Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 977
  • 563
  •   1
Отговори
# 390
  • София, "Младост 3"
ЗОРИ, стискам ти палци и пиши веднатга като се върнеш че много те мисля...така чакам бебчето ти че нямам думи...

ВЕси, хайде мамче успех!

# 391
   ДОБРАТА ВЕСТ  дойде, отваряйте шампанското и пийте до дъно да е жив и здрав синът ни.
Кой сега е най-щастлив?
роди се син ни най-красив
3650 гр. той тежи,
54 см дълъг е.
От Бога дар е-
Божидар е!!!

Нямам много думи сега момичета, благодаря на Бога, благодаря на вас, благодаря на всички около нас....
   Пожелавам на всеки това щастие...
   Като се осъзная ще пиша и ще показвам...
   Поздрави, Емо!!!

# 392
ЕМО, ВЕСЕ! Честита ви радост.
Пожеланията ги знаете - да расте здрав, умен, чаровен и късметлия.

Снощи Ритката като ми каза, че подготвят Весето за раждане и се върнах 2 месеца назад. Все едно аз раждах.
А преди малко получих от нея прекрасната новина. Вълнувам се и се радвам толкова, че не мога да опиша.

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 15:01 от Anichka

# 393
  • София
чЕСТИТО!

# 394
  • София
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ВЕСЕЛА И ЕМО. ЖИВ И ЗДРАВ ДА ВИ Е БОЖИЯТ ДАР.
ОТ ДНЕС ВСИЧКО ЩЕ Е РАЗЛИЧНО И МНОГО КРАСИВО. НЕ МОГА ДА ОПИША КОЛКО СЕ ВЪЛНУВАМ  Hug

# 395
Честит син Божидар на щастливите мама и тате.
Много здраве и късмет му пожелавам.

Емо ,пиши как е Весела.

# 396
УРААААААААААААААА!
Нямам думи. Изчеснаха. В безтеглавност съм от кеф.
Да е жив и здрав Божидар! Да са живи и здрави мама Весе и тати Емо!   bouquet
Обичам го този младеж!  Heart Eyes
На ЛЕЛЯ златото малко.  Heart Eyes

# 397
  • Разград-София
Бравоооо Весе newsm44

Честит бебчо Божидар!  
Да ви е жив и здрав и послушен и много да радва мама Веси и тати Емо   Hug  bouquet  bouquet

А на мама бързо възтановяване  Heart Eyes  Hug  bouquet

# 398
  • София
Ейййййй, знаех си... Веднъж няма да отворя форума до следобяд и добрата новина ще е дошла. Предчувствах го!

ЧЕСТИТ СИН, ВЕСЕ И ЕМО! НЕКА БЪДЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ! ДА БЪДЕ, ТАКЪВ КАКЪВТО СИ ГО ПОЖЕЛАХТЕ!!!

# 399
  • София, "Младост 3"
Веси и Емо да ви е жив и здрав божия дар - БОжидар
нека ви носи радостни тревоги както до сега  и да ви дари с цялата любов, с която го дарихте още преди да се роди
обичайте се и дай боже и за напред да сте все такова силон и сплотено семейство

# 400
  • София
Честита рожба Весе и Емо!!!Да расте здрав и много щастлив Божидар.Желая ви всичко най-хубаво.  bouquet

Aз се завърнах от преглед.Кръвното ми пак беше високо 150/100 (а снощи и 160 беше),а бях пила 2 таблетки Допегит.Изписаха ми още едно лекарство и вече всичко зависи от него.Ако успея да го смъквам с него ,то си чакаме бебо да си тръгне сам,обаче ако не става-то може и до дни да предизвикаме раждане.На записа пак бях с контракции и ми казаха ,ако в къщи ги усещам често да легна във ваната и тогава ако не се усещат,значело че не са за притеснение.
 От 3 дни ми пада и тапата,но според док мога да изкарам дълго без нея.
 Ами това е за сега-дано се оправи това кръвно,че бебо поне още 2 седмички да си поседи.

# 401
Зори,  Hug Ако лентичката ти е вярна - вече си в 9-тия месец. И всеки пак всеки ден на бебо в неговата къщичка коремска са добре дошли.   bouquet

# 402
# 403
Честита рожба Весе и Емо!!!Да расте здрав и много щастлив Божидар.Желая ви всичко най-хубаво.  bouquet

Aз се завърнах от преглед.Кръвното ми пак беше високо 150/100 (а снощи и 160 беше),а бях пила 2 таблетки Допегит.Изписаха ми още едно лекарство и вече всичко зависи от него.Ако успея да го смъквам с него ,то си чакаме бебо да си тръгне сам,обаче ако не става-то може и до дни да предизвикаме раждане.На записа пак бях с контракции и ми казаха ,ако в къщи ги усещам често да легна във ваната и тогава ако не се усещат,значело че не са за притеснение.
 От 3 дни ми пада и тапата,но според док мога да изкарам дълго без нея.
 Ами това е за сега-дано се оправи това кръвно,че бебо поне още 2 седмички да си поседи.

Зори, стискам палци всичко да е наред и да се нормализира кръвното.

Моля се, след две седмици да ни зарадваш със сладко бебе!   Kissing Heart

# 404
  • София
Зори, каквото такова. вече както казва Рони си в 9 месец, така че Господ си знае работата. Стискам палци да се нормализират нещата при вас.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт