Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 955
  • 563
  •   1
Отговори
# 465
Моля,моля аз китове не видях никъде,така,че недей да скромничиш.Всички знаем,че си хубавица,мисля че ще бъда подкрепена и от другите. Hug

# 466
Берни, голямо черпене те чака!

# 467
Като гледам и теб те чака една прилична почерпка,за това най-добре другия път като ходиш да зареждаш папане за Ламята кажи да се срещнем и да се почерпим взаимно  Mr. Green

# 468
Честито бебе Божидар!!!! Да е жив ,здрав и много щастлив!!! Само хубави моменти да носи на мама Весе и татко Емо !!!!!     bouquet Hug

Ники ,  Hug още малко остава и силно те гушкам да ти дам силички за последната финална права .
На всички много целувки и прегръдки от всички нас  Hug Heart Eyes  bouquet

# 469
  • София
Днес никой не ще да се обади май.  newsm78
Весе, дано са ви изписали вече, аз се опитах да
ти звънна два пъти, но спирам с опитите, да не преча
и да ви разконцентрирам с нещо.
Никче, как си мила? Ти от кога влизаш в болницата,
че не помня "малко" съм бременна .

# 470
Вкъщи сме си вече, но дребния не е спрял да плаче и не мога да ви обърна внимание. Не съм ви и чела, само да ви се обадя. Надявам се скоро да се адаптираме и да наваксам. Цункам ви.
 Hug Hug Hug

# 471
И аз влизам няколко пъти днес да видя има ли новини, ама няма никой Sad, пустош.
Ритке, ти как си?Кога ще се видим?

Ники, затъжих се за тебе вече, бях свикнала да те виждам по-често Hug.Как си, за кога е планувано секциото?А дето говорихме за термина на моята приятелка да ти кажа, че е 05.04.

Класната ми се губи, ама нищо - ще ходя до Карлово май Peace.

Весе, надявам се да сте си в къщи с малкия вече и радостта на татко Емо да е напълна вече, /че беше малко тъжен, че сте далече от него/.

Сладка мама,вие как сте, има ли новини за Дари?
Хубава вечер на всички ви желая  bouquet

Ооо, Весе, аз докато пишех и ти си писала.
Добре дошла  bouquet и бърза адаптация към новия начин на живот ви пожелавам Hug.
Да гушнеш малкия от мен!

# 472
  • София
Весенце, добре сте си дошли. Сега малчо ще трябва да посвикне с новата си къщичка.  Hug
Асе, ако си в София, можем да измислим нещо за срещичка.  Wink
Аз само на някои май казах, че микробиологията ми е чиста. И аз като Ники не мога да
повярвам че всичко ми е ок, пу-пу-пу ... да не ме чуе дяволчето.  smile3520
Само от урината явно нещо не е било както трябва, тъй като ме накара Илиева да
дам кръв от пръстчето за кръвна захар. Вчера се обадих за резултата и ми казаха,
че е в нормите 4,4 . Да се надявам и занапред така добре да съм, и бебо също.  Hug
Да си призная вече съм в 18 седмица, и нямам никакво търпение да почна да усещам
знаци от беборана. По-рано явно съм се заблуждавала в силното си желание. Знам
че към 20-22 седмица  се усеща както трябва, но това не пречи аз да съм си нетърпелива.  Laughing

# 473
Весе браво на вас че сте си в къщи Hug
Пожелавам ви всичко най- хубаво и малкия момък да слушка Heart Eyes
Наистина къде се изгуби Сладка мама?
А на бременните мога само тайно да завиждам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Стискам палци с всички всичко да е ОК.

# 474
Браво Ритке, само така те искам Hug Hug Hug.Весела и с позитивни мисли!Пожелавам ти цялата бременност да ти е с чиста микробиология и без проблеми.
Не съм на линия в София, но края седмицата ще бъда и ще ти се обадя.

# 475
Весе, добре сте си дошли. Надявам се скоро да влезнете в крачка и да ни навестяваш по-често. И очакваме естествено снимков репортаж.

# 476
Весе, добре сте си дошли. Трупай опит сега, че след някоя и друга седмица ще има да те питам като най-прясна мама от тук присъстващите:) Hug

Аз имах отвратителен ден:( Най-напред си взех изследванията на кръвта и урината. Хемоглобинът ми е паднал на 110, а в урината все още си имам бактерии. Аз не ги лекувах с антибиотик, пих едно хомеопатично, но ефект явно няма. Отказвам да пия антибиотици баш сега. То и не остана за кога, а и аз нямам абсолютно никакви оплаквания. Ще си ги кътам тия Е.коли, мои са си. Не си ги давам!
 После се опитах да закрия един БТК телефон, оказа се,че аз не мога,а трябва да си го закрие собственика, който пък не е в БГ и едва ли идва скоро време... Хубавото е,че като се натрупа 50 лв неплатена сметка, те сами щели да си  го спрат.
 Най-интересно стана, когато почти се бях прибрала и като по чудо се загледах в спрелите коли пред нас... и нещо взе да ме гложди...и в един момент установих,че колата ни я няма... Нали живеем в синята зона, .... /тук си помислих нещо нецензурно/, и миличкия ми разсеян мъж забравил да сложи талончето на колата...и хората си сложили най-напред бележка,после скобка, и накрая дошъл добрия паяк и си я прибрал на слънчице пред театър София. Това удоволствие ми струваше 44.90 лева.  ............................................../ пак нецензурно/. И добре,че нямаше ченгета по пътя към нас, защото със сигурност щяха да ме глобят за незапалени фарове. Поне тук имах късмет...

Имаше обаче и 2 хубави неща. Купих билети за Деф Лепард и видях малката Ламя:)))

Моята дребосъчка е в някаква много кофти позиция застанала, и ме рита много болезнено на моменти. Станала е много яка вече, корема ми направо изскача и стърчи ту в една,ту в друга посока.  Споко, Ритко,ще почне да те ритка, и после няма спасение:)))))))))

Сега почивам, че много емоции ми се събраха днес:)

# 477
Весе,добре дошла.Чакаме снимки.  bouquet
Как исках и аз да видя малката Ламя пък тя спинкаше  Sad Ама другия път се надявам и тя и Марти да са будни,какво е това спане по никое време  Laughing
 Hug

# 478
При мен беше будна, обаче ме гледаше мноооого сериозно, не иска да ми се смее, сигурно съм много страшна newsm78

# 479
  • София, "Младост 3"
КИКИНИКИ не подценявай колите....сигуран ли си че няма уроинфекция при теб и бъбреци и всичок е ок?
има българско - уростим едно дето е срещу инфекции но не знам бременни дали могат да го пият
важното е колите да не са и влагалищно....
обикновената ти урина как е? има ли завишени левкоцити? еритроцити? нещо др?
ако не си правила обикновена скоро - напарви...

Общи условия

Активация на акаунт