Отговори
# 195
Ау много грозно ми се рестартира два пъти компа, токов удар ли е що ли не знам ама таман напиша и айдее #2gunfire
Изабела чудна ти е Ева, толкова изписана и как се кипри само!  Heart Eyes Много са ни красиви бебетата, всичките, пу пу!
Здравич имаш и от мен слънце и на краката стиснати палци!  Praynig
Пави така не! Naughty Може дупки, депресии, кошмари, летаргия и безразличие, но такива мисли абсурд, не давам!  Naughty
Дез, мисля че се справяте чудесно браво за което! Единствения проблем който отчитам е цеденето. Спри го това чудо и се наслади на безгрижието и свободата които ти дава кърменето. Освен това като си регулираш кърмата бебе ще суче повече задно мляко и вероятно ще спи повечко дори.
Аз от снощи съм с регулярно контракции на 10 минути точно, търпимо болезнени, но уморяващи. Дремнах колкото можах, ама съм уморена пак, направо ме болят кокалите. Не съм се обадила на нашите (нали те ще гледат Ива) щото са паники и ще ме нервят да ходя в болницата, а с Ива със същите контракции откарах почти 5 дни. Знам ли , ако и сега се проточи... Приготвих даже четката и пастата за зъби в сака, сега влизам да се изкъпя че да съм си в готовност. А Иво, Иво замина съвършено спокоен на работа в Бургас сутринта след като добре се наспа нощеска.  Rolling Eyes Хм, а комшийката отдолу дето събира входните пари идва за таксите преди малко и се шашна, тръгна си, та после се връща да ми каже да и се обадя ако има нещо че щяла да чака у дома си, само щяла да притича сега до магазина за малко, да ме закара или поне да гледа Ива. Чуждите хора по човечни от своите баси... Tired
Отивам да се оправям и хукваме с Ива навън, дано ускоря нещата, не ща пак с дни да се мъча и да отида каталясала да раждам. Ще пиша късно следобед като се приберем.

П.П. Ива се опитва да казва Р тия дни и ми е много сладка  Joy Heart Eyes

# 196
  • София
Бубе, честити радости малки, да са ти живи и здрави, много да те радват!!! Наслаждавай се на всеки миг с мъничетата Simple Smile

# 197
здр-те моми4ета,утре е големия ден който толкова време 4аках.Утре живот и здраве ще гушна малкия.Ще раждам секцио,понеже бебето е едро за мен.Стискайте ми палци за утре,мерси предварително

# 198
Лидия - видях, че си на линия и да те питам нещо.... теб като те върнаха първия път от болницата с какви контракции беше...? Благодаря предварително....

# 199
Естелита - имаш едни стиснати палци от мен!Вярвам, че всичко ще мине успешно!!!С теб сме!!! Praynig

# 200
  • София
Мирка, контракциите ми бяха през 2-3 минути, с продължителност от 1 минута и болка, така в продължение на 2 часа и аз тръгнах!
Естелита, успех!!!  Hug

# 201
  • София
Да са живи и здрави куклите на мама Бубе Grinning А татито да се стяга и да му мисли как ще угажда на толкова принцеси Mr. Green

Малката Ева е просто прекрасна Grinning

Здравич, успех!

Pavi04, опитай се да мислиш положително, представяй си как ще гушкаш бебока, от теб зависи сега да си спокойна.

Галадриел, мила, не можеш да си представиш колко искрено ти желая се оправяш. Аз още влача кашлицата, ако реша да говоря малко по-високо веднага се закашлям и имам чувството , че всичките ми вътрешности ще се изсулят.

Дездемонка как си, пробва ли с листа от зеле- наистина помага, но най-много помага честото сукане- боли, но е най- ефективно.

Готика, аз също се сдобих с рагади, защото първите два дни Камен просто не се откачваше от мен. После като слезна млякото, започна бързо да се храни и оствях гърдите по-дълго време сухи и на въздух( без сутиен имам предвид). В рамките на 2,5ч-3ч давах само от едната гърдаа и така другата си почиваше суха.Като засукваше в първите секунди изпитвах страшни болки, (какви физиономии правех само Crazy), но това само първите секунди- после не боли. Не съм се мазала с нищо и на седмия ден нямах и помен от рагадите.

Аз искам да ви припомня, че след като родите между 30-я и 42-я ден имате право на още един безплатен гинекологичен преглед към ЖК, за който не трябва направление- да се установи дали се е свила матката и дали всичко е наред.

Освен това да припомня, че се препоръчва към края на първия месец бебето да се заведе на ортопед, за да се прегледа за луксация, за да се види дали се е раздвижило, за да покаже ортопеда какви упражнения може да се правят на бебето - педито трябва да даде направление( но трябва да си го поискате, едва ли сами ще се сетят).

Мери, не го съди толкова строго този твоя мъж, нали трябва да работи и да изкарва пари. Сигурно ти е тежко вече накрая и със задълженията покрай другите деца и домакинството ти идва в повече. Стискам и палци, миличка!

# 202
  • Варна
Здравейте  Grinning Lady V си има бебче вече.Аз съм таткото и пиша вместо нея.Това което знам е,че момченцето се роди в 08:20часа и тежи 2,900кг.За повече подробности като науча или като я изпишат.Бебенцето е в кувиоз в момента и може седмица да мине.

# 203
Здравейте и от мен днес, Честито на всикчи родили
Бубе много се радвам за теб как ли е с двечки  Rolling Eyes.
Аз на последък имам леки контракции, но ми се струванормално вече, въпреки всичко пак си ходя на изпити и пак не се спирам.
Е да се похваля онзи ден купихме количката на бебка, племениците много и се радват даже искат да ги возим в нея, направо е пълно шоу у дома, постоянно званят и идват да видят количката. А малкат ачак се сърди вече, че не вадим бебето тя иска да го вадим вече много дълго стояло там и му било време да излиза.
Е момичета лек ден от мен и безпроблемно раждане на всички
Е аз докато напиша то нова хубава новина
Айде да е честито и новото бебче на мама Ledy V

# 204
Честито на LADY V и на таткото!Да им е жив и здрав!Бързо възстановяване на нея!!!  bouquet
Ох, аз само лежа пред компа и мързи да стана , дори да ям. ThinkingСтранно , но факт.
Всички , които са тръгнали да раждат  - УСПЕХ!!! Praynig

Очакваме още хубави новини... Hug Hug Hug

# 205
Честитоооо на Лейдитоооо!!! Бързо възстановяване на нея и бебчо!

Мен ме прегледаха и върнаха, не разбрах разкритие имам ли , нямам ли - много са им скъпи думите. Пак на седми трябва да отида, тогава се пада 9ти ден след термина, наистина почвам да се сдухвам вече и да се чудя дали не трябваше да си ангажирам лекар, а не да ме разиграват така. Когато попитах на 7ми дали ще ме приемат,ако не съм родила ми отговориха: "Да се надяваме" - каквото и да значи това Tired Сега поне имам шанса през тези два дни да ми тръгне раждането по нормален път.

Успех на всички, които ще раждат тези дни!

# 206
  • ВАРНА
Lady V, Нека малкия мъж да расте весел и щастлив, да трупа бързо грамчета, да радва мама и тате

ESTELITA, късмет и от мен мила! Всичко ще мине бързо, не се тревожи. С теб сме!  Hug  bouquet

zdravi4, луда рабора с тия болници. Дано всичко мине както трябва  Hug

# 207
Честита рожба и на Лейди   newsm51 newsm51 newsm51
Бързо възстановяване на мама, много късмет и послушание на бебо, а на тати благодарим за добрата вест.
Аз днес бях при моят любим Док. Ако не беше тъпата бургаска болница с всички мизерии там, щеше той да ме оперира защото е свестен и разчитам на него, но.... не мога да се примиря с ужасните условия там. Бебо е добре, плацента неузряла, тежим 3100 (дебелан), тонове нормални, само мама трябва да стиска зъби и да се моля до 10 дни да не направя пак някоя издънка... Съмненията за моята прееклампсия са си на лице... пия си чинно хапченцата за скок подскок на сърцето и изобщо се опитвам да се занимавам с какво ли не, само да не си мисля за глупости. Тези последни 10 дни ще ми се видят вечни. Толкова страх не съм изпитвала до сега. Понякога си казвам че е от много четене из нета ooooh!
Съжалявам за вчера че ви подведох за Мери, но се притесних като не си вдигаше телефон. Повече няма да правя така - обещавам Sad
Мери недей се коси мила. И на татковците не им е лесно(далеч съм от мисълта да ги оправдавам.....), те просто живеят на другата планета. "Те са от Марс, а ние от Венера". На времето подарих тази книга на Ники, ама и с четене не помага... така че настрой се положително и не мисли за глупости... Прегръщам те Hug
Чара и Галадриел - оздравявайте  Praynig Аз накрая започнах да стачкувам, спрях да си слагам капки и да пия чай и съм определено по добре...
pavi04,не се вглъбявай в страховете си,мила!Прогони ги с красиви мечти!За разходки и гушкания с бебето,за такива работи!А и с торта или шоколад пак става!
Бебчетата на всички наистина са страхотни,толкова са сладки!Да са ни здрави и весели февруарчетата!
Злато и аз мисля като теб мила Peace
На всички мами които им предстои днес или утре раждане - стискам палци ... и чакаме добрите новини...
А от бургаския отбор взеха да ми се губят много Ele0norka И desi_sunshine. Slunchice, добре че ти се разписваш, да не те мисля...

Отивам да преборвам държавните институции..... Не ми е ден днес #2gunfire

# 208
Ай Чара, така ли звуча, мънкащо и осъждащо безпричинно?  Blush На военните им дават почивка преди раждане и отпуска 1 седмица след раждане на съпругата, особено щом има и други деца които няма кой да гледа. Виж сега ситуацията, док казва не тръгвайте за Сливен, няма да имаш време, демек няма да имам 1 час след като започне активното раждане, матката реагира бурно на всеки допир или ритник вече половин месец. Първо- баща ми се мота насам натам по разходки  и гостита, а той едва върви с артрита си, няма да стигне до мен за час за да поеме Ивелина (забележка: когато сестра ми влезе в 9 месец той не мърдаше от дома за да и е на разположение  Crazy) Второ- Иво работи на 6 км от Бургас, няма превоз нито служебен нито личен до града, за да се прибере стопират с колегите коли, идва си за около 2-3 часа от работа до тук. Ако пък е дежурен, както е през 2-3 дни напоследък, не може да напусне дежурство и да си тръгне иначе е подсъдим. Даже колегите му се чудят как поема риска да ме оставя непрекъснато- лесно, според него не е риск, дреме му, нали винаги сама се справям с всичко. Ама сега ми тежи, и аз имам нужда от малко внимание и някаква сигурност. Ако бях спокойна до сега да съм родила, само стреса спира раждането от дни насам. За мен не е нормално, като чакам някой да роди (сестра ми, снаха ми, някоя от вас) спя на пресекулки и гледам през половин час телефона си. Както и да е спирам мънкането. Съжалявам че се/ви омотах в оплаквания Peace
Целувки и хубав ден!

Честит син на Лейди! Да порасте много здрав, послушен, разумен и щастлив!   bouquet

Естелита стискам палци за утре!  Praynig

# 209
Честито на новите ни мами   bouquet  bouquet

zdravi4 аз също преносвам, доктора ми каза, че до 2 седмици дори било нормално #Crazy
Според мен бебо си знае кога да излезе, дразнещото е, че всеки ден трябва да се ходи за запис на тоновете...разбирам те напълно вече е много изнервящо и всеки ти звъни и те пита как си и не си ли родила вече.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт