Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 24 013
  • 563
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте и от мен.

Честита месечинка на Дари.Да трупа все така грамчета,после килограмчета и да се гушкат в най-скоро време с мама.

На мама Милена да и е живо и здраво бебчето и бързо възстановяване.

На Весето да и е живо и здраво братчето,аз няма да питам нищо,Весе, Laughingзалагам за 19-ти.

Ники,хапвай на воля,после ще сваляш.Първия път без ограничаване качих 20 кг.Втория път много внимавах с храната-пак 20 кг.

Аз да се оплача-от десет дни ме е хванал някакъв вирус и не иска да ме пусне.Толкова ми е криво всичко,че нищо не мога да понасям.Тази зима вкъщи всички вируси прекарахме.Да идва по-бързо пролетта,че вече ми омръзна от студове и болести.

Успешна седмица на всички.

# 316
Хора, спомняте ли си миналата година по това време какво беше? Мими4, Шерчето, Ламката ...
Сега пак си имаме три дами, за които мислим. Особено чувство на вълнение.

ДобрУтро с две думи. И приятна седмица. Hug

# 317
  • София
Лека и успешна седмица!
Поздрав за всички - една велика песен http://www.vbox7.com/play:2f1568e9
 Hug Hug Hug

# 318
 smile3507 Прибрахме се рано сутринта и сега още се събуждаме. Както майка ми ми каза преди малко - разбих всички твърдения, че след купон се ражда - тц - 2 в 1 и никакви признаци  Whistling.
До тук хич не познахме със залаганията за дата и вече ми е любопитно дали изобщо някой ще познае или дребния ще изиграе всички ни  Simple Smile.

Честито месече на сладкото Дари. Да папка и да расте бързо за радост на мама, тате и бате   bouquet.

Усмихната и успешна седмица  Hug.

# 319
Ох, ронка, аз не помня какво е било тук, щото нали бях другаде  Sad И затова ли, не знам, ама напоследък ми е супер скапано и все си мисля как по това време бях в болницата и как минаваха дните ми ... как треперех като ме пращаха всеки ден на запис... как всеки път като легнех на онова легло, чакайки да ми вържат коланите имах чувството, че ще пукна... докато не чуя, че сърцето й е там  Sad Ох, ужасно беше... Така искам още едно детенце, но май са ми много пресни кошмарите все още  Confused Знам, ще кажете, важен е резултата... Много добре го осъзнавам това, нооо явно всичко преживяно ми прецака леко психиката  Confused И гледам го това щъкащо човече покрай и се чудя кога се роди, кога стана на 1 година...
Весе, когато реши дребчо тогава... Май май наистина ще ни изиграе  Grinning Само да е жив и здрав и раждането да е леко  Hug
dari76 , съчувствам ти мила за кафенцето... На моята дребка нищо не и пречеше и след като и минаха коликите ядях и пиех всичко, което ми се прииска...
Иначе ние сме добре  Grinning Виктория ходи стабилно, миналата седмица и правихме прощъпулник. Първо взе ключове  Rolling Eyes, после книга   Grinning Баба ми беше направила страхотна пита и тя я уважи. Подобаващо се захрани с яйца  Grinning
Поздрави на всички  Hug
Специални  Hug на helenapeeva, с която днес случайно се засякохме. Много добре изглеждаш, мила, дано и добре се чувстваш  Wink

# 320
Честита месечинка на Даринка! - Да е все така упорито сладко момиче и да радва всички!
Рони, кога си прави паузи с витамините, че аз си ги нагъвам вече 3 месеца без прекъсване? - и не съм питала доктора.
Ники, на мен си ми изглеждаше много приятна на снимките. Много готино маце. Колко кг си качила?
Аз влизам в 5-ти месец с +6 кг. (+1 който отслабнах и наваксах). Има ли връзка с витамините? А шоколада много го уважавам.
Ladybebi ще стане, когато най-малко очакваш. Само не губи вяра и силата на духа си.  Hug

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 17:04 от Lili_X

# 321
Лили, ами по време на бременността се доверявах изцяло на казаното от Аг-то. Казваше да пия и аз пиех. Казваше да почивам - почивах. Спомням си, че 1 месец пиех, а половин или един почивах. За Матерна пиша. И когато постъпих в МД по принуда ги спрях съвсем. Там ме нахокаха, че такива неща не трябва да гълтам.  Crazy
Чакам аз Ритката да дава отчет.  Hug

# 322
Здравейте милички,

Шерче Hug ти също добре изглеждаш , а молкото е един сладък бонобон дори и когато се сърди ама тя предният път когато се видяхме все се смееше ,а сега така странно ме наблюдаваше  Laughing Колкото до това как се чувствам ,говорихме с мъж ми да започваме опитите отново,това ми дава нова надежда ,но ти знаеш че за мен този период е доста труден  Sad............страхувам се Cry много , но знам че трябва да продължа напред,само незнам защо трябва да е толкова трудно и тежко.

# 323
Здравейте,

Благодаря ви за пожеланията.

Да ви кажа как приятно ме изненада Дари днес,като ми казаха че е 1400.Това е с 50 гр. над мойте очаквания.Толкова много се радвам и се моля наистина да продължава все така и да празнуваме следващата месечинка в къщи.

Приятна вечер

# 324
Ехеее, браво на Дари, умно момиче - папка и расте! Сладка мама, пожелавам ти от тук нататък само хубави изненади да ти прави дребосъчка  Hug

helenapeeva, много е трудно знам, и е тежко и е страшно. Но истината е, че ти трябва да го изтърпиш, ти трябва да се пребориш, ти трябва да вярваш силно и ти да имаш надежда, че е дошло време за хубавите неща... Всеки си носи кръста  Sad Само ти си знаеш колко трудно ти е в действителност, аз само мога да ти пожелая този път всичко да е наред и да си родиш едно прекрасно бебенце  Hug Heart Eyes

Днес бяхме в един детски център до нас и Вики се забавлява страхотно, аз пих кафе  Mr. Green.  Отрази ми се много добре на настроението. Ще кача снимки в албумчето.

# 325
Момичета Благодаря Hug
Сега мисля този месец да си взема тестове за овулация.Искам да попитам някой знае ли в какво се състои стимулацията - под какъв прием и на какво (инжекции или хапчета).Кога трябва да се обърна към лекаря за да ми я направи (беше ми предложил още в началато , но аз мислех да пробваме сами първо).Не че е установено че нямам овулация ами така си реши той - явно за по бързо.
Мале колко въпроси и ненужна информация дадох BlushНо съм сигурна че ще ме разберете Heart Eyes
Какво ще ми препоръчате , да пробвам ли другия месец със стимулация?

# 326
ladybebi, ако нямаш проблем с овулацията няма смисъл от тая стимулация. Преди години съм пила Клостилбегит за стимулиране на овулация, защото след продължителен прием на противозачатъчни ми се бяха объркали нещо хормоните. Тогава лекарката ми обясни, че с тия хапчета шега не бива, свързано е с изразходването на яйчниковия резерв доколкото знам... Енджълчето или някой друг, който по разбира ще ти обясни по добре.  Rolling Eyes Аз мисля, че трябва да ги вземаш само ако е доказано, че нямаш овулация.

# 327
Ники,не се мрази,а ела да ти покажа как се яде шоколад без да си бременна. Mr. GreenМного скромно си минала само с половината,аз щях да го изям целия. Laughing
Честита месечинка на Дари.Все така да расте и скора да си е у дома. Heart Eyes
Рони,точно днес си мислех,че и миналата одина си имахме три мадами и тази пак.А както се очертава и през юли ще е като миналата година.Много хубави емоции са това.
Весе,вчера докато ти четох поста се сетих за една приятелка която в 9 месец отиде на купон,прилично намацана с гримове,лакове и т.н.,обаче бебето реши,че точно тази вечер ще излиза.Като отишла в Шейново и д-рите се хванали за главата и я попитали "Абе момиче ти с тоя червен лак и ярък грим къде си тръгнала да раждаш или на купон?А тя им отговорила,че е тръгнала на купон и д-рите  #Crazy".Но определено твойто момче е със собствено мнение по въпроса и ще ни покаже на всички,че мъжете са просто непредвидими  Mr. Green
Лейдибеби,аз мисля,че е по-добре да опиташ още известно време без стимулация,но най-добрия съвет ще ти даде гинеколога.Той най-добре знае дали имаш нужда от това.
Хелена,страх винаги ще има и сега и след като забременееш,и след като родиш,и ако решиш после да имаш второ,винаги.За съжаление,загубата е променила малко или много психиката на всяка от нас и никога няма да изпитаме радоста от бремеността така,както другите.Но важен е финала.Ще се справиш,трудно е,но ще успееш да превъзмогнеш страховете си
 Hug
На Марти му избива трето зъбче.Обаче избива горното кучешко,а не предно.Не знам това нормално ли е  newsm78 Ники? Но пък изглежда доста смешно,ще го ползваме за перфорато
Айде,че се поулях с писането ,май  Hug

# 328
ladybebi, изобщо не те съветвам на този етап да правиш стимулация! Това си е един малък ад, аз съм правила 6 месеца/на всичко отгоре безуспешно/ резултата ми беше 8 кила отгоре, супер изнервена, хормонално обременена, да не продължавам. Като за начало, може да ти направи гинеколога фоликулометрия- ще ходиш няколко пъти около овулацията ти, за да се види има ли доминантен фоликул, след това да се види дали се пука самичък. Ако всичко това е наред, ще правите любов и резултата ще дойде:) Стимулация само след като се установи,че има проблем, без предваритено изследване недей, поне аз,като минала през това, така мисля. Предишния път имаше ли проблем със забременяването? Все пак, дори да нямате и двамата никакви проблеми, пак няма гаранция, че ще стане от раз. Естествено, ние ще ти стискаме палци да стане бързо Hug Hug Hug
Берни, ти много не прекалявай с шоколада, че да не пропищиш от оня зъб, дето така и не дойде да го направим! Не му се притеснявай на Марти на зъбките, ще пораснат, а кой след кой- явно са със собствено мнение...В учебниците пише едно, обаче практиката показва каквото си иска...
 Хелена, само ние си знаем колко е страшно. И въпреки всичко желанието да бъдем майки е по-силно от всичко... И следващия път всичко ще бъде наред!!!!!
 Ууу, браво на Дарито! Все така да расте и голяма дунда да стане!

Момичета, май намерихме наематели...стискайте ми палци утре да видим дали ще стане работата. Ако стане-голям товар ще ми падне...
 Хайде стига писах, гуша ви всички. Според мен утре ще има хубава новинка от Емо, ама да видим дали ми е верно предчувствието...

# 329
Аз правя стимулация с Клостилбегит. При мен се видя доминиращ фоликул, който стигна до 12мм. и спря да расте  Cry. Сега чакам да ми дойде (вече ми е 34-ти ден) и да почвам на ново  Tired . Ще видим какъв ще е резултата, но не му се притеснявам толкова. Щом веднъж е станало, ще стане пак. Така, че ladybebi сама не предприемай нищо, ако има нужда лекарят ще ти назначи. Но да знаеш, че със стимулация или без, най-важното е да си спокойна и тогава  baby_neutral изненадаааа   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт