Мляко, каша, плодче, зеленчук - АВГУСТинче вика - дайте тук

• 10 577
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Успех на всички които ще атакуват за градина в 9часа. Стискам ви палци момичета  Wink[/color][/b]
Мерси....като гледам колко бавно се зарежда сайта им.....сигурно цяла София се е заредила пред компютрите за записване на децата........ #Crazy #Crazy #Crazy

# 211
  • Видин
Айде Атакувайте Mr. Green

# 212
Добро утро и от мен!

Късмет на всички, които ще записват децата си за ясли и градина! Стискам палци!  Peace

Ние също се към групата на неозъбилите се! Но аз не бързам!
Хапваме си по няколко лъжички зеленчуково пюре на обяд и няколко плодове сутрин и следобед! Все още не сме заменили хранене, решила съм към края на месеца. Най-интересното, е че колкото и пюре да си хапне, Перси го интересуват само циците!  Wink Влюбен е в пюрето от сини сливи, утре съм решила да давам ябълково! Кисели също няма да давам, а за кашите още се чуда. Попара от сирене започвам при навършен 7-ми месец!  Ние също си хапваме или по-точно си смучен прясна ябълка, круша, банан и така. Дори аз като хапвам нещо му давам да го вкуси. Харесва му и то много!

Жужка
-бързо оздравяване на Лази, тези кашлици са много, много неприятна история! Като зная на времето майка ми какви усилия полагаше с мен да се излекувам, леле!
Бруно-бързо оздравяване на Кокито!

# 213
Добро Утро!
Стискам палци на всички за ОДЗ-тата  Praynig
Аз също ще пускам Неди на ясла от Октомври , много ми е гадно, че ще е такъв дребосък още  Rolling Eyes ама налага се...Трябва да се ъпгрейтна малко така да се каже..магистратурка, работа и бебе много се събира.. Tired
Вие вашите бонбони кога мислите да ги пращате на ясла?

Сега се върнах, че прочетох че Рошлата на Ментикна и на Бобченка сладуранката са болнички..И по описанието ми звучи, че е точно на Неди вируса  Confused Много неприятен, но минава..А колко по-лесно би минал, ако ми даваше да му слагам физиологичен р-р по-често... ooooh! Просто ме изкарваше извън нерви..Захитрялото животинче, бяга, гъчри се..Бобченка и Неди спа при мен цели 10 дни  Tired сега вече като се отпуши нослето си спинка сам, не се тревожи  Hug

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 09:18 от Беличка

# 214
Оле, ма на мен сайта изобщо не ми се зарежда  вече 10 мин. опитвам да го отворя  #Crazy

Пише ми: The requested service is unavailable.

Please try again later.

# 215
Везничка дерзай !!!  Praynig Гледай БТВ - там дават съвети и инструкции и следят процеса

# 216
Оле, ма на мен сайта изобщо не ми се зарежда  вече 10 мин. опитвам да го отворя  #Crazy
НА ВСИ4КИ Е ТАКА
БЛОКИРА СЕ СИСТЕМАТА. ТОВА Е ТО.....А УЖ ЗА ПО-ЛЕСНО....СМЕШНИЦИ......

# 217
  • В светлината на слънцето
Добро утро. Hug
Успех със записването за градина или ясла.  thumbsup
И ние ще атакуваме, но догодина, тъй като мисля да давам Сашко чак като стане на 2 годинки. Не за друго, а за да свиква с режима в такива заведения и заради адаптацията. Поне ще имаме предимство, че едната ясла е в градината на каката. Освен, ако не отменят това догодина. Thinking
Радостче, аз давам от тези пюрета и Сашко много ги харесва. На мен не ми миришат гадно. Миришат си на бебешко пюре - тоест не чак толкова апетитно.
Ния, аз ползвах преди само Тео бебе. Но от известно време нещо са го развалили. Едно че гадно мирише, но и не пере така добре. А пералнята ми е много добра и не може да е в нея проблемът. Ще пробвам сега Персил сензитив, че гледам много доволни от него има.
Жуже, не се плаши от кашите. Както вече писах до ген си е. Теди ядеше каша докато навърши година и половина всеки ден и то в големи количества, и винаги е била мноооого под минималната норма за килограми за нейната възраст. Просто е индивидуално, а не е проблема в кашите, попарите или нещо друго.
За попарата - наистина в нея сиренето е много ценно. Но и хлябът не бива да се подценява, защото дава фибри, необходими за правилната функция на стомашно-чревния тракт. В началото обаче се дават сухари, а не пресен хляб.

Да ви пожелая на всички успешен и приятен топъл ден днес, а болничките бебоци бързо да оздравяват. Hug

# 218
  • Ланкър, планините Овнерог
Няма такава смешка със записването за градини. Стигнах до регистрирането и...проблем, опитайте по-късно...... #2gunfire

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 09:48 от Гита Ог

# 219
  • вкъщи
и ние имаме такова стол4е ,дървено с маси4ка от каката.мн е е удобно,ве4е 4 години с е п олзва.ние голям проблем имаме  с пюретата,не ги ще и това си е.скоро не съм давала хип,тях по ги ядеше.давам все сънвал,ама май не ги харесва нещо.днес ще накупя хип и ще с е пробваме.с кашите същата работа,не му с е нравят,хем слагам пюре плодово вътре.в4ера се видах  с една мама,нейното моми4енце  е колкото мони,яе4е яде кус кус,попара,супи,и е на кухня Shockedа сме при една педиатърка ,на мен едно казва,на нея друго.ама може би щото ние се кърмим,пък те не.....ама пак ми с евижда прекалено кус кус на 6 месеца.все ми се 4удят на мен с това късно захранване.да си се 4удят,мне не ми се рискува.
в4ера бяхма на разходка 5 4аса и нещо,мони яде кърма от шише,изяда само 60 гр,аз навъртях голям километраж,но се видяхме с мн приятели,приятно си беше.друго си е навън.
4удя се да взимам ли плазмонки,то нашия и без това си су4е по цяла нощ,снощи хи4 не е спал пак.ще го водя на педито,4е мн кашли от тия пусти сополи,носа ми хи4 не може да се отпуши и с е нерви горкия.

# 220
  • София
Добро утро! Hug
На мен една приятелка ми се обади да пробвам да я регистрирам...... #2gunfire
Няма мърдане простооо #Cussing out
Ние тази нощ бяхме върха направо,никакво спане ooooh!
Не знам какво да го правя това дете Tired ooooh! Confused

# 221
  • Видин
Беличка, аз Марти ще го пускам на ясла от другата година, да навърши 2.
Марианамама, и на мен ми се вижда доста прекалено всички тези работи. А относно пюретата аз когато започнах да купувам и посегнах към ХИП, а продавачката ме посъветва да НЕ захранвам с ХИП, защото после другите няма да ги иска. Дали не е в това проблема? newsm78

# 222
Добро утро!   bouquet

Няма да ви е лесно със записването за ясли явно http://www.focus-news.net/?id=n878952. Даже и с хакери се оправдават и били блокирали IP адреси http://www.focus-news.net/?id=n878976  Дано успеете да пробиете все пак някак и да приемат децата! Praynig
Два дни обикаляхме наоколо, бяхме до Словения и накупих на Мая пюрета и каши. Нестле Алете и Хип са на една цена и след чудене кое да предпочета, взех и на двете.
Почти два дни не съм чела, връщам се назад. Хубав ден и успех с градините!

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 10:15 от Нели*

# 223
  • София
Успяяяяяяяях! Party

# 224
  • Ланкър, планините Овнерог

Как успя, бре? Тука на 2 РС-та пробвам от 9ч. и нищо. Само веднъж успях да попълня данни и ме изхвърли.

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 10:22 от Гита Ог

Общи условия

Активация на акаунт