Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 24 001
  • 563
  •   1
Отговори
# 345
Вие двете, дето си правите сметките с размените, замислихте ли се какво ще стане, ако се сдобиете с еднополови бебчета? Как ще ги трампите тогава Mr. Green

# 346
Туй е много сложна мисъл,айде сега да не ме затормозяваш. Laughing

# 347
Спок, Ники. Те следващия път ще бъдат с близнаци.  Mr. Green
Умната тука какви манджи готвите, че една другарка вчера най-подло ме изостави, за да си върти едни неща за угодия на коремата.   chef hahaha
Честито му бънджи на Марти. Много енергия да успее да изразходва в новата си придобивка.  Hug
Оооо, Весе. Шпионирай, шпионирай. Че после няма кой да те оставя да правиш такива работи.  Mr. Green Hug

# 348
Ронка,смей се,ама ти си с нас със близнаците  Mr. Green
А Марти има енергия колкото си поискаш,дано да успее да я изразходи с бънджито,че понякога ме хваща тихата лудост,която не винаги е толкова тиха  Laughing
Айде,отивам да го къпя и да папка и пак ще ви посетя.Сега ще ви писне от мен,ама кво да се прави,нали и мама е човек.

# 349
Що да шпионирам, РончоBlush

Много ме кефите така с тези дългосрочни близнашко-бебешки планове  Laughing. Пу-пу.

Честито бънджи на Марти, а на мамка му честита свобода  Heart Eyes.

Ники, преди време ти обяснявах аз с бременно празната си глава как ще ме изпревариш, ама ще си влязла в 9-ия и аз без да преносвам, а то май ще взема да изляза права, че е възможно  Grinning.

За сладките неща и аз съм достоен консуматор, та ако някой види зор в опустошаването, само да свирне perko.

# 350
Охооо, тук вече сме се разделили на аматьори и професионалисти Mr. Green Хм, аз мисля, че преди приемането в тайния клуб на тайните шоколадчета трябва да направим един входящ тест за определяне на нивото. Laughing

Споделям, че изчезвам за две седмици. Днес ми възложиха един проект и май ще си варя среднощни кафета, за да се справя с крайния срок "от днес за вчера". После, ако оцелея, ще почерпя със шоколад. Може и наживо.
 Hug Heart Eyes Hug

# 351
Шушу, стискам палци да се справиш със "сроковете".

Браво на малката Дари.

Някои особи са се отдали на хубави мечти. Направо им завиждам благородно. Аз за трето не знам дали ще имам нерви, пък и годинките си казват своето.

Относно шоколада - аз съм такъв терминатор, ще всички накуп ще ви сложа в малкия си джоб. Сега утолявам шоколадовия глад с бял такъв - но отново в супер малки количества. 100гр за 6 дни горе-долу, при това не всеки ден. Нали знаете: "Парен таратор духа". А имам психо отклонения на тема алергии.

Ники, браво за наемателите. Ако нещо - ще им пращаме оперативна група (дано не се налага де).

Честита социална придобивка на Марти. Той вече е голям мъж.

# 352
Хоп,топли,топли снимки от тази вечер
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=123
Нещо май голяма група се заформихме за опустошаване на сладки работи,май като се затопли е време да видим кой е най-добър  Mr. Green в някоя добре заредена сладкарница
Hug

# 353
Берни, Марти ми пълни душата - един такъв пораснал, хем весел, хем сериозен...... Heart Eyes

# 354
Да, пускайте вие такива апетитни снимки, пък после много се яло тук. аз що още не съм го виждала Марти наживо, някой може ли да ми каже? Кога ще бъде отстранена тази явна несправедливост?
Весе, спокойно душичка златна. Днес като те отмързи по някое време можеш да драснеш 2 реда за присъствие.
Което ме подсеща, че Зори също бяга по тъча. Отдала се е тя на брюкселски наслади и дантели.  Hug
Русенската група, какво става с Марги? И тя е изчезнала трайно.  Hug
Аничка, ти и на КИС-овия концерт ли ще ходиш?

# 355
Рони,тази несправедливост може да бъде отстранена,ако вземеш да организираш милите ни другарчета и направите една срещичка,ама не на края на света,че да мога и аз да дойда и да доведа Марти с мен.
Хубав слънчев ден на всички.Аз много се надявам днес да става за разходка,че вечевзех трайно да изтрещявам в нас.
 Hug

# 356
Тук съм си. В 3.30 ч се събудих от зверска контракция и после доста трудно заспах, беше ми притеснено, но съм заспала де, особено след като установих, че контракциите се разреждат.

Ама и аз искам да видя Марти на живо и да му нацелувам сладките бузи.  Heart Eyes Айде задръжте организацията на срещата да към април, че и да се постопли и всичките бебоци с нас на среща. Може да организираме даже целувачница  на бебоци  на разменни начала Mr. Green.

Шушу
, успех  Peace.

Берни, дават го да се стопли и температурата да достигне 10 градуса, така че - дерзайте.

Hug

# 357
Ронка, аз само на КИС ще ходя. Металика - верно супер група, ама не съм чак такъв фен. Дет се вика за 2 песни нема сми да ходя (на всичкото отгоре едната се оказа кавър)  Grinning
Но пък ако Бон Джови дойдат - ще се разтопя като сладолед от кеф.

# 358
  • София
+10.4 градуса е навън, само за разходки е а мен за нещастие няма кой да ме разходи сега. Но ако утре е такова мога и аз да се поразходя до Дружба, но нищо не обещавам.
Берни , срещите ни винаги са в центъра, само веднъж я направихме в Дружба, така че ти самата нямаш оправдание... .  Naughty
Аз дадох кръвчица сутринта, но каквато съм "смеала" за мен свърши и памука и иглите. Можех да им дам от устната си , бях я
разкървавила подобаващо със зъбки.  Mr. Green Резултата ще ми е готов във вторник. Ники беше права за плащането, "следварително" става.  Laughing И е 25 лева ( това за незнаещите , които ги вълнува ) като Светлана примерно.

# 359
Привет от преплитащите се крайници:(( Днес сдадохме обекта на наемателите и тамън да се натоварим в колата, дебелото си изкълчи крака в опит да слезе от тротоара. Сега ме боли:((( Толкова съм смотана и тромава, като мечка... искам да минават тия седмици по-бързо, не издържам. Весе, представям си пък на теб какво ти е. Снощи бяхме на РД и похапнахме хубаво, ама не съм яла чак толкова много- резултат- имах чувство,че ще се пръсна, през нощта ме нападаха ужасни киселини и за първи път през тая бременност съм будувала 2- 3 часа:(( То и емоционалния стрес ми дойде малко в повечко тия дни, обаче сега ще се поуспокоят нещата, надявам се. Мъчно ми е малко за "обекта", ама пък ние всъщност от самото начало не сме имали намерение да идем да живеем там на този етап. И въпреки всичко... бременна му работа, остава сега да ревна...
 Аничка, ако чуеш Бон Джоуви да идват насам, да не ни забравиш! Аз също съм първа писта за там!
 Аз все още мога да ходя по срещи, та ако искате да спретваме организацията. Тоя уикенд пак съм без мъж. Ако има и друго свободни да си признават!

Общи условия

Активация на акаунт