Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 963
  • 563
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Честит първи  рожден ден Грета!!!!! Heart Eyes
И аз имам повод да почерпя Мария прави половин годинка.

# 436
Ееей, много празнуващи, много нещо:) Само така да бъде!
Честит рожден ден на Гретка!
Честита половин годинка на Мария!

Колко бързо лети времето само!

Току що ходих да ми вземат кръв и май за първи път няма да имам посинена ръка, до сега все ми се получаваха хематомчета с различен диаметър и цвят...
 Чакаме Емо да се събуди и да се отчете със снимков материал!

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 10:37 от KikiNiki

# 437
  • София
Честит Рожден Ден на Гретка! Да расте здраво, щастливо и весело дете!
Мимка, хубав празник! Прегръдки!

Браво на мъничката Дари, само така!

# 438
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Грета. Да расте живо, здраво и много бурно детето.

# 439
   Честит рожден ден на малката Гретка! Честита половин годинка на Мария! Честито на всички които празнуват!
   Емо се е събудил отдавна, макар че снощи добре се понапи Simple Smile, но то нямаше друг начин...
   Просто чакаше да мине визитацията, та ако има нещо да сподели. Всичко е наред за сега, ще трябва да го вписвам синчето Simple Smile Мамата е добре махнали са й абоката и каза, че това било "като половин раждане", възвръща си силите лека полека, още не са й дали бебо при нея, казват, че бил малко мързелив та днес щял да идва някакъв доктор да го гледа, но засега няма нищо притеснително. Вчера успях да направя само една снимка, която не е с много добро качество, но за първа става. Днес като отида и имам възможност ще направя повече и по-хубави, и ще пиша повече.
   За сега това е от мен, малко бързам и затова съм толкова малословен Simple Smile
   Благодаря на всички за милите и сърдечни пожелания, надявам се всичките да се сбъднат Simple Smile
   Пожелавам ви всичко най- най- и до скоро.
   Поздрави, Емо!!! 

# 440
Меги, честита половин годинка на сладката Мария!!!

Леле, сега виждам, че отслабваш кърмейки! как става това?  newsm78 аз си хипопотамея...

# 441
Емо, Весе, по вина на вашият младеж цял ден се боря с изкушението да не награбя монитора и да го олигавя от целувки.  Heart Eyes
Леле как си преобразил профила на Весето - УеУе, УеУе.  Mr. Green Дано си го познае.  Laughing

Меги, честита половин годинка и на Мария! И вие много да слушате детето.   bouquet

# 442
  • Sofia
   ДОБРАТА ВЕСТ  дойде, отваряйте шампанското и пийте до дъно да е жив и здрав синът ни.
Кой сега е най-щастлив?
роди се син ни най-красив
3650 гр. той тежи,
54 см дълъг е.
От Бога дар е-
Божидар е!!!

Нямам много думи сега момичета, благодаря на Бога, благодаря на вас, благодаря на всички около нас....
   Пожелавам на всеки това щастие...
   Като се осъзная ще пиша и ще показвам...
   Поздрави, Емо!!!

Емо, разплака ме от радост, благодаря ти!   bouquet
Честита ви рожбичка! Здрав, добър и щастлив да бъде!  Heart Eyes
На мама - светкавично възстановяване и красиво майчинство!  Hug

Наздраве!

# 443
Здравейте.

ЧРД НА ГРЕТА.  ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТЕ. 
ЧЕСТИТА ПОЛУВИН ГОДИНА НА МАРИЯ.ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ШАСТЛИВА.

Дари е вече 1580 гр.Качила е 80 гр. за един ден   
Дано да продължава така и да започне да папка от шише и да си я вземем за 8-ми март.
Иначе днес не ходих да я видя зашото с баткото сме болни.

Това е в понеделник още.ЧАО

# 444
Сладка Мама много се радвам за борбената Дари.Стискам палци да ви изпишат на 8-ми и да сте оздравяли с баткото.
Честито на имащите годинки или половинки Grinning
ЕМО толкова е готино това че наравно с всикчи си толкова щастлив.Честно казано малко са мъжете които да са токова съпричастни с жените си.Толкова е хубаво това Heart Eyes

# 445
  • Варна
Честита първа годинка на Гретка и половин годинка на Мария! Да растат здрави и обичани!

Anichka аз винаги избирам и търся поне 10 мин. картинка преди да я постна, всички тук сте специлани и трябва за всеки да има специална картинка  Heart Eyes

# 446
   Добър ден момичета, да понапиша нещо да ви информирам малко, макар да знам от милата ми женица, че в събота и неделя форума не е толкова пълен, е то при това хубаво време остава и да е! Simple Smile
   Малчо вече е при мама, гушкат се, целуват се, милват се, поревават си и много се обичат. Съмнението, че е малко мързелив отпаднало и за сега всичко е наред, само дето една акушерка казала, че нещо й се струва малко жълтичък, но днес още не е минала детска визитация да се изкаже по въпроса. Все още не се знае кога точно ще си ги взема, единия вариант за сега е неделя другия понеделник ( много ще се радвам ако е първия), че вече толкова ми липсват, чееее... Sad Видях го само веднъж за няколко секунди колкото да го заснема от 3-4 метра и ми го скриха:( Днес докато говорехме, поне го чух да гука и ми стана едно такова хубавооооо... Е нема такова щастие... Днес баба, дядо и вуйчо ще ходят на свиждане и ако може да се доредим до някоя и друга снимчица ще бъде идеално, разбира се и вие ще намажете докато имам права над акаунта на жена ми, или Дъждовната фея ще ми кръцне крилата? Simple Smile
   Мама, лека полека се стабилизира, нещата както разбрах в последствие не са били много розови, но като си дойде тя ще ви пише по-подробно, и най-важното е, че всичко е със щастлив край! Мама каза, че още не се е осъзнал къде е, но вече е голяма хиена и от сега си показва рогцата, тя го остави в креватчето заспал и как се отдръпне той вече се пробужда, бунтува се и почва да реве, мама го гушка и познайте какво става... - хиена Simple Smile
    Довечера ако има някакви снимки ще ви изпратя, от мен чао, че трябва малко да дремна да стана да поработя и после да отида на работа Sad
    Пожелавам настроението ви да е като днешния слънчев ден и усмивките ви да не слизат от лицата и да са живи и здрави децата... Simple Smile
   Поздрави, Татко Емо!!! -  мале как само звучи Simple Smile 

# 447
 Татко Емо, според мен трябва да си направиш и ти един акаунт и да си пишеш свободно при нас:) Много добре се справяш, а да не говорим,че последните дни като ти чета постовете и мед ми капе на сърцето...
 А пък снощи си говорехме е Ники,че д-ра,дет ша ма кълца, каза,че ще ме вкара на 4.03 да мътя, а после говореше нещо за 8 март каква хубава дата било. Честно казано, това си го спомних едва снощи и питах Ники чул ли е защо спомена 8 март и той каза,че май за тогава мислел да ме резне. Ама то е в събота?!? Изпитвам ужас от съботно-неделен престой в болница. А и 8.03 ми се вижда много рано, защо ще искат толкова рано да я вадят...то не че не ми писна, не ми тежи и т.н., ама искам бебка да си порасне повечко при мама. Нали няма да я раждам нормално, и 4 кила да стане, за мен няма да е проблем...
 Отивам да се мотая под слънцето:) Самата мисъл за болница след седмица ме стресна,че не остана никакво време за толкова много неща, които имам да свърша...

# 448
  • Стара Загора
Емо да знаеш, че Дъждовната фея е добра Mr. Green
Сега...честит ви син...честит ви дар Heart Eyes Да ви е жив и здрав и много прекрасни мигове ви желая Hug
Съжалявам, че чак сега пиша но моят мъж вчера чукна 30-те и имах доста работа а и това хубаво време хич не ме свърта у нас. А и се връщам на работа та от мъка гледам всяка минута да съм със Слави колкото и да ме ядосва и да искам да го подаря Mr. Green

# 449
Еееее, много ме зардвахте Grinning Grinning Grinning
Няколко  дни ме няма, а то какво хубави новини има.
Весе, Емо, честит ви син  bouquet.Да е жив и здрав, да расте много щастлив и вие да сте много щастливи покрай него Hug Hug Hug.
Ники, радвам се много, че около теб всичко е наред, и че срещата с доктора е минала добре.Бъди спокойна и да продължава да ти расте коремчето Hug.
Честита първа годинка на Гретка и половин годинка на Мария, да растат здрави и много щастливи  bouquet.
Сладка мама, браво на малката Дари, да папка, да расте и в най-скоро време да си я приберете при вас Praynig.

На всички ви пожелавам хубави почивни дни, много здраве и усмивки Hug.

Общи условия

Активация на акаунт