Отговори
# 210
Мерииииииииииии
Док ми каза че мога да шофирам ... така че само ми дай начален старт и съм запалила колата и те водя в Сливен. Ива мога да я взема в къщи - тя е прекрасна (само дето не мога да я кърмя Simple Smile  )... а и се разбират чудесно с Боби, който е по цял ден на училище вече. Слава богу!!! Така че това да ти е дерта. Аз най сериозно ти говоря, ама ти не го приемаш насериозно. А Ники ще е щастлив че у дома ще има и малка госпожица hahaha

# 211
Здравейте мамички,

Включвам се със страхотната новина: yzida/Краси/ си има бебе КИАРА- 2720, 48 см.
Родила е днес окол 11 часа, със спешно секцио.

Даи е живо и здраво детенцето и да и носи само радости и щастие!!!!!!

А Роси ele0norka, си е все още на линия и чака датата 11.02 със свито сърце Simple Smile

# 212
Честити бебета на Lady V и yzida ,  да са им живи и здрави и много да радват мама и тати!

,

Хубав ден!

Hug

# 213
newsm44 newsm44 newsm44
 Praynigимаме си още едно бебче  Praynig
Честито на мама Краси и на малката Киара

# 214
Роси взимам те присърце наистина, макар че е срамота, май така ще съм по спокойна!   bouquet
Елеонорката ме изпревари, и аз току що получих смс от Изида
Да и е честита и жива и здрава малката Киара! Много радост да и носи и от щастие и късмет да не се отърве! Милата ми Краси, толкова се радвам за вас!   

# 215
Привет момичета!

ЧЕСТИТО СЪКРОВИЩЕ НА МАМА LADY V ! ДА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКЪТ НА МАМА И ТАТКО И САМО РАДОСТ И ЩАСТИЕ ДА ВИ НОСИ!!!

А НА МАМА ПОЛИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ МНОГО ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ!

МЕРИ, много напрежение и тъга си насъбрала миличка, не може ли да поговориш с твоя съпруг, да му обясниш как се чувстваш, че имаш нужда от повече грижа и внимание в момента? Много е болезнено да изпитваш такива чувства и точно в такива важни момент. Пожелавам ти от сърце всичко да се нареди по най-добрия начин!  Hug

ESPOIRE, благодаря ти за подкрепата за нашата снимка! Много мило от твоя страна!   bouquet

Здравич, стискам палци. Не се тревожи, ще излезе бебче, когато му дойде времето!  Hug

Мирка, Естелита и всички, които са на път да раждат пожелавам успех и прекрасен, пухкав резултат накрая!  Hug

Дездемонка, благодаря за отговора за кремчето!  bouquet

Изабелка, ЕВА е съвършена малка феичка! Да ви е жива и здрава и мнооого да ви радва!!!

Ами, аз днес бях на ЖК. Бебка е с добри тонове, плацентата ми вече е зряла, има си болки и контракции и вече си мисля, че с тези постоянни фалшиви тревоги няма да разбера и аз кога е истинския момент, кога да тръгна за болницата... Embarassed

ЧЕСТИТО НА МАМА ИЗИДА ЗА БЕБЕ КИАРА!!! ДА БЪДЕ ЗДРАВА, ДА ИМ НОСИ РАДОСТИ И ДА ОГРЯВА ЖИВОТА ИМ СЪС ЩАСТИЕ!!!

До скоро момичета! Хубав ден!!! bouquet

# 216
Честито бебче и на yzida!! Днес май ще е плодотворен ден.

zdravi4 аз също преносвам, доктора ми каза, че до 2 седмици дори било нормално #Crazy
Според мен бебо си знае кога да излезе, дразнещото е, че всеки ден трябва да се ходи за запис на тоновете...
Karry, знам че е нормално, но би ми било по-спокойно, ако наистина можех всеки ден да ходя на запис, обаче по 20лв.(най-малко) всеки ден, ще ни доведе до фалит, както и да е ще чакаме пък когато бебетата решат.
Мери
, напълно те разбирам, колкото и силен да е човек в такива моменти наистина има нужда от подкрепа.
Illinka, и аз гласувах за вас. Peace

# 217
ЧЕСТИТИ НОВИ ФЕВРУАРЧЕТА НА ЛЕЙДИ И ИЗИДА!МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА ИМ,И МНОГО РАДОСТИ ЗА РОДИТЕЛИТЕ ИМ!

# 218
Здравич, защо ти искат по 20 лв за запис на тоновете? Тези хора съвсем полудяха вече! От ЖК не трябва ли да го правят безплатно при положение, че преносваш??? Големи алчнотии, възмутена съм!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Благодаря ти за гласа!  Hug

# 219
Здравейте,ние с Моника вече сме си вкъщи!!! newsm30Като намеря време ще ви изчета и ще пиша повечко.

Честито на всички нови бебчета и мами!!!  bouquet  bouquet

На всички необебили се още стискам палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/426/106278_143.JPG

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 14:55 от mama avi

# 220
Illinka на мен ми взимат по 15 лв., неприятно е, но какво да правим Sad а трябва да се следят тоновете на бебо.....

# 221
Честито на всички обебили се мами. Много щастие и късмет желаяна всички. Чакаме ви да разказвате как е минало всчико и разбира се да поместите снимки в албума ни  /не споменавам поименно за да не пропусна някой/.

Да кажа на бързо, че все не остава време, ние сме добре, имахме малко премеждия но ще разкажа следващия път , наддават бебетата добре , не са много ревливи.

Поздрави на всички.

# 222
Mama Avi, прекрасна е малката принцеска, да е жива и здрава и много щастлива  bouquet
Lady V, Yzida, честити ви слънчица, да са ви живи и здрави, да растат щастливи и обичани и да ви донесат мнооого радост и топлина в живота ви.
Мери, не се натъжавай, вече сме на финалната права и сигурно е нормално хормоните да бушуват(аз лично вярвам, че е така, защото от няколко дни безпричинно съм тъжна, ужасно изнервена, страдам от безсъние и т.н. Simple Smile.Всичко ще е наред, след време ще си спомняме с усмивка за терзанията си преди раждането newsm10

# 223
  • София
Lady V, Yzida, честити ви рожиби, да са ви живи и здрави, много да ви радват Grinning

Ай Чара, така ли звуча, мънкащо и осъждащо безпричинно?  Blush На военните им дават почивка преди раждане и отпуска 1 седмица след раждане на съпругата, особено щом има и други деца които няма кой да гледа. Виж сега ситуацията, док казва не тръгвайте за Сливен, няма да имаш време, демек няма да имам 1 час след като започне активното раждане, матката реагира бурно на всеки допир или ритник вече половин месец. Първо- баща ми се мота насам натам по разходки  и гостита, а той едва върви с артрита си, няма да стигне до мен за час за да поеме Ивелина (забележка: когато сестра ми влезе в 9 месец той не мърдаше от дома за да и е на разположение  Crazy) Второ- Иво работи на 6 км от Бургас, няма превоз нито служебен нито личен до града, за да се прибере стопират с колегите коли, идва си за около 2-3 часа от работа до тук. Ако пък е дежурен, както е през 2-3 дни напоследък, не може да напусне дежурство и да си тръгне иначе е подсъдим. Даже колегите му се чудят как поема риска да ме оставя непрекъснато- лесно, според него не е риск, дреме му, нали винаги сама се справям с всичко. Ама сега ми тежи, и аз имам нужда от малко внимание и някаква сигурност. Ако бях спокойна до сега да съм родила, само стреса спира раждането от дни насам. За мен не е нормално, като чакам някой да роди (сестра ми, снаха ми, някоя от вас) спя на пресекулки и гледам през половин час телефона си.

Мери, последното , което искам да те засегна или обидя по някакъв начин. Получи сенякакво разминаване, защото всеки съди от свята гледна точка- бях забравила, че мъжът ти е военен, пък за това, че имат екстри с почивки преди и след раждане на съпругата- никога не съм го знаела. Имайки предвид пък ситуацията при нас- че аз от три години и половина не съм изкарала един лев и изцяло ни издържа съпругът ми, това, че има 20 дни отпуск за цялата година и се съобразяваме с всеки един ден , който ползва , а пък да не говоря, че точно когато раждах той трябваше да е в командировка в Лондон и отказа, но пък същевременно пое ангажимента да е постоянно на линия оттук, а освен това и отговаря за хората от екипа си, които пък от друга страна изкарват и неговата заплата- затова разсъждавам така. Желая ти много сили, Мери,една пухкава сладка принцеса и скоро нещата да дойдат по местата си  Hug

# 224
  • Варна
Честити ни нови бебчета.  bouquet
Илинка и аз дадох своя глас за вас. Hug
На мама Ави добре завърнала се при нас.welcome                 

Общи условия

Активация на акаунт