Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 991
  • 563
  •   1
Отговори
# 360
Прочетох "Дружба" от Ритата - все едно мед ми капеше на душата. Ще те разхождам, ти само ела. Днес от 10:30 сме навън. Прибрахме се за кратко да хапне младежа, та чак досега. След малко даже му замислям още една разходка (след като си хапне следобедната закуска) - да вземем баткото от градина. Но това последното хич не е сигурно дали ще стане (мисля че се уморих днес).

Ники - нема страшно. Те за дойдат само. На всички ушите ще проглуша.

# 361
Всички имате гушки и цунки от Ренчето. Няма нет.  Grinning
Специално Heart Eyes за бременните .  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 20:38 от рони

# 362
СЕга чух по ТВто- 4 юли, стадион Академик- Деф Лепард и White snake. Има ли ентусиасти? Някой има ли идея къде се продават билети?

Много съм зле:(( не мога изобщо да ходя без да ми е стегнат крака с бинт. Сега го наложих с картоф. Приемам всякакви бабини илачи. Според мен няма счупено, а и в тоя момент едва ли бих допуснала рентгенов апарат до коя да е част от тялото си... Ще се гръмна направо- утре трябва да ходя на лекар и по каса и на доплер. Само не знам как... А и не мога да скачам на 1 крак. Драмата е пълна...

# 363
  • София
Аз съм със зверски главобол, който ме мъчи от следобеда. Поспах малко , но не спира гаднюхата да ми пили по черепа. Пих един парацетамол, дано да помогне по-бързо,че от болката ми се повръща и ми се реве.
Гушам ви всички и се пазете.  Hug

# 364
Оффф, тоя стадион Академик е много далече.  Mr. Green Още се чудя как ще се приберем после оттам.  Mr. Green
Ники, ми само за картофи се сещам. И лук май беше другия бабешки илач. Най-добре ще бъде да го обездвижиш за известно време крачето.  Hug
Ритка,  Hug

Илии, и да взема да се редактирам в предишния пост, че  Crazy

# 365
Голям кошмар е това бременното главоболие. Мен тоя път май ми мина по-леко, обаче предната бременност ме държа с месеци, почваше ме почти всеки следобед и се опитваше да ме довърши. Пиех кола, май ми минаваше... Парацетамол никога не ми е действал за това. По-скоро при настинка.

Не знам дали имам сили да премина към лечение с лук Mr. Green... Дано помогне картофа...
Рони, ти направо можеш да си слушаш от вкъщи:)

# 366
  • София
Ники , ако ти се е подул глезена, знам че отока се сваля и с варен ориз , прави се компрес с него докато е топъл.
А за главобола, и мен се опитва да ме довърши. А кока-колата, винаги имаме запаси, а сега познай - нито глътка.  Rolling Eyes

# 367
Ех,Ники как можа да се подредиш така?Дано бързо да мине.И аз мисля,че е добре да го обездвижиш малко
Рита,мери ли си кръвното,да не е от него главобола?Ама е гадно,като си спомня как ме болеше направо ужас.Лежи си повече и не се натоварвай,ще мине и този период.
А относно местонахождението на правените срещи до сега,не че се оправдавам,ама до колкото имам спомен винаги са били на Ариана,е много ми е далече,честно.А аз си падам и малко мързел,това си го признавам без бой  Mr. Green
Днес съм много радостна.Току-що една приятелка ми каза,че сестричката и е родила едно прекрасно момченце.  Heart Eyes
Гушкам ви и изчезвам,че имам да правя едни договори на мъж ми,което ме навежда на мисълта,че ще изкарам до късно и междувременно ще ви наглеждам.Дали пък няма още някой да ме зарадва тази вечер  Hug

# 368
  • морето и сините вълни :)
Абе момичета какво стана Весито не роди ли вече ooooh! Peace
Горката  а дано да е тез дни Peace

# 369
Ех Ники, как можа точно сега - тъкмо стана хубаво времето за разходки. При оток на мен ми помага счукан лук на мястото - но внимавай с продължителността. Аз успях да се изгоря.

Рита, наистина - мери си кръвното. Ако утре се дотътриш до нас - може и аз да ти го меря Stuck Out Tongue

Берни, Ариана не е толкова далеч - има няма 10-тина спирки на тролея са (е хайде може и 15 да са). Нямаш оправдание.

Тази вечер нещо ми е съклетно. Много обичам хубавото време, но и то си има недостатък. Ако сутрин не излизам нямам проблеми и цял ден да не излизам. Обаче ако ми тръгне деня с ходене навън - не можеш ме прибра вкъщи. И сега ми е едно съклетно - имам нужда от масаж. Ама милото хич го няма по този вид дейности, а време за истински масаж нема (поне засега).

# 370
Аничка,ама хич не ща и да се оправдавам.Аз си казах,че съм мързел и това с 10-те спирки с тролея  ooooh!,направо ме отказа тотално да стигна до Ариана.Кво да направя като съм такава,мързи си ме и то качествено  hahaha
Относно масажа и аз имам огромна нужда,че има дни в които едва се дигам от леглото,ама май няма да е скоро,гадост.

# 371
  • Варна
KikiNiki - да ти вземат от аптеката Арника монтана 15 СН - това е хомеопатично лекарство. Аз се бях изтърсила така миналата зима по това време, ревях, докато стъпвах на крака си, докато стигна до колата, прибрах се, почнах да смуча по 5 гранулки (ама е добре да се консултираш с хомеопат) няколко пъти на ден и нито отече, нито посиня. Арниката я броят за "бързата помощ" при травми в хомеопатията. Абсолютно е безопасна за бебчо.

# 372
  • София
Хайде вече ама мнооого силно да стиснем палци на Веселушката. Май е настъпил момента, само чакаме Емо да ни каже какво се случва с подробности. ВЕСЕЛЧЕ С ТЕБ СМЕ ЛЮБИМА.  Hug  bouquet Обичам те ей.  Laughing

# 373
Веселушка,милинка с теб съм.Ще се справиш ти си мъжко момиче.Стискам палци и чакам Емо да донесе хубавите новини   bouquet
Ритко,моля те ако имаш нова информация да ни държиш в течение  Hug

# 374
Ще ги стискам цяла нощ палците ... нямам търпение да видя радостната вест от Емо и се моля всичко да мине по вода  Praynig Кураж Веси ,с теб сме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт