ЗОВ ЗА ПОМОЩ за Цветомир

• 20 726
  • 328
  •   1
Отговори
# 135
# 136
  • в страната на чудесата
 PraynigМоля се за малката душичка Praynig

# 137
Дано скоро има радостни новини!

# 138
 Praynig  Praynig  Praynig

Някой знае ли дали има някакви новини от проф. Бадер?

# 139
Чакам и аз новини със свита душа... Милият Цецик, дано, дано го излекуват!  Praynig  Praynig  Praynig

# 140
  • с/у ОколоМръсТното
Здравейте, мили съпричастни и благородни хора.  Hug
Снощи се чух с бабата на Цеци...
Нещата не са хич добри. Цеци не е в ремисия и след 7-мата химия, както се разбра. Което автоматично означава, че трансплантация няма да има. За поредна химия също не можело да се мисли - детето е твърде слабо и може би не би я издържало...
Бащата си е в Бг сега. Започнал да се оплаква от сърдечни болки. Изписали му 1 шепа лекарства. Боже, дано той намери сили  Praynig, той е стожера на толкоз много хора.
Петя е в Цюрих. Ревяла много по телефона на сестра си. Чувства се в безизходица...  Cry

Ооооооооох, не знам какво стана  Tired. И защо?  Tired

Остава ни на всички много и горещо да се молим  Praynig Praynig Praynig, Господ да бъде милостив със Цеци, с родителите му, с близките му и с нас!  Praynig
Нека има светлинка в тунела!  Praynig
Нека има шанс!  Praynig
Нека...  Praynig

# 141
Ох, Шани, какво да напиша, не знам... Cry Много ми е тежко. Измъчило се е горкото дете... То в това състояние, нито да го оставиш така, нито да продължиш да го мъчиш с терапии. Дано позакрепне малко, за да могат да продължат лечението.
А за таткото ми стана много мъчно - и за него ще се помоля, да има сили да издържи и да се радва на здраво момче!  Praynig
Боже, мъничкият Цеци, милите родители... Cry  Cry  Cry
 Praynig

# 142
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Ох,какво да кажа,вече нямам думи.Защо,децата ни,та те са най-невинните същества,защо толкоз много,болка,мъка и страдания.Защо,защо,защо........Господ да пази Цеци.

# 143
  • в страната на чудесата
Господи, моляте помогни на Цеци.Моляти се от все сърце, помогни му Боже. Praynig Praynig Praynig

# 144
  • anywhere
Така се надявах на хубави новини, ама...  Sad
Стискам палци на първо време да позакрепне малко детенце, а после - да могат да направят пак химио и да влезе в ремисия..., а после - и трансплантация, тя да е успешна... Охххх, колко изпитания го чакат наистина!  ooooh! Дано да ги мине всичките и то - успешно! Дано след време всичко остане само лош спомен, дано!  Praynig

# 145
Дано Господ помогне и Цеци да укрепне Praynig Praynig Praynig

# 146
  • Mediterraneo
Толкова много се надявах детето да укрепне... Да се пребори... А такава тежка борба му предстои.
Дано намери сили, мъничкият  Praynig Praynig Praynig

# 147
  • София
Моля те Господи, помогни на Цеци и близките му! Praynig Praynig Praynig

# 148
моля се за това семейство, дано Господ им даде сили, за да се справят! Дано Цвети укрепне и да може да оздравее, дано положителната енергия на толкова много хора да  бъде полезна на прекрасното детенце и неговите родители!   bouquet

# 149
ох, всеки ден си мисля за Цеци и семейството му...... Cry

дано нещата се подобрят, убедена съм че парите ще се съберат, само да иам ремисия Praynig

Общи условия

Активация на акаунт