Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 969
  • 563
  •   1
Отговори
# 165
Имам честта да ви запозная с един много готин малък мъж:)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=107
Eй голям разкошник този Вики - пу пу  Heart Eyes.

Тук съм си, 2в1, ама цял ден нещо правя, а и погледнах, че ви няма никакви и си трая. Изморих се от шетане и нещо пак не си личи. Нещо ме и примързяяя. В общи линии нЕкво ми е нИкво, ама съм на линия.
 Hug Hug Hug

# 166
Весе, кво правиш? Mr. Green Изнивявам ви се с Ритата за вчерашното ми настроение по телефона. Ама нещо ми е крив светът... На всичкото отгоре така съм се заплеснала. Ако си спомняш по телефона ви казах, че влизам в училището на Вики, за да го взема, но е твърде тихо и няма никой.. Еми познайте. Аз съм най-заплеснатата майка. ВСеки божи петък аз си взимам детето в 12,15ч., а сега не знам защо тъпата ми тиква реши, че трябва в 13ч. Отивам - ни ученици, ни учител. Намерих си детето де. В занималнята с деца и учителка, която не познава. Седеше си на чина и чакаше тъпата му майка да се сети, че трябва да си го вземе... Много криво ми стана. Как стана така - сама не знам. Възможно е ли човек да е така заплеснат? ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Иначе - повръщам си!!!! Flutter И съм доволна много от този факт! Даже отдева си лъснах с един ароматизиран препарат кенефа, че да ми е по-приятно интимното гушкане с него! Mr. Green

Лилинце, браво за розовата новина!!! И аз така си мислех!

А бебе Вики е малък разкош!!! Ники, ама ти откъде го докопа? newsm78

# 167
А бебе Вики е малък разкош!!! Ники, ама ти откъде го докопа? newsm78
Аз съм с връзки:)

Да ви разправям. Днес се видяхме на Ники с приятелите, които имат 3 момиченца. Познайте:) Мацката е бременна с 4то Mr. Green, съвсем малко след мен- с термин 15 април! Когато се видяхме последния път, тя ми каза,че до скоро е била бременна, но е направила спонтанен аборт. Оказало се обаче, че така полученото обилно кървене / но за кратко/ не е било спонтанен аборт, а по-скоро е било двуплодна бременност и единия плод се е откачил!?! И отишла след време тя на лекар и се установило, че е бременна в 4я месец:))

Весе, цял ден си мислех за теб, даже ми се въртеше в главата по едно време да те проверя. Емо ходи ли на работа? И ако да- самичка ли си нощно време?

# 168
Ники, шапка им свалям на вашите приятели за смелостта и от сърце им пожелавам да са им живи и здрави всичките дечица   bouquet. И да ти отговоря - Емо ходи на работа да и аз съм си самичка повечето нощи. На моменти ме лови параноята, но като цяло съм с нагласата, че и когато дойде момента ще е нощ и ще съм сама, та не съм съвсем неподготвена. 

# 169
  • морето и сините вълни :)
Ади бе Весееее,няма ли да  имаме бебе вече,за киде го стискаш Joy Joy Joy

# 170
  • Стара Загора
Абе Веселушке...я марш да раждаш векИ Naughty стига ми се мота из форума...искам Емо да пише вече Mr. Green
Ако искаш да ти звънна аз  Rolling Eyes Mr. Green

# 171
Весе, упражнение номер едно - излизаш със знаеш с кого.
Упражнение номер две - сядате със знаеш с кого знаеш къде.
И останалото също си го знаеш.  Flutter
Емооооооо.  Hug Mr. Green
Ники, много е забавно на приятелите на мъж ти. Simple Smile Имам чувството обаче, че такива работи се случват само на хора, които се пазят.
Светле, спокойно. Малко бременна си и по-зле ще ставаш.  Grinning
То не бяха Мъгли, не бяха Дъждове. Кога ще дойде лятото?  sun sun sweating
Нека да е лятоооо, само да е лятооооо ...

# 172
  • Стара Загора
То не бяха Мъгли, не бяха Дъждове. Кога ще дойде лятото?  sun sun sweating
Нека да е лятоооо, само да е лятооооо ...
Ронке...протестираш ли нещо Mr. Green
Лятото ще дойде след остаряването ми Crossing Arms /родена съм късна пролет/
Най-любимият ми сезон е пролет. Обичам пролетта.

# 173
 Пролетта си идва с пълна сила. Вчера видяхме в един двор кокичета:)  Хайде, Весе, да се отчита Емо подобаващо, че да заемам аз стартова позиция /и Зори също де, при нас не е ясно коя е първа/. Нямам вече търпениеееее!!!

Рони, според мен те не се пазят. Подозирам,че това бебче няма да е последното в семейството им. Чудя се само дали ще спрат на 5... Те не живеят в БГ, мъжа е немец, живеят в Румъния. Много забавно семейство- помежду си говорят на английски, таткото говори на децата на немски, мама- на български. На края на всеки срок идват в БГ и двете големи /на 9 и 8годинки са сега, малкото е на 5 почти:)/ завършват българско училище, за подготовката се грижи майка им. И странното е,че всеки път като ги видя, всичко ми изглежда много лесно. Тук хората се оплакват, гледайки едно дете. А при тях 3 изглеждат като детска игра... Може би децата са добри, знам ли...

# 174
Душевадкииииии Crossing Arms Mr. Green. И аз искам вече, ама май никой не ме пита. Малкия нахалник е с категорично изградено мнение по всички въпроси явно  Thinking. Да знаете само колко ми се ще вече да мога да се обръщам нощем без да се будя и да пъшкам като парен локомотив, да си обувам сама ботушите и да си гушкам човечето. Но тц. Не ще и това е. Само ми причинява разни шашави болежки и аз тамън се настроя, че може и да е дошъл момента и всичко отшуми. Този път аз съм си заплюла днес или 14.02. - да видим.

http://picasaweb.google.com/to4ica/Boiana/photo#5156132586904766850 - ето ви да видите как не се държи бебе - 1 час след като ме пуснаха от предродилна зала на изписването на едно вече приятелче  Blush.

Приятен слънчев неделен ден - май малко прилича на пролет  Wink  bouquet.

# 175
А ако е на 14-ти името му Трифон-Валентин, Мавруд-Валентин или Валентин-Совиньон ще бъде?  Mr. Green
Ники, вярно е това, което казваш. Но и хората като че са по-спокойни в чужбиа. Подсетиме, че снощи трябва да е кацнала в София една приятелка. И Ура Party - ще се видим. 

Пролет моя. Моя бяла пролет ...
(подмазах ли се?)  Mr. Green

# 176
Валентин-Совиньон ще бъде Mr. Green
  Peace Mr. Green макар и да не ми беше хрумвало  Joy.

# 177
Бремелинките - ето ви линк към една топла, топла книжка - Близо до бебето. Днес с Борката ходихме на представянето й. Много е симпатична. Тази седмица ще я прочета. А за добиете представа за съдържанието й, както и стила на авторката - http://www.blizodobebeto.com/

Весе, стискам палци.
Вчера моя много близка приятелка от университета най-накрая се сдоби с бебенце. Дъщеричка с перфекти мерки 3600 и 51см. Сега остава да науча и как се казва. Много им се радвам.

После пак ще пиша, че малчо ревна.

# 178
  • Виена
Цункам ви! Гушкам ви! Чета ви редовно, но братчето ми е на гости и се е юрнал да помага за привеждане на новата къща във вид, удобен за живеене и затова нямам време да пиша. Следя изкъсо новините около Веселушка и чакам топ-новината  Mr. Green
Аничка, интересно книжле... Подсети ме за гадните номера в родилните домове около храненето на новородените. Ники и Весе (Зори се намира в цивилизована и ограмотена в това отношение държава и няма нужда от подсещане), направете всичко възможно да не ви захранят бебетата с адапте. До когато и да имате само коластра, вашият и на бебето организми знаят кое е най-доброто за момента и едва когато наистина е необходимо за детето, ще слезе зрялото мляко. Дотогава е редно да се дава само коластра. Без значение как сте раждали - нормално или секцио. Никакви води и чайчета, още по-малко пък АМ! Дано да успеете да се преборите. Най-добре е децата да са си през цялото време с вас. В родилния дом, където бях, можехме да си слагаме табели, че не искаме да се дава каквото и да било на бебето, докато е в детската стая и въпреки това аз като стрелян заек от България, оставях Филип на баща му, докато си взема душ. Знам, че малко се вманиачавам, но все пак - бъдете предпазливи и си пазете децата. Аз например едва тук израснах в съзнанието си за това, че детето си го раждам аз, аз го обичам най-много и само двамата с баща му взимаме решенията кое е добро и кое не за него. Който иска да прави експерименти, моля да си ражда сам деца за това! И още едно предложение! Хубаво прочетете всичко за ваксините и болестите, от които те "предпазват" (най-вече колко време трае т.нар. "имунитет") и ако решите да спестите ваксините, или поне някои от тях, въпреки задължителния им характер, можете да го направите.
Пак се отплеснах... Но това ми струва важно.  Flutter

# 179
Ренка, значи си имаш ти помощник там! Браво на родата! Grinning Я му връчвай на вуйчото и Филип и мама да си почине. Mr. Green

Весе, нещо да кажеш, а? Wink

Рони, успокои ме, тъй да знаеш...

Последна редакция: нд, 10 фев 2008, 17:17 от svetlana_78

Общи условия

Активация на акаунт