Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 965
  • 563
  •   1
Отговори
# 420
Честита ви рожбичка Весе и Емо!

Да расте жив и здрав и да радва мама и тате!
Предполагах, че бебчо ще се роди точно на термина си, защото и Божидар ще стане точен като мама и тати.
Браво и на малката Дари!
Angels_sg  Hug дано всичко бъде наред при вас!
Рита, за много гадното главоболие съм пробвала: пъхаш си палеца в устата и силно притискаш небцето за няколко минути. Наистина помага. Е ако е от кръвното, незнам.

Аз днес бях на преглед. Според изследванията и прегледа всичко върви добре  и нямаме оплаквания засега.

# 421
здравейте май4ета,
извинявам се 4е нахълтвам вав теми4ката, но не можах да се стърпя от кеф. Аз сам братов4етка на Емо  и Весето и съм много щастлива от прекрасната новина  Joy Аз съм бъдеща майска мама (да взема и аз да се похваля).Пожелавам на всички много здрави и щастливи беб4ета ,а на angels_zg искам да кажа да мисли позитивно, без излишни притеснения  Naughty и вси4ко ще си дойде на мястото. лека и спокойна нощ на вси4ки  Peace

# 422
Днес май е денят на хубавите новини.  Hug  bouquet

И аз това си помислих,като прочетох и за Дарито:)

# 423
Зори, как го правиш тоя номер с кръвното не мога да разбера. Дано утре се събудиш нов човек и лекарството да се е натрупало и почнало да действа. Стискам палци всичко да е ОК. Не вярвам ако и утре е високо да те оставят да се тормозите с бебо. Каквото и да става - стискам палци да завърши по най-прекрасния начин - с пухкаво здраво бебче в прегръдките на двамца ви.

Браво на малката Дари!

Фивърче, винаги ме убиваш с готините картинки които слагаш в постингите си.

Деси, честит ти племенник и леко бременеене.

# 424
  • морето и сините вълни :)
еее то не съм попитала  и то взело че изкочило малкото Човече БожиДАР

Бравоооо ВЕСЕ- да ти е жив и здрав синът .Честито ЕМО
Еххх направо ми  потрепера под лъжичката ви казвам Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Влади  вдруги ден прави 6 месеца Mr. Greenбожеее все едно вчера беше #Crazy #CrazyМного бързо лети тва време
айде лека вечер

п.с.При нас нищо ново-ВЛади с еочертава малко злояд-не обича картоф с морков,не обича спанак ,незнам си кво не обича...и то ко остана да му давам само тиквички #Crazy #Crazy #Crazyтях най ги тачи...направо ужас #Crazy #Crazy

пък д ане говорим че на разходка ревем като заклани-днеска кой кат мене  тикам празна количка а моя дундьо в кенгурото съм го настанила щото  надува гайдата  ooooh! ooooh! ooooh!
няма други като нас просто-станал домошар човекът ooooh!

# 425
ЧЕСТИТО НА ВЕСЕТО И ЕМО!!!Да им е жив и здрав малкия бонбон Heart Eyes
Ще пийнем по едно ...

# 426
Честит син на мама Веси и тате Емо Бъдете много щастливи  Heart Eyes

# 427
Честит първи рожден ден на Гретка! Мило момиченце, расти здраво и безгрижно, усмихнато и с късмет!
Мими4, честит празник, мила! Да ти е жива и здрава щерката! Много щастливи и горди да ви направи  Hug
Целувки от нас, обича ме ви  Heart Eyes
Весел празник   bouquet

# 428
Честит рожден ден Грета! Желая ти много здраве и щастливо детство. Целувки.

# 429
Весе и Емо, да ви е жив и здрав сина.  Hug Hug Hug Много се радвам за вас. Цял ден стисках палци и чаках с нетърпение добрата новина.   bouquet Желая ви много щастие.  Hug

Зори, успокой се мила. Всичко ще е наред  Hug.

Честит рожден ден на малката Гретка и от мен.    bouquet

# 430
Честит първи рожден ден на Грета!Принцесо,пожелавам ти да си много весело и безгрижно дете и много ,много да радваш мама и тати.

# 431
Честита първа годинка на малката красавица Гретка! Щастливо детство и послушни мама и тати!   bouquet
Честит празник, Мими4!  Hug

Снощи мама Весе ви раздаде много целувки.  Heart Eyes

# 432
ЧЕСТИТООООО! Веси и Емо, нека ви е жив и здрав най-прекрасният дар БОЖИДАР!

Браво на послушното Сладко Дари!

Браво на Ники за чудесните резултати!

Браво за прекрасните новини!

Честит Първи Рожден Ден на Малката принцеса Грета!

ЗориHug спокойно, мила, всичко ще е наред. Стискаме палци за вас!

# 433
Честит син на мама Веси и татко Емо!
Божидар е прекрасно име, да е жив и здрав!

# 434
Честит първи рожден ден на красивата Грета!

леле, не мога да повярвам как отлетя една година!

Общи условия

Активация на акаунт