Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 953
  • 563
  •   1
Отговори
# 480
Добре сте се завърнали при Емо, Весенце и Божидар!  HugДано дребчо се адаптира бързо в новата си къща. И по възможност да цока много от мама и да не плаче хич.   Heart Eyes

Ники,  Hug

# 481
 Много съм щастлива, и бас държа,че с този си пост ще ощастливя и вас всичките до една:)
 Днес съм щъркел:))))))))))))))

Снощи в 20:09 на бял свят се е появил още един голям мъж- 4045 грама, 53 см, казва се Георги и мама Зори пише,че щастието е неописуемо:))

Да е жив и здрав, да е голяма радост за мама и тате! Ама и Зори голям герой излезе, я какъв мъжага е отгледала:))

# 482
Прекрасна изненада! Да е жив и здрав Георги! На Зори бързо възстановяне и много щастливи моменти с малкия юнак  Hug  bouquet

# 483
Честит син Георги на мама Зори! Да е жив и здрав и много късмет!

# 484
Наистина страхотна изненада.

Честит син на мама Зори!  bouquet  bouquet  bouquetДа е жив и здрав ,и късметлия .

А на мама бързо възстановяване и много прегръдки. Hug Hug Hug

И на щъркелчето също Hug

# 485
Честит син на мама Зори!Много щастие и късмет му желая.А на мама бързо възстановяване. Hug Hug Hug

Добре дошли и на мама Весела и бебе Божидар.  bouquet  bouquet  bouquet

# 486
Изненада! И то каква....  newsm44
Честито на мама Зори! Много здраве и щастие желая на цялото семейство. Георги да расте здрав, умен и чаровен. Мама да се възстановява бързо.

Ники, отива ти да си щъркел. А много скоро ще донесеш на бял свят и твоето малко съкровище Simple Smile))))

Много се радвам. Сега ще излезна нахилена на разходка.

# 487
  • София
Ихааа, че голям мъж. Честито бебче, Зори! Heart Eyes Да е жив и здрав Георги - много радост и щастие в живота му!
Добре са се прибрали Веселушка и Божидарчо. Hug

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 15:05 от Triste

# 488
  • София
Честит син , на мама Зори, да е жив и здрав и голям пъргавелко.Да расте умен и да пълни душите на мама и тате. А на мама бързо възстановяване желая.  Hug Hug Hug

Ех , че страхотна новина. Определено не очаквах Зори да ни изненада така приятно. Очаквах го поне другия месец.

# 489
 И аз не очаквах, много ме изненада смс-а днес, бях на училището и тамън къпехме една кукла:)) Обаче сега вече едно ми е ясно- няма мърдане, аз съм следващата:)) Представям си колко щеше да порасне на Зори бебока, ако си беше поседял до термина...че то си е почти месец по-рано...

# 490
Ейййййййййййййййй Party
Удари ме в петите от радост!  newsm44
Честита ви радост, Зори! Да расте жив и здрав снажният млад човек в къщи!
Георги, имаш чудесна мама (предполагам, че и татко)! Бъди честит с такива родители!

Бързо възстановяване, Зори!  bouquet
  bigdance2 family

Понеже съм писала последна, да се изредактирам.

Сънувах аз, че една дама е видяла  EFP Но не си спомням Шушу ли беше или Мерри. Една от двете да си каже, че отивам при списъка.  Laughing

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 16:04 от рони

# 491
 newsm44 Браво на мама Зори, я какъв голям мъж е родила. Честито, миличка, да ти е жив, здрав и послушен бебока. Желая ти да се сработите бързо и лесно и да си се радвате взаимно. Бързо възстановяване   bouquet.

От снощи на няколко пъти тръгвах да пиша, че стискам палци на Зори, но с това моето малко чудо нямам време да се обърна. Продължавам да не съм ви прочела, но ще стисна едни палци на Ники, че тя е на ход  Wink.

Аз едва сега успявам да седна от доста часове насам. Бобчо е голям дзвЕр и ни прави на маймуни. На тоя режим обаче няма много да издържим. Преди малко педиатърката ни беше на гости и ни обясни кое, защо и как, та ако успеем да не му се дадем ще го култивираме  Mr. Green. Няма такова диване ви казвам. Качила съм няколко снимки от вчера в албумчето. Надявам се да успеем да му преборим ината овреме и да мога да ви прочета докато възкръсвам, защото сега съм абсолютно неадекватна от недоспиване и преумора. Много ви обичам и до скоро  Heart Eyes.

# 492
  • София
Веселушке, култивираните бяхме ние у нашата къща Mr. Green Ако имаш нужда да ти кажа как - свиркай! Mr. Green
Имаше една приказка - Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне.  Wink Laughing Да ви е живо и здраво желанието! Heart Eyes
Сега сериозно, насреща съм за каквото се сетиш свързано с бебешки тарикатлък!  Hug

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 10:21 от Triste

# 493
Ехааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!  newsm44 newsm44 newsm44
Браво Зори,да ви е жив и здрав Георги.Нека донесе много радост в дома ви и занапред да ви прави много горди.
Толкова съм щастлива,че направо нямам думи.След всичко през ,което премина заслужаваше това невероятно щастие.Целувам те и бързо възстановяване. Hug
Ники,ти си мила. Hug

# 494
  • Пловдив
Каква страхотна новина!!!!
Да е жив и здрав Георги!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт