Отговори
# 150
  • Варна
Честити бебоци на Златомира Бонева и sisa8102 да ви радват много и още толкова да ви слушкат 

st_eli Честит Празник! Още 100 да отпразнуваш   bouquet

Готика преживяването ти е било ужасно  Shocked но пък сега си гушкаш едно сладко слънце...
Честито на Роси за новата придобивка   Simple Smile
Бубето   е да ти кажа мацко вече правиш за бой...вземи драсни някой ред... изумяваме се само...Дано всичко е наред с теб! Praynig
de3demonka не се сърди за бавното реагиране на въпроса...още сме 2 в 1 и мозъците ни са лепкави  Embarassed
Галив добре че се обади.
thedragonbg много неприятен инцедент.Почивай и не се подтискай.

Много са ни красиви бебетата,направо да ги изпапкаш  Wink

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 19:33 от evil

# 151
Ст_ели, честит рожден ден....Да си жива и здрава, много усмихната и по-малко безсънни нощи за напред.
Готика, ти си героиня да знаеш.... Hug
Мери, я бързо да се отчетеш как си, че да не те мислим и теб.  Hug
Росинко, много е хубава люлката....БравоЗ... Hug

# 152
Здравейте и от мен,
момичета, много благодаря за поздравите  Hug

Черпя ви виртуално  party023, така и не разбрах как се слагат снимки Embarassed, но тортата ми е от сърце Hug

# 153
Привет момичета!
Честит рожден ден на СТЕЛИ!!! Да ние жива и здрава и да гушка най-прекрасното бебче!
За Бубето и аз се притеснявам много вече! Дано всичко е наред!
Галив, радвам се, че обади.
Лейди и за теб вече бях решила, че си се обебила, добре че всичко е о.к. и намери откъде да ни известиш.
Дездемонка, миличка, за проблема с бучките в гърдите, това се получава при висока лактация. Бебето не успява да изяде всичкото мляко. Аз с Михаела имах такъв проблем, имах треска и вдигах 40 градуса температура в продължение на цяла седмица, дори АГ-то ми предписа ампицилин, бях направила мастит. Това не е за подценяване, изцеждай излишното мляко след всяко кърмене. Имаш ли подходяща помпа за кърма? Аз тогава имах само една обикновена, с която нищо не ставаше. Помага също горещ душ върху гърдите или топли компреси, облекчават болката и напрежението. Това, че Мони суче на поискване е добре, така той изяжда възможно най-много мляко. Ако иска да яде по-често, давай му, не чакай да минат поне два часа, може да суче и на час дори. През нощта кърмиш ли го? Ако се буде, нека суче, това също ще ти помага за облекчаване на гърдите. При мен спасението беше кърмене на поискване, изцеждане и топли компреси. Дано бързо да влезете в ритъм, защото това е много неприятна ситуация за майката, болезнено е и гадно. Стискам палци миличка. Дездемонка, ти беше писала, че си си купила Лансинох, как го използваш? Отмиваш ли ги и кога се маже?

# 154
Вижте Бубето си има две момичета, това го е писала нейната дъщеря старата ни тема

FlutterЗдравейте аз сьм детето на бубето29 FlutterМойта майка роди на 2 февруари близначки newsm06
Пьрвата се казва Vyara тежи 2950  и е 50cm и се роди в 15:12 newsm03
Втората се казва Velizara тежи 2650 и е 49cm и се роди в 15:31  Two Hearts newsm76 Two Hearts  babyuu  babyuu

Да са и живи и здрави , много двойна радост за мама и тате!!!

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 21:56 от estrella

# 155
Да са и живи здрави принцесите на Бубето! Да се възстановява бързо и скоро да е при нас да разказва!

Ех че хубаво!
Успокоих се!

Hug

# 156
FlutterЗдравейте аз сьм детето на бубето29 FlutterМойта майка роди на 2 февруари близначки  newsm06
Пьрвата се казва Vyara тежи 2950  и е 50cm и се роди в 15:12  newsm03
Втората се казва Velizara тежи 2650 и е 49cm и се роди в 15:31    Two Hearts newsm76 Two Hearts  babyuu  babyuu smile3541 smile3541   

# 157
ЕЕЕЕ НАЙ СЕТНЕ. БУБЕ ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЛИЗНАЧКИТЕ И МАЛКАТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА, КОЯТО НИ ДОНЕСЕ НОВИНАТА.

# 158
  • Sofia
Привет момичета. Grinning
Много сте активни. Не мога да насмогна с четенето.
Имах много работа тези дни из къщи и само хвърлях по един поглед. При мен всичко е нормално за сега. Чакаме си.
Честити кукли на всички нови мами

Честити малки господа на бъдещите свекърви  Wink

И докато пиша още хубави новини виждам........ newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Честито на Бубето двойна радост

Обещавам идната седмица да съм по-активна Grinning Лека вечер и хубави новини и утре.

# 159
НАЙ ПОСЛЕ ДОБРАТА НОВИНА
БУБЕ да са ти живи и здрави малките принцески  newsm51 newsm51 newsm51
Хайде Мериии, къде си ти?
Ст_ели Честит Рожден ден   bouquet

# 160
Честити дъщерички на нашето Бубе.....Да са ви живи и здрави принцесите, много да ви радват, да папкат и слушкат... HugНа Бубенцето желая бързо въстановяване и скоро да ни покаже снимки..... Hug

# 161
БРАВО БУБЕНЦЕ!!!
ЧЕСТИТО ДВОЙНО ЩАСТИЕ!!! ЧЕСТИТО И НА КАКАТА НА БЕБЕТАТА, ДЕТО НИ ДОНЕСЕ ПРЕКРАСНАТА НОВИНА!!!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА, ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ И ПРЕКРАСНИ!!!

много се развълнувах...

БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МИЛАТА МАМА!!!

# 162
БУБЕЕЕЕ,честито и от мен!да са ти живи и здрави малките съкровища,охх суперbouquet

# 163
Злато, благодаря за отговора! видях обявата в нета и вероятно се си го купя този инфакол. ЗА сега действаме със САБ.

тамън щях да пиша, че детето на Бубето е писало веднага щом е могло, обаче в старата тема и естрелка се е намесила..... Браво!
Да са и честити на Бубето двете момиченца!

Благодаря най - сърдечно на мамите, които са ме посъветвали за млечницата. Док. ни каза да вземем Нистатин. и вече се намазахме 1 път. Дано да има ефект, щото на такъв кърмачески маратон съм подложила Тино, че постоянно ми виси на гърдите, за да увеличим лактацията. А усещам, че го боли и не е много активен заради тъпата болка. Мамицата и, да ми страда детето така.... а като спрях АМ и ми се струва, че по - лесно акаме и коликите не са такива брутални.... Не мисля вече никакво АМ да давам, ще си виси на зърната и така, само да му се облекчи това чудо в устата.

МЕРИ, непременно мила ще те държа! и вземи пиши, че всички се побъркаха по теб и заради теб! 

Четох статията за млечницата и малко се поуплаших, дано да мине без проблем, че не ми харесва кво е написано. мен ме болят зърната докато кърмя, особено в началото, но го отдавам на това, че имам рагади. Ама стискаме зъби и се оставям да бъда колкото се може по - изсмукана....

# 164
Само да ви кажа че писах смс на Мери преди повече от 30 мин и все още нямам отговор. КОЕТО е безкрайно нетипично за нея. И днес не съм я чувала. Дано скоро някой напише новината, че си има една прекрасна бебка Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт