Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 996
  • 563
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Едно въпросче към Деси и Феята - Защо в архива не намирам всичките ни теми?
Гушам ви Hug
Коя тема търсиш? Дай и ще видя къде е...нали съм Фея..изпълнявам и желания Mr. Green

# 211
  • София
Гушам ви Hug
Коя тема търсиш? Дай и ще видя къде е...нали съм Фея..изпълнявам и желания Mr. Green
Феичке, просто вчепатление ми направи, мислех че като е архив има всичко. Ако ми залипсва нещо, ще свирна. Hug

# 212
  • Стара Загора
Гушам ви Hug
Феичке, просто вчепатление ми направи, мислех че като е архив има всичко. Ако ми залипсва нещо, ще свирна. Hug
Свиркай и хич не се притеснявай Hug
Някои теми се трият...не всичко се пази в Архива. Повечето чат и спам заминава в коша ъфкорс Twisted Evil

# 213
Нянате душа вие. Ако е за киселото мляко, и ние ще ви го заквасваме лично. Само не ни наричайте спамърки.  Crossing Arms

В http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=93159.msg961798#msg961798 се търсят 10-те правила за по-добър живот.  Heart Eyes

# 214
  • Стара Загора
Нямам душааааа нямаммм...само едно сърце ми остана Twisted Evil

# 215
Ето ме. Бях на запис и на магаре Mr. Green. Запис - добър, кантракцийки и те, разкритие - 2 пръста. Друго нЕма. Сега ме стегна другото шубе, ама ще ми мине Wink.

Hug Hug Hug

# 216
  • София
Нянате душа вие. Ако е за киселото мляко, и ние ще ви го заквасваме лично.Само не ни наричайте спамърки.   Crossing Arms
От мен баницата  bowuu Joy

# 217
Ето ме. Бях на запис и на магаре Mr. Green. Запис - добър, кантракцийки и те, разкритие - 2 пръста. Друго нЕма. Сега ме стегна другото шубе, ама ще ми мине Wink.

Hug Hug Hug
Ти да не мислиш, че ще ти се размине. Я кажи чии бяха пръстите?  Mr. Green Това е по-важно от бройката им.  Laughing
Стискам ти палци здраво  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Вече ми писна от теб. Искам вече Емо да ни пише.  yes

# 218
Весе   fingerscrossed fingerscrossed ! - без паника, духом сме с теб  Hug.
Рита, ще си имаш ли скоро лентичка? Ами Светлето?
Съжалявам че съм толкова нахална, отивам да се срамувам в ъгъла. Целувки и прегръдки

# 219
Ти да не мислиш, че ще ти се размине. Я кажи чии бяха пръстите?  Mr. Green Това е по-важно от бройката им.  Laughing
Стискам ти палци здраво  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Вече ми писна от теб. Искам вече Емо да ни пише.  yes
пръстите са дамски, т.е. около 2 см.
Аз ударих един сън и сега отивам да се потрудя докато не ме е пуснала енергията, а после ще ви обърна повече внимание  Heart Eyes.

# 220
  • София
Lili_X , за лентичката не съм много сигурна, че ще сложа. Имам лоши спомени от последния път.
Весе дръж се, ти си мъжко момиче с един палав мъж в теб.   Hug

# 221
Весенце, сън няма да спя да те мисля  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Зори, днес ми беше на гости моята приятелка, която вече 4 години се бори за бебче и сега през март ще ражда. Та тя ми каза, че е имала такива сърбежи, чак рани си направила от чесане. Докторът й казал, че е нещо от черния дроб и да си вземе ментолов спирт да се маже, където я сърби. Сърбежа престанал, изчезнало и усещането, че кожата й отеснява.
И  fingerscrossed за четвъртък.

# 222
Весенце,не искам да те притеснявам,ама когато Марти реши да излиза бях със 1.5 см разкритие и ми изтекоха водите,така че бъди в готовност.А ние нали си знаеш,стискаме яко палци и чакаме Емо на  отчет. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Честита месечинка на Борис  Heart Eyes
Рони,наистина времето просто лети.Все едно вчера беше,когато ви занимавах с шубето ми покрай секциото,пък ей го марти стана на 7 месеца,толкова бързо минава времето
 Hug

# 223
Завъртя ме шайбата и се замотах, ама да мина на кратце да ви кажа, че тапата ми падна като по учебник и вече се настройвам, че на тате валентинката иде. Така че за сега съм си вкъщи, но за по-късно не гарантирам, щото и добре ме поскубва, но ми се струва още рано за болница. Важното е, че тази нощ Емо си е вкъщи и това доста ме успокоява.
Гушкам ви всичките и мноооого ви обичам  Heart Eyes.
До скоро.
 Hug Hug Hug

# 224
Завъртя ме шайбата и се замотах, ама да мина на кратце да ви кажа, че тапата ми падна като по учебник и вече се настройвам, че на тате валентинката иде. Така че за сега съм си вкъщи, но за по-късно не гарантирам, щото и добре ме поскубва, но ми се струва още рано за болница. Важното е, че тази нощ Емо си е вкъщи и това доста ме успокоява.
Гушкам ви всичките и мноооого ви обичам  Heart Eyes.
До скоро.
 Hug Hug Hug

Веселушче, стискам палци за теб и валентинчето! Кураж и спокойствие, всичко ще бъде наред! Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 22:36 от Шушу

Общи условия

Активация на акаунт