  • Варна
И аз стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 289
 Добро утро от нас, тая сутрин хълцаме вече за втори път #Crazy корема ми подскача, голяма забава.
 Весе, честит рожден ден на братлето ти! Да ти е жив и здрав и да е един много добър чичо!!!

Аз изчезвам, отиваме на обекта да творим:)

Бори, как е приятелката ти?

# 290
Стискам палци на Миленка!!!

Весе, честит рожден ден на бъдещия вуйчо! ти как си?

Тумбаците, да папкате и слушкате!

целувам ви и ви прегръщам, но нямам време да пиша повече! влязох само, за да видя Веселчето дали е две в едно.

# 291
  • София
Весе, да ти е живо и здраво братчето.

# 292
Благодаря ви, милички.  bouquet   И понеже хич ме няма със свестните картинки, една скромна виртуална почерпчица - кой каквото си избере  party023 beer Wine Glass cook Misc Baby Bottle. Някак ми е странно - кога беше бебе, а сега става на 20 г - леле колко съм дърта  ooooh!.

Аз съм добре, никакви признаци за нищо. Мисля да ида на купонче довечера  Mr. Green.

# 293
  • София
Аз съм добре, никакви признаци за нищо. Мисля да ида на купонче довечера  Mr. Green.

Съгласувайте мненията с малкия обаче, да не реши че сте го пренебрегнали. Mr. Green

# 294
Веселче, ако вече искаш да не си две в едно, секс, секс и само секс и ще ни зарадваш с чудната новинка бързо, бързо!
казвам аз отдавна, но ти не слушаш и не изпълняваш!

Hug

# 295
Веселче, ако вече искаш да не си две в едно, секс, секс и само секс и ще ни зарадваш с чудната новинка бързо, бързо!

Hug
  Naughty не е вЕрно, взех да слушам, а пък и да изпълнявам Mr. Green. Ама мнОУ трудно било беее  Whistling.

Пропуснах да ви разкажа един хит от вчера. Класната като беше тук и ни връчи с Ритата едно общо бурканче сладко, че й било единственото, пък било вълшебно, а вие да сме си го изядяли заедно. И ние като добри деца измуфтихме Емо вчера сутринта след работа да ни направи палачинки и да изпълним поръката. Е познайте - звънях на Светланата да питам къде му е упътването за експлоатация на туй чудо.  Joy Голяма веселба беше, щото тя очаква като й звънна с бебе да й се фукам, а аз я питам как да извадя сладкото от бурканчето.  hahaha

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 14:10 от Vesela- az

# 296
  • София

Hug
  Naughty не е вЕрно, взех да слушам, а пък и да изпълнявам Mr. Green. Ама мнОУ трудно било беее  Whistling.

Весе, моля те за малко подробна информация, и ний сме бременни.  Mr. Green

# 297
Весе,да ти е живо и здраво братчето и скоро да бъде най-щастливия чичо.  bouquet
Заведи младежа на купон,може пък да му стане интересно и да реши да излезне да види какво става  Mr. Green
Борианче,как е Миленка днес ?

# 298
Миленка си има дъщеричка - Ина, родила е вчера в 21:10ч. Мъничето е 2700 гр и 45 см и е в кувьоз. Засега всичко е наред, дано и занапред е така.
Бебка е с хематом на главицата, което лично мен ме плаши. Но днес като се чухме с Мимка, педиатърката още не беше говорила с нея, така че се надявам само на добри вести.

От сърце ви благодаря за подкрепата и стиснатите палци. Ще ви държа в течение.
Весе, честито на братчето ти.

# 299
Честито бебче на Миленка.Бързо да порастне и да е здравичко.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт