Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 977
  • 563
  •   1
Отговори
# 375
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Дано е леко раждането! Чакаме новини за силната ни мама и малкия- голям човек:) Емо, и ти се дръж! С вас сме!  Hug Hug Hug

Предполагам, че ако и тая нощ ми е безсънна, има да отварям компа за новини Flowers Four Leaf Clover

# 376
  • София
Веселушке ,мила стиснала съм силни палци за безпроблемно раждане и здраво бебче!
 Утре рано съм на преглед,но непременно ще вляза преди това да видя за добра новина! Hug

# 377
  • София
Веселушке, мила дружке чакам си аз и вест не получавам.  Hug
Аз си лягам милички, дано Емчо скоро се появи да ни разкаже за преживяването
на мама. Гуш на всички.

# 378
  • Стара Загора
И аз само проверявам ама нейсе. Искам вече Емо да пише Crossing Arms Милата Веси...леко да и е раждането Heart Eyes

# 379
Веселче, усещах аз, че ще дошло времето.  Hug Очакваме вести с нетърпение   bouquet

Зори  Hug, как си? Растете и се готвите за големия ден, нали  Hug

# 380
За сега като гледам няма новини от Емо.Аз продължавам да стискам палци на Весенцето.Отивам да пия кафе и чакам новинките,нямам търпение вече  Hug

# 381
  • София
и аз продължавам да стискам.
 Стискайте и на мен,че отивам на преглед.След няколко дни на доста височко кръвно,тая сутрин още не съм усетила бебо и ми е много притеснено. Sad
 А и от 3 дни ми изтича едно желирано такова,дето се чудя дали не е тапата.

# 382
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed, Весенце и Емо!

Зори,  Hugfingerscrossed

Ритка, спокойно с главата Мило. Сега ще започнат агнешките заколения и ако знаеш колко оборотни глави ще има на пазара.  Mr. Green Heart Eyes

# 383
Весе,Зори  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover.

Какво става с Весето ,някой няма ли новини?

# 384
   Здравейте, момичета, сигурно се досещате вече кой пише, бях обещал следващото ми вкючване да бъде, за да ви съобщя щастливото събитие, но ТО още не се е случило. Затова снощи т.е. към 01:00 часа не ви писах, за да не се тревожите  (иначе ви прочетох) и да спите една идея по-спокойно, не знам дали сте успяли? ДАНО!
   Та както казах, все още я няма добрата новина, запътила се е, но тъй като пътува вече 9 месеца явно е решила, че може да поспре да си почине за да бъде по-сладка като дойде. ДАНО!
   Снощи към 21:00 контракциите зачестиха, заболяха и станаха регулярни на около 10 минути (аз трябваше да съм на работа, но предчувствайки събитията се смених и бях на линия), целия оцветен в латекс (завършителната фаза на ремонта) влязох да се къпя (е нема такова къпане, докато вляза и вече излизах), спечен като конска фъшкия. Обадих се на един приятел да дойде да ни вземе, а ние се готвехме точно да вечеряме, Веселчето беше наготвила вкусно и подправяше салатата, но явно и тя спече доста. Стегнахме се набързо и право в МД. Междувременно контракциите бяха се зачестили на 3-4 минути, пазабавихме се в приемната направиха и клизма (почаках там около 40-50 минути), добре, че приятеля остана та имаше с кой да си говоря за да не изкрейза. Веселчето излезе трепереща от страх, студ и спек връчи ми багажа и ме прати да си ходя, като ми пообясни какво са й правили. После й били казали, че отишла малко раничко, аз не знам кога трябва да се отиде, може би като му се подаде главата?
   Към 01:30 не издържах и й звъннах, като изрично ми бе казала, че ако има нещо, тя ще ми звънне, НО... Все още нямаше развитие, само от ехографа казали, че малкия е голям, по данни 3600 и над 53 см (няма на кой да се метне, с баща 193 см) и нямало да бъде лесно. Разкритието било 3,5 см. Опитах се да поспя, но то спи ли се бре хора, цяла нощ се въртя като пумпал и сън не ме лови. Не издържах отново и към 07:30 пак й звъннах, пак нищо. Даже и контракциите били изчезнали между 04:00 и 07:00.
   В 09:17 тя ми звъни и няма да ви казвам, че докато вдигна се изпотих пет пъти, но пак добрата новина я нямаше, но има нова информация - сложили са й система за предизвикване и сега тръпнем в очакване, какво и кога ще стане. ДАНО всичко мине наред с малкия-голям човек, че докторите нещо си шушукали за секцио, а това малко ме плаши...
   За сега това е информацията, надявам се да съм бил изчерпателен Simple Smile
   Вярвам във вашата подкрепа, стиснати палци и добри пожелания, моля се всичко да мине успешно и благополучно, пожелавам ви приятен, спорен и спокоен ден и се надявам съвсем скоро да ви съобщя "ДОБРАТА НОВИНА"!!!
   Благодаря ви за всичко!!!
   Поздрави, Емо!!!   

# 385
  • София, "Младост 3"
Емо, чакаме с вас!
успех и леко да мине
аз с второто отидох до МД с контракции на 8мин и ми заявиха че било рано и контракции на 10мин трябвало
а разкритие 1см не се брояло...аз за един час направих още 3см но това е др тема...
та ме изритаха като мръсно куче да се влача по сф и да се чудя къде да ида...
та пак сте имчали късмет, че въпреки, че е било "рано" са ви приели

дано мине бързо! учудващо бавно за второ раждане, но явно от зор да не го изпуснем, сега ще трябва да се понапъне милото ВЕси...но вярвам ще се справи!

# 386
# 387
  • София
Емски, мога да си представя какво ти е напеченко. Надявам се съвсем скоро да се обади по телефона
с добрата новина. Ама младежа много голям бе , направо си е манекен. Дано не измъчи много мама.
Та да не се чудим тези крака защо постоянно ритаха мама, то нормално с тези размери да няма къде
да ги побере. Емчо като има нещо ново, пиши че сме в очакване голямо.

# 388
Емо, наминавай оттук само ако ти чувстваш, че имаш нужда да си споделиш тревогата с някой.
Никак не ти е леко в момента.  Hug
А лекарите ще направят това, което е най-добро за бебето. И секциото е начин понякога. Не е страшно. Резултатът ще си заслужава, даже и да се наложи операция на мама.    Heart Eyes
Иначе ние ще си изчакаме хубавата новина, когато й дойде времето.  Hug

# 389
  • Пловдив
Стискам палци на Весела и бебо Praynig

Общи условия

Активация на акаунт