Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Защо краката ми се подуват толкова много по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Защо краката ми се подуват толкова много по време на бременност?
Подуването на краката по време на бременност се дължи главно на увеличения кръвен поток и задържането на течности. Това може да доведе до оток и подуване в краката. За да помогнете за намаляване на отока, уверете се, че поддържате добра позиция на тялото, избягвайте да стоите или седите дълго време и правете редовни упражнения за подобряване на циркулацията.
-
Какви са признаците за падане на тапата по време на бременност?
-
Как да увелича производството на кърма по време на кърмене?

......2часа бях с контракции точно на 5мин. и добре, че не се разбързах към болницата.След едно но-шпа и топъл душ, всичко се размина. Уж съм раждала веднъж,а за малко да се заблудя....не че няма да се ражда тези дни....ама ще се изложа с такива напразни разходки по никое време...
Като си видя кошарката и сърцето ми се свива в страх , че може никога да не сложа в нея моето бебе.

. Едва призори заспах хубаво. Сега ще се разходя да си купя хляб и още лекарства и пак се хоризонтирам.
.
И аз имам фалшиви контракции и се притеснявам дали наистина ще ги различа от истинските когато настъпят, освен това ме мъчат ужасни киселини предимно нощем и даже повръщам от тях-хубавото е, че след това изпитвам облекчение

(
Скринчето ми е готово, трябва да изпера и наредя. Днес нямаме и вода