ЗОВ ЗА ПОМОЩ за Цветомир

• 20 708
  • 328
  •   1
Отговори
# 150
Много е тежко когато дечицата страдат!
Миналата седмица си писах за малко с таткото на Цвети и той ми писа ,че има само един шанс - във Франкфурт и почваше да пише писмо до тамошния професор.
А и паричките са множко ,ако може да се направи нещо ,, Остана един малък шанс за трансплантация във Франкфурт, но искат 200 000 EUR преведени в аванс."
Господ да се смели над Цвети и семейството му! Praynig Praynig Praynig

# 151
Миналата седмица си писах за малко с таткото на Цвети и той ми писа ,че има само един шанс - във Франкфурт и почваше да пише писмо до тамошния професор.
А и паричките са множко ,ако може да се направи нещо ,, Остана един малък шанс за трансплантация във Франкфурт, но искат 200 000 EUR преведени в аванс."

Vanq-ФРДЕ, казваш, че все пак има надежда за Цеци - във Франкфурт. Само, че нали не е в ремисия и след седмото химео? Има ли все пак дори и малка вероятност за трансплантация. Или говориш за нова химия?

Как е Цвети?

Колкото до парите - ако трябва да започваме да ги събираме от сега?
Вярно, че са много, но не бива да се отказваме и ще се борим до край на помогнем на милото детенце!

# 152
Ваня говори за трансплантация, но как ще стане, без да е в ремисия, възможно ли е? Ох, много пари остават още да се съберат, дано успеем да се справим бързо!  Praynig

# 153
Бяхме говорили още преди да отидат навън и тогава каза ,че може да се направи трасплантация и когато не е в ремисия ,но така е много по скъпо и сериозно!
И ,че не навсякъде се съгласяват да я направят!
Който има възможност може да превежда парички ,това което е в подписа ми го беше дал таткото на Цвети още преди да се включат към Сейв-дарина.
А как се запознах с милия татко на Цвети,на моя позната синът й ,който е на 18г.и сега трябва да е абитюрент,го сполетя същата участ и ме помолиха да им помогна с информация за болеста! Cry

# 154
Ужас!  Sad Дано и това момче оздравее преди бала, за да се радва заедно със съучениците си на звършването.  Praynig

# 155
Много ми е мъчно  Cry за детенцето  и се ядосвам защо има толкова болни дечица   Cry  и какво толкова са направили ,че ги наказва съдбата  така.
Ще помогна колкото мога ,но в такива моменти ми се иска да съм богата и да мога с радост  да дам пари за да имат по-голям шанс .  Praynig Praynig Praynig  дано всичко се оправи ,защото гледам не е май добре Цеци .
На семейството много сила и кураж  Praynig

# 156
  • в страната на чудесата
Някой знае ли как е Цеци в момента?

# 157
Мили майчета ,снощи си писах с таткото на Цвети и нещата изобщо не са добри. Не може да се направи костномозъчната трансплантация.
Химиотерапиите не са помогнали за голяма жалост Cry Cry Cry

Ето какво ми написа:утре заминавам за Швейцария. Вземам с мен разни алтернативни средства, защото докторите вече ни оставиха детето само на поддържане, нищо не могат повече да направят. Не влиза в ремисия. Господ да ни е на помощ!

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

И все пак усетих ,че имат искрица надежда! Cry Cry Cry

# 158
  • с/у ОколоМръсТното
от няколко дни нямам никаква връзка със семейството...

Но и аз имам подобни сведения, като теб Vanq-ФРДЕ  Tired

Молим се горещо  Praynig Praynig Praynig

# 159
# 160
Кураж на скъпите родители!... Не знам какво повече да напиша... Cry
Къде си, Господи, къде?!

# 161
  • в страната на чудесата
 Praynig Praynig PraynigГосподи, нека стане чудо ! Praynig Praynig Praynig

# 162
Понякога чудото се случва. Моля се и сега да е така. Praynig
Кураж невинна душице!

# 163
  • с/у ОколоМръсТното
Инфо от снощи, от таткото на Цеци:

"...положението не се е променило особено. Нямаме засега никакъв по-добър избор от този да стоим тук, където поне поддържат Цецко в що-годе приемливо за болестта му състояние. Продължават да се грижат много добре. Но няма да има повече химиотерапии. Устичката му се подобри, но коремчето все още го боли и не се храни. Само храната през ослето го крепи, въпреки че и от нея понякога повръща. Днес следобед се чувстваше някак по-добре, искаше да пие  - вода, чай, сокче. Но отново нищо не яде. Два пъти иска да излизаме навън, втория път вечерта преди да заспи. Разхождаме го по коридорите, защото и тук като и в София времето е лошо. Това е положението. Господ да му е на помощ, а ние колкото можем му помагаме с разни неща за подсилване. Той е смелчага и заслужава да се измъкне като победител".

само последното изречение е важно... само него ще помня и ще искам да се случи...  Praynig Praynig

# 164
Той е смелчага и заслужава да се измъкне като победител".

Заслужаваш мило детенце! И милите ти мама и тати също!

Praynig  Praynig  Praynig Продължаваме да се молим! С теб сме  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт