Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 960
  • 563
  •   1
Отговори
# 450
Татко Емо, така ви се радвам! специални целувки на малкия от нас! и на мама Веселка!

# 451
  • Виена
Ей, как сме живели без интернет преди 15 години, направо не знам... А и мобилни телефони нямаше... ooooh!
Все пак ние вече имаме връзка и нека и тук да честитя голямата радост на Весето и Емо!
Да ви е жив и здрав Божидар! Да изпълни живота ви с радост и нека винаги ви кара да се гордеете с прекрасния си син! Ама той и хубав отгоре на всичкото  Heart Eyes
Най-сърдечно благодаря на Рони в качеството й на добрата вестителка. Новината от нея изпълни деня ми с радост, която ме държи и досега! На бърз прочетвиждам, че скоро ще има нов прилив на щастие от лагера на двете Никита  Hug
Гретка станала на годинка... Как лети това време само! Нека расте жива и здрава и да е все такава чаровна дама!
Сега отивам да ви чета, че за толкова време какво ли не съм изпуснала! Гушкам ви всички!

# 452
Честита първа годинака на Гретка и от мен.Да расте здрава и да носи много радост на мама и тате.!  bouquet
Честита половин годинка и на Мария.  bouquet
Тате Емо,ама какъв хубав син си имаш направо като картинка.Ще има да се гордееш с него,защото съм сигурна,че освен хубавец ще е и умничък  Heart Eyes
Ники,новините покрай теб ме радват.Нека си расте бебка спокойно,пък когато и да реши доктора,че и е време ще я извади.съвсем скоро и вие ще се гушкате,мъничко остана.
А пък на мен днес ми е супер тъпо.Не можахме да излезнем на разходка,че излезна много гаден вятър.Яд ме е щото сутринта беше приятно и ставаше,ама аз реших да чистя и да мия балкона.Луда работа,ама се надявах,че следобяд ще е по-топло и така си остана.На Марти му тръгнаха и предните горни зъбчета и е просто непоносимо кисел.
Гушкам ви и отивам да готвя   chef,че трябва и да се яде   Hug

# 453
Емо, кога ще изписват твоята чета?
Сладка мама, Дари май планува да направи подарък за празника на мама. Вие с баткото оздравявайте бързичко.   bouquet
Ники и Зори,  Hug. Сега заради вас по ред се пада да тръпнем в очакване. И на моменти да ви изнервяме с въпроси как сте, какво сте, докога сте  WinkHug
Берни, никоя къща не е останала неизчистена, та утре като се кротне времето въобще не намирай кусури на къщата в какво състояние е.  Wink
Рени, добре сте се уредили с нет.  Hug

Днес се сдобихме с билети за далеееечния стадион за 4-ти юли,  но пък и билети за концерт на ансамблите "Филип Кутев", "Пирин", "Тракия" и Северняшкия ми скочиха в ръцете. На вторите май се радвам много повече.

# 454
Рони, как се сдобихте с билети за Деф Лепард? Искам и аз:(((

Днес цял ден не се спрях. Ама и времето само за разходка беше. Тръгнах към Бялата къща, но се озовах в Заимовата градинка с един приятел,който буташе количка. После с братчедката по магазините. Купих си хасе,ще се пробвам ставам ли за шивачка на бебешки чаршафчета. После с Ники по мебелните магазини. Ама много пари трябва да идат в тия неща,дето имаме да купуваме. Чудя се дали да не вземем да ги оставим за по-нататъка тия покупки newsm78 Не може с толкова  дини под една мишница...

Много ми е тъпо. Много нови момичета се появиха в нашия форум, и то само за няколко дни. Не е честно:((

# 455
Ники, ние от доброто старо НДК. Иначе можеш да си харесаш друго място от тук.

Права си за новата вълна от тъжни ангелски майчета.  Cry

# 456
Рони,има ли опашка на НДКто? Билети от колко пари взехте? Какво определя цената имаш ли идея? Ще взема да се добутам утре до НДКто,ама ако има опашка с тоя корем не ми се реди... а там едва ли някой ще ми даде предимство...
 Току що си проверих резултатите от микробиологията. Много странно. Нямам ни гъби, ни нищо newsm78 Такова чудо не помня някога да ми се е случвало... сигурно съм занесла чужда микробиология Mr. Green    Рони, с теб се смеехме на "микробиоложката" ама виж какво лечение ми удари- вече цяла  година мина оттогава, а гле'й какви резултати... bowuu

# 457
Браво за хубавите резултати, Никче.   bouquet И на микробаджийката браво.  Wink
7-8 човека имаше вчера. Билетите им са 60 за ВИП  40 за всичко останало.  И понеже имаш идея от Академик - местата май ще са на принципа по-бързия пИчели.

# 458
Честита рожба на Весето и Емо  bouquetДа е жив и здрав малкия юнак,да донесе в дома ви много радост и усмивки.
На мама бързо възстановяване  и бързичко да се прибира вкъщи да се гледат.

На Мимич и Меги да са им живи и здрави принцесите,и да ви радват много.

Приятен уикенд на всички,времето е прекрасно,да се разходите хубаво.

# 459
  • морето и сините вълни :)
здравейте момичета и ние днес правим половин ГОДИНКа
 Flutter Flutter
Божее кога мина туй време незнам

по случая днес ще отразим една  мини тортичка Peace Mr. Green

целуф на вискчи че ще миткаме Joy Mr. Green

# 460
И на Влади честита половин годинка!!!

Емо, кога ще си  прибираш хората вкъщи?

# 461
   Добър слънчев ден, момичета!
   С малко късмет и днес щях да си ги взема, защото при първата визитация днес на мама са й казали, че ще я изписват и чакахме само и на малкия мъж да му кажат същото и щях да събирам семселето да си ги прибираме. Но за жалост малкия юнак не го пуснаха, всичко си му е наред на детето, обаче нямал навършени три дни в болницата и затова не го пуснаха. И с голяма сигурност, дано всичко си е наред, утре ще си ги взимам, че вече много, ама адски много ми липсват.
   Днес като бях при мама, тя го донесе до вратата на отделението и стояхме там около половин час да му се полюбувам, защото го бях виждал само за няколко секунди, 3-4 часа след раждането, а той се попроменил, поочовечил, дори е качил 40 грама Simple Smile Но все още не желае храната на мама, което доста ни притеснява, но правим ( тя прави) всичко възможно за да го приучим, и дано успеем!
   Докато чаках да мине детската визитация, около 40-50 минути, тъй като бях преди това на работа цяла нощ, отделно за тази седмица я ми се съберат 15-20 часа сън, я не - подремнах/вах във фоайето на 12 етаж и сигурно много са ми се смяли, който ме е видял, ама какво да се прави, умората си казва думата. Не се оплаквам - просто споделям Simple Smile " тарикат мъж - не писка" Simple Smile
   Това са новините от мен за сега, ако има нещо ново - ще споделя.
   Пожелавам ви спокойствие, позитивизъм и безконечно щастие!
   Поздрави, Татко Емо!!!

# 462
  • София
Пожелавам ти  още  УТРЕ  да  си  прибереш  домочадието  вкъщи!

# 463
Айде дано малкия мъж утре да се прибере при тати в къщи,защото там си е най-хубаво. Grinning
Днес си ходя аз из Пигито да си купувам пюрета на Марти и изведнъж една хубавица ми препречила пътя с една огромна количка,аз бях много възпитана и я помолих да се разминем и познайте,тя си била наша хубавица-нашата прекрасна Ламя,жалко само,че малката ламичка спинкаше в колата и не можах да я видя и намачкам.
Честита половин годинка на Влади.  bouquet

# 464
ох, ти каква си бърза! тъкмо щях да изклюкаря какво гърне са купили Берни и половинка на наследника! със здраве да си го ползва! успех!

ама за хубавицата много ме разсмя! китоподобна, лична, Убавица! мерси, сладка Берни!

А Берни, за тези, които не са я виждали, изглежда супер! направо пу-пу-пу! за малкото съкровище направо нямам думи - идваше ми да го гушна и да го щипя, ама спеше, а и не бях сигурна, че ще се отърва без синини  Joy

Аз бях доста шашната, най-малко Берни очаквах да видя в пигис. но много се радвам, жалко, че беше набързо и не се бяхме уговорили предварително - можеше да пийнем по кафе!

Чакам утре мама, тати и бебе да ни пишат вече от вкъщи! Веселче, Емо -  Hug

Честита половин годинка на малкия Влади!!!

Общи условия

Активация на акаунт