Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 24 013
  • 563
  •   1
Отговори
# 300
Честито бебче на Миленка! Много здраве и късмет.

Петър се роди с подкожен хематом на главата, ама го разбрах от личната му лекарка като дойде на посещение.  А аз се чудех защо му е толкова крива главата. В обменната карта дори не го бяха споменали. Води се родова травма. За около месец се резорбира и всичко си му е наред. Дано да не е нещо сериозно.

# 301
Честито бебче на Миленка!   bouquet
Честит рожден ден на братчето ти Весе!
Много здраве и късмет на всички!
 Hug Hug Hug

# 302
Честито момиченце на Миленка  bouquet. Нека и занапред всичко бъде наред с малката принцеса. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 303
Честита дъщеричка на Милена, да е жива и здрава , бързо да се възстановяват двете и да се гушат вкъщи   bouquet

Веси, честит рожден ден на братчето и в най-скоро време да стане горд чичо   bouquet

# 304
Честито бебе на Милена.Да и е живо и здраво и много да ги радва Heart Eyes
Весе, честит ден ден на вуйчото Grinning

Момичета аз да ви се оплача- ЛЕЛКАТА ми дойде  CryА толкова се надявах да ме подмине... вярно е че от първия път не става ама толкова ми се искаше.Няма да има подарък за рождения ден на моя.

# 305
ladybebi ,другия път ще стане.Просто трябва търпение и не го мисли толкова,когато най-малко очакваш ще бъдеш изненадана. Hug

# 306
ladybebi , това е само една загубена битка Peace. Не се отчайвай, а гледай смело напред. Сега имате още един месец да се насладите само на вас си. Hug

Злати пак се загуби  Thinking.

Още веднъж ви благодаря на всички за поздравите по повод празника на братчето ми. Отивам да се правя красива и после на парти.  Heart Eyes

# 307
Весела, честит празник на бъдещия чичо!

Честита дъщеричка на Миленка! Да бъде здрава и да има мноого усмихнато детство!
Бори-Ана, нека да не се тревожи твоята приятелка, на Кристина главата й беше като пипон (малко над темето) около два месеца, защото я вадиха с лъжиците. Този хематом, както е написала Аничка, постепенно се разнася и изчезва.

ladybebi, много добре те разбирам. На всички ни се иска да стане веднага, защото го искаме силно. При нас и Криси, и ангелчето ни станаха от раз и смятах, че и следващото бебе ще стане така. Но реших да престана да натоварвам и себе си, и милото със свръхочаквания и секс по график. Много е изнервящо и се губи спонтанността. Продължавай напред и не го мисли много, то ще си стане, като му дойде времето.  Hug

Момичета, аз реших да отида при друг лекар за второ мнение относно резултатите от цитонамазката. Мислих, мислих и накрая измислих таз голяма мисла. 

# 308
Здравейте.

Отдавна не съм писала,но не ми се сърдете.

Весе виждам ,че все още сте 2 в 1.Имай търпение и както ти казах и преди няколко дни си почивай,че после нямааааа.
Също така ЧРД на братчето ти да ви е жив и здрав.

Честита дъщеричка на Милена и да и е жива и здрава.

В петък Дари беше 1280 гр.На мен ми се искаше да расте по-бързо,но било нормално да качва м/у10 и 30 гр. на това тегло.
Иначе отново ми се стори доста различна в сравнение с миналия петък.По-беличка,по-дълга и доста по-активна.

Да ви почерпя виртуално защото днес Дари прави 1 месец.  newsm38 beer Wine Glass cook

Пирятна вечер на всички

# 309
Честито бебе на мама Милена  bouquet, да й е живо и здраво!

Весе. честит рожден ден на брат ти, да ти е жив и здрав и много щастлив  bouquet! Да си изкарате супер ви пожелавам.

Сладка мама, браво на малката Дари - да папка и да пълнее Hug.И честита й месечинка и скоро да си е при вас  Praynig

Лейди бейби, не се вглеждай толкова, като не е станало сега - другият път Peace.

# 310
Леле, кога мина 1 месец??? Злати,честита ви месечинка! Желая ви Дарито да започне да наддава бързо и скоро да си е вкъщи. Тя как папка? Махнаха ли й сондата?

Честита дъщеричка на приятелката ти, Борянче!  Да е много здраво и щастливо дeте! Като гледам размерите са й доста добри за 8я месец, моя приятелка роди и 2те си деца горе долу толкова,че и по-малко, при това съвсем на термин. Дано хематомчето бързо да се резорбира!

Току що изядох половин шоколад от 200 грама и в момента се мразя:(  Освен това реших една седмица да пия витамини, дано не стане като миналия път- 10 дни витамини-4 кила отгоре... Не искам да стана 80 кила...
 Днес се видях  със свекървата, с братчедка ми, и на всички поотделно бебка демонстрира хълцукащата си програма. Поне 6 пъти за деня. Не е ли много????

# 311
Честита месечинка на сладката Даринка!
Нека все така бързо да качва грамчета
и скоро да ги прави килограмчета!

Ники, не се мрази, хапвай си. Аз ако бях на твое място щях да изям целия шоколад. Сега как ми се хапва шоколад, ама заради Макс не смея, нали казват, че може да се обрине от него. Та хапвай сега, после ще се ограничаваш.

# 312
Да расте жива, здрава и щастлива дъщеричката на твоята приятелка, Бори-Анка!   bouquet На мамата желая бързо възстановяване.
Веселкяк-Кукуряк, за е жив и здрав братокът ти. Хубав купон да ви спретне за юбилея. (че ти си почти съвсем прясна с грижите за дребосъци  Mr. Green)
Честит първи месец и на Даренцето! Да наддава бясно бързо, че вече пролет идва.   bouquet

ladybebiHug. Когато стане - много по-важен е финала.  Hug
Ники, да ти е сладко като ти е вкусно.   chef
Аз бях голяма мистерия, когато преди време пиех бременски витамини - докато ги ям, не мръдвам кантара. В момента, в който ги спра за предписаната пауза - бам 2 кила нагоре.  Crazy

# 313
Честит първи месец на Дари   bouquet и да порасне голяма.

Ах ,... шоколад... и на мен много ми се хапва таквоз чудо, ммм. И кафе ми се пие много, ама не би. На Филип много зле му действа кафето, два пъти пробвах и по цял ден е като зомби  Shocked та ще мина без кафе, ама много ми липсват тия екстри.

# 314
Честита месечинка на сладкишчето Даринка bouquet Hug Heart Eyes

Ники, аз в последните месеци, когато бях бременна с Кристина, така бясно нагъвах шоколад и сладолед... и ми се услаждаше, и нямах никакви угризения  Laughing Налитах на Дарко-то с карамел и крокан, направо със супена лъжица гребях. Така че - папкай, да ти е сладко.

Общи условия

Активация на акаунт