ЗОВ ЗА ПОМОЩ за Цветомир

• 20 697
  • 328
  •   1
Отговори
# 165
Нека оздравее детенцето, Боже! Praynig

# 166

Господи ,моля те направи ЧУДО!  Praynig Praynig Praynig

# 167
  • София
И аз съм с теб Цеци! Стискам палци, дръж се юначе!

# 168
 Praynig   Praynig    Praynig

# 169
Шани, няколко дни вече нищо. Знаеш ли нещо ново, дали е започнал да се храни? По цял ден само го мисля и нищо не смея да попитам, но вече наистина не издържам! Стискам силно палци да покаже някакво подобрение, миличкият, да има много поводи мама и тате да се усмихват!  Praynig  Praynig  Praynig

# 170
  • с/у ОколоМръсТното
Анту, миличка...  Hug
Снощи си писахме за малко с Петър. Имах да го питам 1-2 неща за документите им, но той каза: "Цеци ме вика за игра" и тъй и не изпаднахме в подробности. Дано е добър знак това, че му се играе...  Praynig
Ще опитам довечера да се чуем за по-дълго...
Иначе ми пуснаха уеб-камерата си в неделя и Цеци ми помаха от леглото си. Миличкият  Hug Голям, герой е  Hug , както и майка му и татко му  Hug Hug
Кураж на всички   bouquet

# 171
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Дано малката душица се пребори,стига толкоз страдание Боже. Praynig Praynig Praynig

# 172
  • Canada
Душата ми се е свила. Стискам палци и постоянно се моля да прочета тук хубава новина Praynig
Боже, сътвори чудо!!!

# 173
буквално през 5 минути влизам във всички сайтове които предоставят информация за цеци -но уви нищо , това мълчание ме убива , моля ви кажете какво става?!?!?!?! Praynig Praynig Praynig

# 174
Ох, приемам като добър знак това, че иска да си играе!  Heart Eyes Кураж, Цеци, няма да се даваш!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 175
  • с/у ОколоМръсТното
Снощи за малко си писахме с Петя.
Цеци няма афти в устичката. Тя е заздравяла, но не искал да се храни. Само вода и чай приемал. Иначе е на хранене със сондата в нослето.
Имал болки в ставите (задържа вода), затова не искал да се движи. Топят му крайниците в топла вода, за да му облекчават състоянието. Дават му и болкоуспокоителни...
Имал желание да се разхожда с количката по коридорите на болницата...

Съжалявам, че нямах време да я попитам как са му кръвните показатели.

# 176
  • Пловдив
Дано скоро има подобрение в сьстоянието на малкото геройче  Praynig Praynig Praynig

# 177
  • с/у ОколоМръсТното
 Sad Sad Sad
Милички, призовавам ви за много и горещи молитви:

"Кръвните показатели не са добри, но няма какво да се направи освен да му помагат с кръвопреливане когато станат твърде ниски. Левкоцитите са около 70, хемоглобина днес е 80, а тромбоцитите 14. Никак не се чувства добре душицата ни мила. Много му е трудно. Продължава да задържа вода във вътрешните органи, много малко изпишква. Боли го коремчето. А все му се пие нещо - вода, чай, сокче. За огромна жалост няма повече възможности за химия. Това, че беше толкова време - над 20 дни в дълбока аплазия, а след това в резултат повечето клетки в костния мозък бяха левкемични доказва силната им резистентност към лекарствата. Силичките са му малко, но се бори. Днес излизахме три пъти в коридорите на болницата на количката за по малко, след което го връщахме обратно изморен да спи. В момента спи с две шишенца, едно с вода и едно със сок до него.
... бог да ни е на помощ."

от  Петър

Praynig Praynig Praynig Молете се, мили съпричастни хора...
Господи, пази Цеци!  Praynig Praynig Praynig

# 178
 Heart Heart Heart Heart
Дано нашата обич достигне до малкото му сърце и влее сили в изтерзаното му тяло за да пребори коварната болест!
Бори се мъничък Цеци! В мислите си всички сме с теб и се молим за теб! Praynig Praynig Praynig

# 179
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
МОЛИТВА ЗА БОЛНО ДЕТЕ.                                                                                                                           Премилосърдни Спасителю! С Твоята божествена сила Ти възкреси дъщерята на Иаира,Сина на вдовицата в град Наин и четиридневния Лазар.Неизповедима е Твоята сила,защото Ти си Животът и живот всеки му даряваш по великата Си милост.Към Тебе пристъпиха с  вяра множество болни и немощни,и Ти на всички възвърна здравето и обнови живота,за да славят чудното Твое благоволение и безпределната Ти благост.В Твое име,Господи,стават безброй изцерения,защото Ти снизходително пращаш сили отгоре,утвърждаваш разслабените връзки на естеството,възвръщаш телесното здраве и въздигаш от одъра на болестта и страданието.Твоята милост се излива щедро върху тези,които вярват в Тебе и с упование се предоставят на Твоята божествена сила.Ето сега и аз се присъединявам към множеството,което през всички векове с вяра и надежда е пристъпвало към Тебе,и Те моля,благий Царителю,наклони  добросърдечно слуха Си към гласа на моето натъжено и много наскърбено сърце и прати сила на моето болно дете,за да издържи пристъпите на болестта,като Му даваш здраве и го дигнеш от тежкото страдание.Пощади и нас,които страдаме,обърни в радост сегашните мъки,и изтрий сълзите,които проливаме.Вярвам Господи,в Твоето могъщество и всецяло предоставям надеждата си на Твоето човеколюбие.Усили моята вяра и стори милост по благоволение,за да бъде отново здраво детето ми.На Тебе,преблаг Иисусе,го предавам за помощ сега и всякога,за да служи на Твоят светла воля,и да слави Твоето пресвето и спасително име.Заедно с всички нас,които се покланяме на Тебе,на безначалния Твой Отец и на пресветия,благия и животворящ Твой Дух.Амин!

Общи условия

Активация на акаунт