Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 944
  • 563
  •   1
Отговори
# 510
Зоренце, милинка, да е жив и здрав дългоочакваният Георги! Да донесе само щастие и безмерно много обич със себе си! Весело и безгрижно да е детството му! А на мама - бързо да се възстановява, за да може да тича и угажда на малкия мъж!

Беше ми страшно кофти, а тази новина така ме зардава. Ники, благодаря ти! И, да - ти си следващата!

# 511
Светленце, как си? Напоследък май си се отдала сама на страховете си и това не ми харесва.  Hug

# 512
Светленце, как си? Напоследък май си се отдала сама на страховете си и това не ми харесва.  Hug

Да...  Cry Cry Cry После съм на лекар, обадих му се, защото днес ей така си внуших, че не ми е добре... болен мозък съм и все повече затъвам, мамка му... Ама лекарят дето искам има час чак за 17,30... чакам

# 513
Светле,недей така миличка.Знам колко ти е трудно,но моля те не се поддавай на страховете си и по-добре пиши по-често,отколкото да се измъчваш сама.Всичко ще е наред,знаеш колко много те обичаме всички тук и сме с теб. Hug Hug Hug

# 514
Светленце, дано си останеш със смахнатите съмения и самовнушения до септември месец чак Hug, пък после да те почнат параноите за това, че едно малко човече не те харесва достатъчно и реве от теб.  Wink
И ЛС не мога даже да ти пратя. Чисти я тази кутия.

# 515
Светленце, Hug Hug Hug Не ти се позволява да тъгуваш, бебка има нужда от позитивни мисли! Не че не ми е ясно колко са ни болни мозъците на всичките, какво да се прави, обаче най-важното е края да е щастлив:)) Светле, ти на работа ходиш ли? Как е драйфането? Спря ли вече? Изобщо не ни казваш как си, рядко пишеш, не се затваряй!!!

Днес се чухме с Ясна по телефона и се зароди идеята за срещичка, има ли желаещи? Всъщност става въпрос за утре или в петък някъде следобеда? То и на мен ми е една малка лудница в момента, ама няма да откажа да се видим сега, че после кой знае кога ще е.
Чувствам се като хипопотам. Бях на кола маска и козметичката каза,че ужасно много съм се "наляла". Едвам дишам, даже като говоря се задъхвам...  Mr. Green Mr. Green

# 516
  • София
СВетле, няма да се даваш.Питай я Веселата как ме хока, а забрави като цивреше пред библиотека , съвсем в началото Naughty.
То е ясно че си психарясала, но то и няма друг начин. И аз съм така една седмица след преглед съм добре и после се почва параноята и тормоза над Весела,че на нея поне съм и свикнала да и се сърдя, и не ми обръща внимание вече.  Mr. Green
Да знаеш че и по-лошо ще ни става, ама трябва да се държим заради бебковците. И като ти е страшно тичай на лекар за да те успокоява човека, направи си абонамент, че ще си редовна знам.  Grinning Ама как се радвам само че заедно си бременеем. И как те обичам само ...  Heart Eyes

# 517
  • Стара Загора
Честита сбъдната синя мечта на мама Зори Hug Добре дошъл на малкия принц Георги Heart Eyes

# 518
Тъкмо реша, че ще се отдам на самосъжаление и вие вземете да ме трогнете и не мога да си се самосъжалявам като хората.

Тъй, да дам отчет. Днес ми причерня, прилоша, зави ми се свят, схванаха ми се крайниците и челюстта и т.н. И ми беше много зле. Притесних се. Обадих се на един доктор, който е от Пловдив и работи в Селена, но който идва два дни тук и приема пациенти. Та отдева бях при него. Всичко е ок. Поне с мен и бебето. А за доктора  не знам, щото досега едва ли е имал такава пациентка - висях един час там и го питах за абсолютно всичко, което болният ми мозък можеше да измисли в този момент. Ама докторът се оказа със железни нерви. Mr. Green Та така - бебето е добре. Развива се перфектно, водата е напълно достатъчно, пъпна връв и всичко е ок. Гледа го повече от 30 минути, защото както каза Рита бебето е "позьорче". Очевидно обича да го снимат. Ето как разбрах - спре се за малко, за да го огледат и снимат,после се позавърти малко и пак се поспре, и наново... Докторът го огледа идеално отвсякъде и му направи куп снимки, огледа му мозъчето и полукълбата, гръбначето и всичко. Сърдечната дейност е напълно в норма. Хубавото е, че ехографът беше вързан за един монитор, на който всичко се вижда ясно и уголемено, та и аз даже знаех какво виждам. Само ми се стори, че коремът му е много голям, ама доктрорът каза, че е добре. Та това е.  

О, и благодаря ви - за пореден път. Днес вероятно няма да ме е страх повече, ама утре. Кекава съм, а не мога да го променя.

# 519
Светле, миличка дръж се, ние сме с теб Hug.
Нормално е да психясваш от време на време, ама недей толкова често Naughty, че ще дойда на бързо да те оправя Laughing.Скоро се очертава да минавам през Карлово, другата седмица май.Ти работиш ли или си в болнични?

Ники, честно казано не ми се вярва да си хипопотам, както казваш.На теб само корема ти расте и съвсем малко напълняваш на други места.Е, вярно е, че не съм те виждала скоро, ама чак хипопотам... Hug.

Мен за среща отново не ме бройте, аз пак съм Пазарджиклийка.Ама другия път може.

# 520
Здравейте милички ,нещо не ми остава време да ви чета и да пиша , а и настроението ми едно такова кофти..............но 03 март ще стане година от моя кошмар и колкото повече идва черната дата толкова по - голяма става буцата в гърлото ми.Много ми е тежко  Sad

Светле
  Hug радвам се че всичко е наред  Praynig кой е лекаря?

# 521
Здравейте милички.

Не съм влизала от няколко дни защото бях много болна и само си лежах в леглото.

Вчера за първи път отидох до МД от 6 дни насам и да ви кажа,че Дари е вече 1710 гр. и са и правили преглед на очичките и главичката и всичко и е ОК.

А сега:

Честит син на Зори.Да  е жив и здрав и много радост да и носи.На мама бързо възстановяване.

Весе на теб добре завърнала се(с малко закъснение).

Ники,Ритка,Светле на всички вас стискам палци.

Това от мен засега.Чао

# 522
Светле, разчисти си малко кутията - опитах да ти пусна лично вчера, ама не успях! почти нямам време за форум!

влизам само да ти кажа, да поддържаш връзка с д-р Казаков - казах, му че нещо не се чувстваш добре и той каза моментално да му се обадиш! мисля, че имаш и скайпа му, и телефона му. Не си прави експерименти!

целувки!!! и гушки!!! и така.

Сладка мама - браво на Дари! страхотно бебе е тя!!!

# 523
  • София
Светле, поддържам с две ръце Ламята. Всеки път ти казвам да звъниш на д-р Казаков, той все пак ти е лекуващ и наясно с нещата. Не може така.  Naughty От твоето здраве зависи това на бебчо и е нужно всяко неразположение да консултираш с лекар. Peace

Браво на Даринка! Все така за в бъдеще!

# 524
Светле, да слушаш ей, обади се на Казаков както ти казаха!
И спокойно, почивай си повечко Peace.

Сладка мама, много се радвам за вас с малката Дари Hug.Важното е, че е здравичка - нека сега да наддава и в най-скоро време да си я приберете в къщи Praynig.

Helenapeeva, ние сме с теб Hug, знам, че не е лесно, но ти се дръж.Тези дати са най-тежки Tired

Ники, как си ти?Бебка още ли буйства?Да си погалиш коремчето от мен Hug.

Общи условия

Активация на акаунт