Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 948
  • 563
  •   1
Отговори
# 495
Браво на мама Зори! целувки от нас на малкия Георги! да расте здрав и да има късмет!

Веселче, хехе! спокойно, всичко ще се оправи - край със спането за следващите 18 години  Joy

# 496
Добре дошъл на бял свят на бебчо Георги! - Да расте здрав и силен и да радва мама и тате! На мама бързо възстановяване!
Веси и Божидар, добре дошли на линия! Бързо да се адаптирате удома.
На всички лека вечер!  Hug

# 497
  • морето и сините вълни :)
Честит Бебооооккк  ЗОРИ
да е жив и здрав малък Гоги,смао да ви радва Peace

# 498
  • Варна
Много съм щастлива, и бас държа,че с този си пост ще ощастливя и вас всичките до една:)
 Днес съм щъркел:))))))))))))))

Снощи в 20:09 на бял свят се е появил още един голям мъж- 4045 грама, 53 см, казва се Георги и мама Зори пише,че щастието е неописуемо:))

Да е жив и здрав, да е голяма радост за мама и тате! Ама и Зори голям герой излезе, я какъв мъжага е отгледала:))

Това е прекрасна изненада  newsm44 newsm44 newsm44

Зори честит син Георги! Бъдете здрави, безкрайно щастливи и малкото бебче да изпълва дните ви с много радост и усмивки!

Ники сега ти си наред, с нетърпение чакам щастливата новина  Heart Eyes

# 499
Честита радост и на Зори! Да расте здрав, силен и весел Георги!

Щъркел-новинар, стискам и на теб палци! (Леле, май аз съм наред след това...нали другарчето ми по месец Сладка мама отдавна ни зарадва със Сладко Дари. Ама има време до април. По-рано нИ ща.)

Божо, да знаеш, че си много хубав, леля, и да ти кажа, че аз пък залагам на теб в битката за надмощие Mr. Green. Ама да ги оставяш да поспиват по малко, а? И на теб ще ти е по-добре така, вЕрвай ми.

# 500
Честит син на мама Зори  bouquet  bouquet  bouquet!

Да е жив и здрав, и бързо възстановяване на мамата Hug!

# 501
  • София
Някой трябва да поправи списъкаааа.

# 502
БРАВООО на Зори!!!
Да и е жив и здрав, всичко останали си го имат Heart Eyes

# 503
Да е честит малкия голям мъж Георги на мама Зори, да е много здраво и щастливо дете   bouquet

# 504
ЧЕСТИТО НА МАМА ЗОРИ ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКА

# 505
Ронка,определено не съм аз.Ех,дали въобще ще дойде някога този момент...

# 506
 smile3501 newsm44 smile3501 На Зори. Да ти е жив и здрав малкия Георги. Много се радвам за вас Hug Hug Hug
Вчера Рита ме застреля в ICQто с новината. Да сте живи и здрави всички и много, много щастливи.  love001

# 507
Честито на мама Зори! Да е здраво и послушно бебе Георги и много, много да ви радва!

# 508
Честито Зори и тук !!! Ти успя мила, много щастие и усмивки с малкия Георги!

# 509
    Точно влизам<за да напиша новината,но виждам че вече знаете!
    Да е жив и здрав Георги!

Общи условия

Активация на акаунт