Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 948
  • 563
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте,

Весе, ти направо надмина и Емо по дължина на постиги. Mr. Green Да нацелуваш хитрягата. Heart Eyes
ХеленаHug
Ники, за дупенце идеална работа ми вършеше Бочко, макар да имах и на Мустела. Лъчи като се подсечеше, а това става само като му никнат зъбки и понякога го пари с каквото и да мажа, и за тази цел имам едно кремче Дефламол /използва се в медицината предимно за изгаряния/ - страхотно е, възстановява кожата прекрасно. За къпане ползвах шампоанче за вана - по няколко капки, на Чико или Мустела, даже и Нивея съм ползвала. Телцето - зехтина наистина върши страхотна работа. В началото ме мързеше да преварявам вода и да мия личицето и очичките и затова си бях купила пак на Мустела една течност за почистване без изплакване. Друго не се сещам засега. Peace
Рени, честита ви придобивка, благородно ви завиждам за дворчето. Heart Eyes
Фивър, за съжаление работата с клиенти изисква личните проблеми да са на заден план. Уморително е да бъдеш силен понякога, наистина. Sad Hug
Рони, изпреварвачка Crossing Arms Laughing Heart Eyes

# 541
Ники, нали днес няма да ни изненадваш?  Grinning
Aааа, изобщо нямам такива намерения. Аз не искам и до 15ти да раждам, за да порасне бебка повече де, иначе ако питат мен конкретно,още днес лягам да се отърва от таз тежест, че вече съм ужасно кисела и мрънкаща, всички ме дразнят, с майка ми се караме по цял ден, а Ники като се прибере сяда зад лаптопа с едни слушалки в ушите, идея си нямам какво прави, може би не иска вече да ме слуша и той...
 Сега отивам на лекар, да видим как е доплера, после ще пиша:)
 Ееей,Весе, браво на вас:) Hug Като видях дългия пост, реших,че Емо се е включил Mr. Green

Желая ви хубав слънчев пролетен ден! Hug Hug Hug

# 542
  • София
Рени, честита ви придобивка, благородно ви завиждам за дворчето. Heart Eyes

Заповядай в нашето, само да се постопли още малко, имаме и дРъвена люлка за пОсЛуШкоФцИ.  Mr. Green
Тя и Ламята от не знам си кога е поканена, помня още от миналата година. Е не само майките с децата са добре дошли.  Laughing

Ееей,Весе, браво на вас:) Hug Като видях дългия пост, реших,че Емо се е включил Mr. Green

Той и да иска Емски, май няма да има възможност да се докопа вече до форума.  Mr. Green

# 543
  • София
Момичета, утре е задушница.

# 544
  • София
Заповядай в нашето, само да се постопли още малко, имаме и дРъвена люлка за пОсЛуШкоФцИ.  Mr. Green
Ааа, много благодаря! Hug Бъди сигурна, че ще те посетим. Mr. Green

# 545
А аз не мога ли да се полюшкам, Негритке?  Confused
Ники, чакаме те после да си кажеш доплеровото прослушване на корема ти как е минало.

Аги ме е преварила. Да, утре е и задушница. Техният ангелски празник.

# 546
  • София
Рони злато , иска ли питане ...  Mr. Green ама не разбрах защо се класифицира като пОслУшкОва?

# 547
Момичета за пореден  път БЛАГОДАРЯ  Hug Hug Hug за подкрепата трогнахте ме много и наистина без вас незнам как щях да се справя с цялата тази болка.Обичам ви Heart Eyes

Браво на  Дари  тя показа ,че един боец същото като мама.

Хубаво е че има толкова хубави новини и такова добро настроение тук , радвам се за всяка една от вас на която и се случва нещо хубаво все едно ми се случва и на мен , и ми става някък по леко.  bouquet

# 548
Добре си ми е Доплера. И дребосъка си расте много добре. Главата ни вече е 9,45 см. Ехографът ни даде 38г.с+1 ден. Вече никой не ми казва,че ми е малък корема:))) Направих една дъъълга разходка с похапване в Уго, купих си още хасе, ама не знам дали сега ще го шия или някога по-нататъка, че много чаршафи имаме вече...обаче много хубави щампи, не се сдържах...

Искам и аз да се люшкам на люлка пък...

# 549
Харесва ми възпитанието, което Божидар прилага върху мамка си. Много ми харесва.  Mr. Green Я какви дълги и обстойни неща можела да пише нашта Веселушка. Всичко опира до възпитанието, да.   hahaha
Peace Peace Peace
Весенце, ми ти ме изуми бе. Впрочем тук се сетих за една мисъл, която ме кефи много: "Лудостта е наследствена. Наследяваме я ОТ ДЕЦАТА СИ!"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И, о, да - вече си мама. Hug Hug Hug
Ники, бравос за Доплера. А и аз да похваля зехтина на водна баня. Още едно време ме посъветваха така за Вики.
Агинце, що не пишеш кво прави моята любов? newsm78 Мина ли му хремичката, че онзи ден така се бях фишосала, че забравих да питам. ooooh!
Рони, Рита е права - ти що се пишеш в групата на послушковците? newsm78
Ренка, ми то тогава историята лъже за Априлското въстание, като гледам на Филип майка му наснимките, ще да излезе, че великото историческо събитие е било преди не повече от 20-тина години. Grinning

# 550
Здравейте,

Току що пуснах снимки на Дари от днес в албумчето на Априлките.Заповядайте да ги видите.Днес тя е 1790 гр.Това е от нас.Ние заминаваме на Тополовград за 4 дни и ще се включа пак от сряда.

Весели празници, добро настроение  и да си ни бели,червени  и засмени дечицата и бременните и всички останали. Hug Hug Hug Hug и ви обиииииичам

# 551
Весе, честит първи дълъг мамешки пост. Можело значи  Mr. Green

Сладка мама, Дари e много пораснала. Браво. Да си направи килограмите и да се гушкате вкъщи скоро.

Оплаквам ви се, че ми изписаха хапчета за кръвно. На 2 поредни ЖК беше тамън около, малко под и малко над границите на нормалното. И сега ще пия...ама много съм се панирала, да знаете. След лекаря веднага се юрнах да си го меря пак - от притеснение 174/100. След като пообикалях малко из магазините и зяпах бебешки дрешки (още само зяпам Embarassed) - 143/90. Хем си повтарям да съм по-спокойна, ама...

Hug

# 552
Ей,два дни да ме няма и сте изписали 2 страници.
Да се похваля днес се прибрахме от Пловдив.Вчера се видяхме с Меги и Шер и двете прекрасни госпожици,ама Меги не можах да я позная и добре,че се загледах в бебето и ми се стори познато,та взех,че и нея я загледах по обстойно и я познах.Мия е голяма чаровница,а каква хубава панделка  си имаше на главата,просто бонбон . Heart EyesМеги съжалавам и се извинявам публично  Hug Жалко,че с теб не можахме да се видим по за дълго ,но обещавам другия път да наваксаме.А днес сутринта пихме кафенце с Шер и Вики,която е просто страхотна,няма спирка.Толкова е енергична и сладка,че ми идваше да я изям,но се отказах,защото нямаше да имам изобщо шанс да я хвана.  Heart Eyes
Сега ще ви изчета на спокойствие и после пак ще се включа. Hug

Даринка е страхотна,даже и бузки си има,сладкото бебе. Heart Eyes
Меги  Hug Ние трябваше доста по-рано да пристигнем,ама така се случи,че тръгнахме по никое време,но следващия път ще наваксаме.Имаме планове да идваме за панаира,тогава и бебоците тъкмо ще са по-големички и ще е по-спокойно,че ако пак надуят гайдата дружно голяма среща ще бъде  Mr. Green
Ники,аз използвам основно на Мустела козметиката,само дупето мажа с крем Здраве и съм доволна.Вече почти цял месец Марти не се е подсичал,което си е направо постижение.
Светле,дали д-ра ще те помисли за луда или не,не е важно,по-важното в случая е бебо да расте и ти да си спокойна,защото на него това му трябва. Hug
Рени,честита ви къща,двор и кола.Ако не успеети да запълните 7 месте,останалите 3 ще ги запълвате с играчки  Laughing
Дано не пропускам някой.Гушкам ви всички  Hug
Ами да,забравих най-важното  ooooh! О,Весенце ти от рано ги слагаш в ред твойте мъже,Браво на теб.Аз пропуснах явно момента и в нас цари беззаконие и лиготия  Laughing

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 23:09 от berni

# 553
  • Пловдив
Берни няма проблеми HugАз се извинявам че неможах да дойда за кафето ,но ми изникнаха задачки.Яд ме е че неможах да се порадвам на Марти за по дълго. Heart EyesТой беше толкова сериозен-истински мъж,ако ни беше опознал за по дълго можеше и да ни се захили.Другия път да дойдете за повече време че да се видим както трябва Hug
То и с Шер не се видяхме много макар че бяхме повече от час на кафе.Вики е голяма лудетина да е жива и здрава.Дете с характер... Heart Eyes

# 554
 Честита първа годинка на Вики!!! Да е много здравичка и все така будно, весело и палаво детенце- най-голяма радост и гордост за мама и тате!!! За мама Шер-  bouquet
Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт