Мляко, каша, плодче, зеленчук - АВГУСТинче вика - дайте тук

• 10 598
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Жоре,не ви давам  Mr. Green Heart Eyes
За кисел аз давах вече но примерно в седмицата 1 път,правя си му кремче от царевично брашно и добавям плод става много хубаво Peace
Марти,ще те добавя Hug

Димяни                                Поли-Моли
Ади                                      Гита
Ребека                                Лулумба
Мимсат                                Весела В
Хари77                                Жужка
Шоши84                             Пиванова
Бате Жоре                         Бруно
Анита Христова                 Щипуняк
Манчева                            Наведи1
Бейби Или                         Тиги
Taничка                             Марти
 Mr. Green

# 151
  • Earth
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ПОРАСТНАЛИ БЕБОЦИ !

Mimsat: ПЗ при нас върви много добре. Отначало се паникьосах, че няма да успея. Обаче Ицко опитва всичко с невероятен апетит. Peace Всичко върви много естествено.
Вчера си купихме проходилка от Джъмбо за 100 лева.В Данет същата е 138. Голяма е разликата  Rolling Eyes Shocked ooooh!

Шоши 84, мисля че терминологията те обърква:
Обещетение, поради общо заболяване, бременност и раждане - това са тези 315 дни. ( ЕДИН ВИД БОЛНИЧЕН)
Сумата зависи от заплатата на майката и е в размер на 90% средно-дневното възнаграждене 6 месеца назад.
Майчинство = отпуск от Работодателя за отглеждане на дете до 2-годишна възраст. То започва от 316-ден до 2-годишна възраст на детето. Сумата е фиксирана със закон - Закона за бюджета на ДОО. За 2008г. е 220 лева.  Hug

# 152
  • София
Ох... нещо съм объркана... ползвате ли столчета за хранене... и какви... Харесах едно на Чико и Фишер Прайз но не знам дали си заслужава 200-300лв...
споделете Simple Smile

# 153
  • София
Аз си харесах едно на Чико и 1 на Фишер около 200 лв и мислех да взема но се отказах след като видях много сладки на Кангару за по 130/140 супер стабилни!Тези дни ще ходя да взимам! bowuu

# 154
  • В светлината на слънцето
Ех, чудна разходка направихме днес. Да можеше временцето да се задържи такова до края на февруари... Дори успях да почета книжка навън. Голям кеф. Crazy
Нелинче, аз няма да ползвам столче, ще си го храня в шезлонга. Вече бях писала защо. Когато Теди беше на неговата възраст аха да купя и пред очите ми щерката на братовчедка ми падна по очи върху теракота. Нещо се беше счупило отпред на табличката, затова. И веднага се отказах. А столчето беше много скъпо и стабилно. Но явно някакъв дефект е имало, знам ли. Не че всички се чупят, ама като ти се случи пред очите, после имаш едно наум. Така че ще си се храним в шезлонга - той е нисък и да падне от него, поне няма да от високо. ooooh!

# 155
  • София
лулумба  напълно е възможно да е с дефекти и не се и учудвам... но моя дявол упорито иска да е на маса Simple Smile
Дамяни къде си ги гледала... ако си от София споделяй че аз не знам къде да търся... бяхме в Джъмбо и зад Билата на България и в Марсел на Арената... Тъй като съм нова в С-я и не знам къде да търся а като ги гледам в и-нет не мога да ги преценя Sad

Бях харесала н Чико -Поли 2 в 1 (270лв) и Хепи мил(160лв) Фишер прайз е 200-217лв

Хайде чакам още да споделяте Simple Smile

# 156
  • София
В Пигиса Peace

# 157
лулумба, аз давам каши ве4е 2 месеца, с мляко, без, но Калина все си е под нормите за възрастта, така, че и аз смятам, че е ген.
Благодаря за съвета.
Ще и направя и ще дам, оба4е се съмнявам да го хареса. Sick
Деси да те питам, давала ли си бисквитките на Plasmon.
Мама от квартала каза, че детето и много ги харесва и аз взех от Скай сити да ги опитаме, но забелязах, 4е са с ГЛУТЕН.....въпреки, 4е пише 4е са за бебета НАД 4 МЕСЕЦА!!!
Имат вкус на котешки ези4ета, много са хубави. Аз давах на ХИп кашата с бискитки и кал се скъса да яде, което на нас  ни се слу4ва рядко.
 hahaha

# 158
Здравейте и от нас  Hug
честити месечета на сладките бебоци

Ние излязохме към 15 часа и ходихме на Романса и ей сега се прибрахме, напапахме се яко с гофрети  Mr. Green Времето наистина беше супер  Peace дават го и тези дни топло, но с дъжд  Tired

Тези бисквитки на Плазмон, като ги разтворите в мляко като каша ли стават или ги правите редички и с бибката  newsm78 и колко са като грамаж, че струват 15 лв  newsm78
Ние се храним в кошчето за кола, ама Яни много порасна и се сгъва на две и хич не ми е удобно да го храня така  Rolling Eyes
А някой да знае на центъра магазин за детски храни с по-голям асортимент  newsm78 Като ви слушам какви неща купувате за плюскане на мъниците  Shocked аз тука едни пюрета Хип и друго няма, баси смотания център  ooooh!

# 159
  • Видин
Здравейте Hug
За храненето, за сега папаме от количката, но като започне да седи хубаво ще му взема от този тип ,
в началото масичката се обръща и столчето се слага отгоре. Просто другите ми и зглеждат по нестабилни, а и тези мисля че са по функционални, племенниците такива имат. Оставям настрана че струват само 60лв.
За бисквитите,да питам Вие как ги разтваряте в млякото? И вечер ли давате. Аз обмислям да му направя по рецептата, която дадохте, но се замислих как да ги разтворя най-хубаво. И по колко на брой слагате.

# 160
  • София
Аз взимам бисквитките на гранули които са без глутен!
Разрарям ги в малко водичка и след това добавям плодово пюре Peace
С мляко и през биба не давам,че се запушва яко колкото и да е широка Peace
Niya_Petrova,тези бисквитки ги дават като добавка към млякото иначе bowuu
Бейби,бисквитките са 320 гр май newsm78 не ми се става да видя Mr. Green
и са 11 лв в метална кутийка Grinning

# 161
Аз взимам бисквитките на гранули които са без глутен!
Разрарям ги в малко водичка и след това добавям плодово пюре Peace
Aма тези са с глутен и са цели бисквити, разтварят се в АМ

# 162
  • София
Гале,рано ви е за тях!
Вземи от другите!
Но имай в предвид,че има захар и малско в тях както и в другите де  bowuu

# 163
  • В светлината на слънцето
Гале, целите се дават от по-късно. На Теди давах, но помня че беше някъде към десетия месец. Хрупаше си ги направо като бисквитки или ги смесвах с кашата при следобедното хранене. Но тя беше захранена по старата система, тоест в третия месец. Сега по новото, по-късно захранване незнам кога трябва да се дават - вероятно като стане на годинка детето, но не съм сигурна. Трябва да се пита някой педиатър.  newsm78 Иначе гранулираните са без глутен и може отсега да се дават.

# 164
  • София
Лулумба,другите с глутен мислч,че от 8 месец може да се дават!
Тако поне казва педиатърката ми Peace
Моята приятелка която също е при тази педиатърка дава на дъщеря си Глутен от 8 мия месец/сега ще направят 9/яде грис,и солетки и кашите с глутен и бисквитите!
А аз да кажа,че бях забравило оня ден нали дадох каша с глутен лека нощ заради тея гадове които объркали да напишат на бг че са БЕЗ  #2gunfire и Райън ака 3 пъти за един ден а при нас тва не се е случвала от месеци Mr. Green Явно като го въведа след някой друг месец може да се оправим bowuu

Общи условия

Активация на акаунт