Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 24 008
  • 563
  •   1
Отговори
# 255
Ау, ужасТ. Да ми се обяснят в любов от корист. То това на нищо не прилича значи. А аз щях да бъда бяла и добра и да ти донеса и без обяснение, РенчеMr. Green
Весе,  Hug
Всички ви обичам, но да не си помислите нещо ви го пиша за със пенджерите да го чететеGrinning
Наздраве.  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle cheers Wine Glass

# 256
  • София
Честит празник на всички!  bouquet
Светле,много неприятно това с повръщането-дано скоро си ок.
 Новините за Дари са страхотни,дано все така добре наддава!

Сега се прибирам от преглед и запис.Тоновете са добре,но имам контракции.Док обаче провери за разкритие и като видя,че нямам каза че било ок.За сърбежите ми пусна изследвания на черен дроб и жлъчка-дано да са наред.Взе и секрет за микробиология и ми пусна и някакви изследвания за епидурална упойка.Бебо е 2600 гр.,а аз 92 кг. ShockedКачила съм 5 кг. за 2 седмици-струва ми се невероятно направо.Нито съм си променила яденето ,нито нищо,а все повече качвам.

# 257
Честити ви празници девойки! Хубаво е, когато човек има повод да празнува - така че просто си избирате един от празниците и го изкарвате романитечно на маса със свещи с половинчето! А после - знаете...  Embarassed и бременнна, няма да спра да ви тормозя за домашните  ви... Mr. Green

Аз да честитя със закъснение рожденния ден на куклата на Шушу - и да се присъедния към пожеланието на Рони по повод празника й!

Зоренце, милинка, не се тревожи за кг - те, ти си финно гадже по принцип - бързо ще ги смъкнеш. И както обичам да казвам - винаги, когато ви налегнат мрачни мисли за килца - сетете се за мен. Олеква... Mr. Green

Рита, мъничкият любовник има валентинка от любимата.... изобщо както сме го подкарали... ooooh!

Аничка, не смея да кажа на Вики директно, не мога. Може би и това време ще дойде. Правя намеци, защото пък иначе той се тормози, че съм болна като гледа като колко повръщам. И ми е мъчно за него така. Един ден го видях ак се кръсти и попитах за какво се моли, а той ми каза: Помолих се на Господ да оздравееш. И а казах, че майките понякога са така, защото може да се е появило бебе, ама ще мине много време преди да разбера със сигурност. И той естествено се сети за онзи път...

Сега след като се докопах до компа, Рони и Рита отменяте ли наказанието...
Не ми се сърдете, че не пиша. Наистина ми е много зле. А друг път потова време вече ми минаваше. Да му се не знае - повръщам вече пета седмица. Ама не се оплаквам де, да  знаете. Mr. Green Не самото повръщане ми тежи, а придружаващото го състояние - така ми е лошо. Sick

# 258
Преди малко Ритата мЪ сгащи с един сладолед баш на Халите и ми се скара,че не съм била писала напоследък, та си взимам бележка. Освен това чета редовно и това,че не съм писала...не съм забелязала... А и "Internal server error 500" ме подлудява от вчера...
 И аз да дам отчет след днешния преглед. Който започна с думите: "Ама хич не ти е пораснал корема". Обаче пък бебка някак успява да се помести в тоз "нерастящ" корем и си е тамън с мерки за времето си- главичката й в вече 9 см, ехографа даде тегло 2244 грама, което по моята книжка си е точно тамън за 35 г.с. Доплерът ни е ОК. Имаме си вода достатъчно, плацентата е добре... За сега продължавам да се разминавам с влизането в "хотела".  А всъщност аз съм качила почти 15 кила от началото, което според мен не е хич малко... Може Зори да си качила повечко,ама ти пък какво ли не пи- то хормони /дустафони:)/, то протеини...
 Това е от мен. Такава разходка му дръпнах след това, та до преди малко:)

Честито ви празници- кой каквото празнува. Аз лично мисля да съм Валентинка днес... не че не бих пийнала и винце,ама са-а-а-амо мъничко.
  И да ви се обясня и на вас:)
Нали си знаете,че ви обичкам! с големи букви!!!

# 259
Ники, аз нетактично да питам, като си Валентинка днес и не пиеш, кво ще правиш, опа - кво ще правите.... Embarassed Embarassed Embarassed

# 260
 Ша са гледаме Флюбено и ша са целуФаме:) Mr. Green

# 261
Ша са гледаме Флюбено и ша са целуФаме:) Mr. Green
Само туй ли.... Flutter
Сега вече ако не ме баннат?

Емо, другарче, наздраве..../в случай, че някои особи ти дадат достъп до компа/
Момичета, аз предлагам да започнем със залаганията, този път даже сме закъснели - аз се колебаямежду 19 и 20-ти. newsm78

# 262
  • София
Нали си знаете,че ви обичкам! с големи букви!!!

А така, засрами я.

Ники, аз нетактично да питам, като си Валентинка днес и не пиеш, кво ще правиш, опа - кво ще правите.... Embarassed Embarassed Embarassed

Е, как какво бе Светле, ще пие от чашата на лИбоФтЪ.
Иначе малко червено вино може, за което има противоречиви мнения.  Laughing

Емо, другарче, наздраве..../в случай, че някои особи ти дадат достъп до компа/
Момичета, аз предлагам да започнем със залаганията, този път даже сме закъснели - аз се колебаямежду 19 и 20-ти. newsm78

Аз мисля че няма да стигне до там Светле, ама поне в събота да можем да се разходим, а после
мога да си я закарам, обещавам Весе  Peace. Само ще те замоля да си вземеш багажа за всеки случай. Hug (Ни мЪ УбивЪй) Mr. Green

# 263
 Весе, това упражнение много помагало luvbed в твойта позиция... Ако при нас със Зори е добре да почакаме още малко, то вие с Емо може да уважите Валентинския празник както си трябва...

# 264
Весе, това упражнение много помагало luvbed в твойта позиция... Ако при нас със Зори е добре да почакаме още малко, то вие с Емо може да уважите Валентинския празник както си трябва...
smile3532 smile3532 smile3532 отивам да му кажа.

Зори, не ги мисли сега килата - после ще сваляме заедно. Как и аз не знам, но ще се справим някакси. Аз съм почти колкото теб - 87 кг, но вече спрях да ги мисля. И аз не разбрах как в болницата за няма и 20 дни и при всичкия стрес качих 5 кг, но са факт и то тежък  WinkHug

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 20:57 от Vesela- az

# 265
Ей, че мълчание и тишина цари тук. Напили се, наобичали се и сега никакви ви няма.
Обаче пък, да ви споделя освен, че и днес ви любя, тача и милея.  Heart Eyes

Весе, да не сте послушали Ники какви ви ги пише? Сега Емо ще трябва да ни пише заради нея.  Laughing

Зори, не ги мисли килограмите. Други неща са по-важни.
Браво и на двете с Ники за добрите консултации, които са ви направили. Съвсем скоро и двечките влизате в 9-тия месец.  Hug

# 266
Хахаха - нищо подобно, Ронка. Емо явно категорично не си пада по китове и хич не ме взе на сериозно, а и брат му ни е на гости Wink. Просто видях, че никой не е писал след мен и ме досрамя да си пиша сама.  Simple Smile Тук сме си 2в1 и това си е. 

# 267
Както и друг път съм ви казвала - злото е безсмъртно. Няма спасение от Веселушата.  Crossing Arms
Весе, добре си си 2 в 1. Стискай. И 29-ти е много хубава дата.  Hug

# 268
Записвам се, за да пише Весела след мен. Аз не съм се напила или ....Но за сетен път се убедих, че всички болести са причинени от НЕРЕДОВНИ РАБОТИ (нередовно хранене, пиене, секс...). Налегна ме як гърлобол, после премина в кашлица и сега я лекувам с глупости (като немога с водка).
Пък бебчо на Весела, може да иска да е зодия рибка. Според мен ще си дочакат термина, защото такива бяха молитвите ни.
 Hug Hug Hug на всички

# 269
  • Варна
И аз да драсна някой ред, че да не кажете, че не пиша  Grinning
радвам се, че всички бременни са добре. Ники мисля, че въобще не си качила много 15 кг. са си напълно добре  Heart Eyes
Снощи си отпразнувахме деня на влюбените в домашна обстановка, мъжа ми се прибра към 9 от работа с два червени балона сърца с хелий и ухилен до уши  Mr. Green
Сутринта ни се развали настроението, защото някой ни е изпуснал или спукал две гуми на колата и целия ден ми е крив. На никого лошо не сме направили, защо има такива хора  Cry
Това е засега от мен, много целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт