Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 24 004
  • 563
  •   1
Отговори
# 330
Веселче, стиска палци за леко и безпроблемно раждане. fingerscrossed Ми то вече неостана .... Hug Hug Hug

# 331
ladybebi, най - напред започнете с фоликулометрия, поне за два поредни цикъла.
Аз започнах, ходих досега три пъти, последния път показа, че е имало овулация и както очаквах, при мен не настъпва на 14-я ден, а някъде около 20-я.
Не бързай с хапчетата - моят гинеколог каза, че нямам нужда от такава стимулация. Както е писала Ники, ако всичко е наред и не си имала проблем със зачеването - бебето ще дойде. Аз вече писах, че и двата пъти забременявах от раз, но по принцип при здрави двойки има период на изчакване от 6 до 12 месеца, докато стане бебе. Това са моите скромни познания по темата.
А тестовете за овулация ги хвърлих в кошчето за боклук, това дебнене и висене в тоалетната ми образува нерви.  Stop

berni, Ники  Hug за шоколадоманиачките - можем да си направим клуб и да си правим тайни срещи, да хапваме тайно шоколадчета, направени по тайни рецепти.  Mr. Green
Аз съм патологичен случай, що се отнася до сладки лакомства и шоколади. Спомням си как една вечер в автобуса, прибирайки се към вкъщи, започнаха да се въртят мисли за торта. Толкова силни и натрапчиви, че ми стана нервно, ръцете ми се изпотиха, абе ужас. Като слязох на спирката, отидох, изтеглих пари от банкомата, влязох в сладкарницата и си купих една малка торта. Вкъщи изядох две парчета едно след друго и чак тогава ми олекна и се успокоих. Crazy

# 332
Даренцето наддава, не си поплюва. Май вече е взела правилния курс към бързото прибиране в къщи при мама, татко и батко.  Hug
ladybebi, не тичай срещу природата ако няма нужда от това.  Peace Даже е температура на те съветвам да следиш, ако не си готова психически да се терзаеш от движението на графиката.  
helenapeeva, все някога опитите за бебче трябва да бъдат подновени.  Hug По-добре по-скоро.  
Ники, ха дано да се харесате взаимно и да можеш да си подсигуриш известно време спокойствие.  Hug
Това чудо ученето на ЕЛЕКТРА на нищо не прилича.  Naughty
Ритче, чакам инфо от вчера. Дали има вероятност упоритото ми предчувствие за мъж да е станало факт при този ти преглед ?  Heart Eyes
Ученици дали могат да пишат неизвинени отсъствия на нередовни класни?  Thinking Как мислите?  Crossing Arms

# 333
Може, може. Може дори да се оплачем на ръководството да вземе мерки. Mr. Green
Рони, аз също залагах на мъж, ама де да видим Rolling Eyes

# 334
  • София
Рони, отчела съм се в бремелинската тема, свиквай да пишеш и да четеш там, че няма да те чакам цяла вечност.
Аз и с теб искам да си бременея по едно и също време, нищо че малко ще те водя.
И мисля че и учениците могат да подадат молба с оплакване към другарката директорка, я Фея-та я Деси... .

Ники, стискаме палци за наемателите, дано са свестни хората,че в днешно време трудно се попада на такива.

ladybebi и аз съм на мнение, че сама да си провеждаш лечение или да си самоисписваш хапчета е пълна лудост.
Ние можем да имаме много информация по дадени въпроси, но определено не сме лекари. А и да пиеш хапчета за
стимулация без да има установен проблем, е голяма глупост (без да ми се сърдиш). Знам че в стремежа си по-скоро
да забременеем, правим какви ли не глупости, но с такива хапчета, ако нямаш проблем, можеш да си направиш такъв,
и то доста сериозен. Ние и да ти казваме, че не трябва да се психираш и някак да не го мислиш толкова, знам че няма
да ни послушаш, но повечето знаем от собствения си опит , че това е начина. Спокойствие, и без излишни емоции и
постоянни мисли от рода на "А дали е станало сега?" и веднага да се търсят симптомите на бременността, още преди
закъснението на цикъла. Аз ти говоря така, защото минах през това и бях меко казано неприятна за приятелите ми.
Вманиячаването ни с  нищо не помага , напротив вреди най - вече на нас самите. Предните пъти съм забременявала от раз,
но сега ми трябваше доста време, 10 месеца бях в постоянното очакване, и като ми дойдеше какви сълзи бяха какво чудо
небивало ...  Sick . В психарка абсолютна се превърнах, дойдеше ли ми цикъла и почвах да сипя едни обвинения по мой
адрес и по адрес на милия... . Много се разбъбрих май, но само ще ти кажа, че всички ми говореха да се осъзная, ама сам
си стигаш до това заключение и разбираш после за какво са ти говорили. Месеца в който забременях, си бях казала ,
край на мъчението и до последно си знаех че ще се неразположа, и с 5 дена закъснение продължавах да си вярвам.
Е бях бременна и не ми дойде, благодарна съм много за което. Сега ме следват едни други страхове, но ти сама ще
разбереш скоро какво е.   Hug Отивай на лекар, в който да повярваш и който да се погрижи за теб.

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 11:32 от rita_zita

# 335
Шушу,аз съм за да си оформим една групичка на шоколадоманиачките,но ти предлагам да изчакаме Ники да роди,че иначе ще ни ги изяжда  smile3532
Ники,хапвам си без да се притеснявам за зъбчето.От време на време ме наболва,ама е търпимо и съм му обяснила,че ще трябва да те изчака преди да бъде оправено,пък колко ме слуша незнам.Даже снощи нагълтах един шоколад,та цяла нощ ми беше гадно и тежко,обаче пък ми беше вкусничко  Laughing
Ритка,четох в бременлинската тема,аз съм готова да бременея с теб втори път.Ама ако искаш да се споразумеем от сега,ако при поправителния вземе,че излезне същия резултат,да си ги менкаме,кво ще кажеш  Wink
Оф,пък аз да ви се оплача,така ме боли корема. CloseМного мразя перода на овулацията,защото при мен си е все едно съм в цикъл и така си карам половин месец,или съм в цикъл или в овулация.Взе да ми писва и все по-често се замислям дали да не се потрудим да си  спра цикъла пак за 9 месеца,ама май ми е още раничко.
Ники,ти влезна ли вече в 9 месец?
Весенце,как си днес?

# 336
  • София
Берни, съгласна съм ако дублираме да менкаме. Нямаш грижи.  Hug

# 337
Берни, май влезох. Идея си нямам точно- термина ми е толкова променлива величина, всичко зависи от мнението на ехографа. По последен цикъл термина ми е 13.03, по мои сметки- около 20-22, според ехографите-всеки път различно-между 20 и 29 всички дати ми е давал... Върви го разбери.. Все ми едно кога, бебка рита яката, това ми е най-важно!

Да ви кажа...май станаха нещата. Не мога да повярвам. С тая къща нещата се развиват светкавично...и с покупката й, и с наемателите. Дойодха вчера на оглед и бяха готови направо да си останат вътре, а ние да си излизаме... Изглеждат стабилни, поне са фирма,която има голям магазин в Дружба и няма къде да избягат. Имат си счетоводител, направихме договор и утре искат да влизат... Сега Ники пренася мебелите оттук натам и утре ще им дадем ключ и край. Няма вече да ходим на обекта. Те щели да си изчистят тези помещения, които още не бяхме изчистили, да си сложат легла,спестяват ни доста работа,която трябваше ние да вършим. Просто не мога да повярвам,че се случва!!! Гледам ей така #Crazy или пък така Shocked Дано само не излезе верна фразата: Твърде хубаво,за да е истина...
 Сега се черпя с шоколад по случая и продължавам да се мразя... Да взема и вас да почерпя:)) Joy

# 338
Браво, Ники. Така се прави.
А мен с моите любими високовъглехидратни марсчета приемате ли ме в шоко-отбора?  Laughing

# 339
Всъщност шоколадовото, което консумирах докато пишех, си бяха точно марсчета миниатюрни, висококалорични и трупащи се по някои специални части:) Направо си си влезнала в отбора:))

# 340
Да не се обидите, но ми приличате на аматьори с тези миниатури. Mr. Green Laughing
Сладките неща се завземват на стекчета и кашончета.  Сега ми се е отворила двойна работа, че моето мило е разлюбило шоколадчетата, които му вземаме от Метро и сега мен ме чака тази тежка работа с ликвидирането им.  Thinking

# 341
  • София
Ники, късет си е да попаднеш на нормални наематели, но щом са сериозни хората не го мисли толкова.
За добро е , спокойно.

# 342
Ники, браво за немателите. Сега ще чакаме всички яка шоколадова почерпка. Grinning

Аз се връщам от запис, на който се отчетоха толкова много контракции, че ме вкараха в един бърз филм, но след "магаренцето" се установи, че разкритието не е мръднало. Въпреки това си имам доста и то честички контракцийки, пък да видим. Днес цял ден ми е някакво смотано - мотае ми се главата и едва се влача. Затова просто ви гушкам и отивам малко да си полежа, че не се знае знае ли се  Mr. Green.
Hug Hug Hug

# 343
Кой викате се оплаква от класната, а?  newsm78
Изчезнах,да, ама ви си знаете защо. Зле си ми е и не ми минава. Ама не се оплаквам - так поне знам, че всичко е ок. Grinning Но тъй като съм като парцал, просто сили не ми остават да се докопам до тук. Оставила съм цялото домакинство на Митко.
Весенце, гуш... Hug
Сладко мамче, браво на мъничката принцеса. Все така бързо да наддава и скоро да си е у дома.

За всички, дето си говорят за килограми - не хвърляйте камъни по моята градинка. Naughty  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 344
Добре,вече съм спокойна.Все ще си имам и момиченце,ако не моето на Рита,пък нея ще я осигурим с момче. Mr. Green
Рони,приета си в клуба,а ако имаш затруднения относно изяждането на сладкишите в къщи,аз съм насреща винаги. WinkСамо казваш и идвам,все ще се намери кой да гледа дребосъка,щом става въпрос за хапване на сладичко. Laughing
Браво Ники,дано да са ви читави наемателите и да не ви създават грижи. Peace
Току-що Марти се сдоби с бънджи и сега скача като луд,което е добре за мен,ще имам възможност да ви следя по-изкъсо и да пиша по-често. Grinning Доволна съм,а и той като го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт