Ще гушкаме през ЮЛИ нашите сладури!

• 14 209
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Ехоооо, за кафето само едно място се сещам Luciano /сладкарницата до Чаталджа/.
Аз съм за. Има чудно сладоледче Simple Smile.

# 106
Коколина, успя ли да кандидатстваш, все пак, аз успях в 11.30 и бях номер 60 за свободни 18 места. И аз ще съм като теб, сама с двамата юнаци. Здраве да е  Hug
Успях аз, ама късно, в 11.06ч.. Ние сме номер 52, а приемат 33 дечица. Дето се вика "файда йок:. Ей в такива моменти ми иде да си грабна шапката и да замина в чужбина. Това си е чиста подигравка и наглост на ента степен.  #Cussing out #Cussing out 
Няма да се занимавам повече. Йа да взема да се поизлегна и да си усещам как се мърда малкото човече. Какво по-хубаво от това??? Нали??? Някой беше писал тук че измислили името на бебето като мислили за него и така името само си дошло.  Grinning ДА взема да пробвам.
За плодовете може да си ядете колкото ви се иска. Стига да не ви стане зле.  Mr. Green
Аз както писах по горе ще спра с витамините, че ми възбуждат и без това силния апетит.

# 107
  • София
Някой знае ли лек за сълзливост? Всяка глупост ме разревава , да не говорим за важните неща. Вчера бях като фонтан - нямах спиране. Тези хормони ме подлудяват. Cry

# 108
Някой вече да е ходил на плуване в басеин за бременни?? Я кажете отзиви. Дуци??? Ти ходи ли???

Ми аз няколко пъти писах, даже вече ми е неудобно да го споменавам, за да не ставам досадна.
Ходех на водна аеробика в клиниката на Мазнейкова, която става и за бременни. От както съм бременна, не съм ходила, исках сега съботно неделно да ходя, но се разболявам. Друг от темичката не е ходил, щеше да се похвали, а и ние бяхме заформили група.

"След като иската това изследване значи се съмнявате в партньора " 
#Cussing out #2gunfire  #2gunfire #2gunfire
Тъпанар! Ние не си правим изследване за СПИН заради "съмнение в партньора", а защото вече е практика при влизане в болница и всякакви хирургически интервенции лекарите един вид да се застраховат като искат такова изследване от пациентите. Той трябва да е наясно с тоя факт. Може ли така да те ядосва?!
Вече не е задължително Peace
Австралийски антиген и хепатит кой беше са задължителни.

# 109
Ихаааааааааааа харесах си количка. Сега остава само да разбера дали се продават в България.
Ето такава количка искам
Малко цвета не ми допада но модела си е добър.

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 19:10 от Kokolin@

# 110
Смята ли някоя от вас да ходи на училище за бременни?

Мислите ли, че си заслужава?

# 111
  • София
Благодаря за предложенията за фотограф!  Hug То май не зависи кой аз ще избера, а кой ще се съгласи, но както и да е - нали всички препоръчани са добри.  Wink

nip 1977, http://www.biberonbg.com/info/vitamini.htm... въпреки че вече го пусках това.

Успокоихме за витамините, отивам да си измия малко ябълки!   Grinning

# 112
Катинче, аз мисля да посетя училището  Grinning Мисля, че ще е забавно и смятам да включа и мъжлето. аmarinova ми беше казала за Училището за съвременни родители, обаче още не съм се обаждала там.

# 113
Свършва ми ФК, но док каза, че няма смисъл да продължавам с нея. Освен Зимафлуор, друго не пия. Нещо нямам вяра на синтетичните витамини. Има ли и други, които не пият витамини...?  newsm78

и една полезна статия: http://www.biberonbg.com/info/vitamini.htm

Аз не пия нищо - нито ФК, нито Зимафлуор, нито витамини...магнезий също няма да пия - замествам със сушени плодове Simple Smile

# 114
Добро утро, май аз съм най-ранобудна  Mr. Green
Aгата ® , какви сушени плодове си хапваш ?
Аз цяла нощ сънувах, че правя супа от спанак и сега ще си правя  Laughing

# 115
  • София
Смята ли някоя от вас да ходи на училище за бременни?

Мислите ли, че си заслужава?
За мене лично е безпредметно, защото вече съм раждала и гледала бебе, пък и при наличието на бг-мамма, всичко друго ти идва в повече като инфо Hug Но, ако не ходех на работа, щях да посещавам, просто за забавление. Според мен е чудесно да си джиткаш с други бъдещи мами, да си станете дружки Wink А и ако не си раждала, е много успокояващо като разгледаш предварително залите, екипите, какво правят, ала-бала. На мене би ми било интересно Peace

# 116
Добро утро и от мен  Hug
Аз също като Агата не пия никакви витамини, нито добавки. Смятам, че организма си набавя всичко необходимо от храната.
Днес се за прив път след като бях болна се качих в градски транспорт и съм ужасена- всички около мен кухаха и кашлаха #Cussing out.Слезнах две спирки по-рано и ходих пеша, бездруго имам нужда с тези килограми Crazy

# 117
Вчера гостувах на сестра ми, която има 3 месечно бебе Heart Eyes Установих още едно предимство на кърменето. Това малкото 1 час смука 140 гр., първо другата ми сестра я храни, но я заболя гърба, даде ми я, мен ме заболяха ръцете и я сложих в кошчето й, където продължих да й давам, но ми изтръпна ръката. Дано и това ми бебе да имам възможност да го кърмя поне толкова дълго, колкото Пепи Praynig
Майка й на бебката каза, че за пръв път се храни толкова дълго, късмет просто Laughing Но е страшен бонбон малката, идеше ми да я изям.

Но, ако не ходех на работа, щях да посещавам, просто за забавление.
И аз. Аз за това ходех и преди Blush Беше много забавно, ако сега се организираме от тук, пак не мисля да пропускам Blush

# 118
От както изкарах лек грип преди месец не смея да стъпя в автобус.Мъжът ми ме кара на работа -лошото е че той трябва да тръгне в 7 сутринта и така се налага да отивам на работа 2 часа по рано и седя сама в офиса като някоя откачена Rolling Eyes.Но е за предпочитане отколкото да вися на студа по спирките и да дишам вирусите на кашлящите в автобусите. Wink А за витамините-взех си някакви,колкото да се отчета,но все забравям да ги пия.Обаче се насилвам да ям по една кофичка к.мляко и моркови,ябълки и мандарини. И чаша бира от време на време Mr. Green-съдържа много минерали и витамини.

# 119
Здравейте,
и аз да се разпиша днес в темичката  Sunglasses.
 относно витамините - в петък като бях на ЖК, лекарката ме предупреди да не взимам никакви добавки ,че моето човече върви към горните граници на нормите.Току виж 9-ти месец слонче родя.За това пък аз с килцата не вървя нагоре ,та чак се притеснявам.Когато разбрах че съм бременна бях 62кг.През 3-те месеца повръщане стигнах 57кг,а сега съм 60.Нещо бебо нищо не ми оставя да се залепи по мен,а имам зверски апетит...,направо вълчи Simple Smile.

А днес съм на изпит по компютърен дизайн ,та ще ви замоля да стискате палци.

Майра а да те попитам ,ти твоята количка от Германия ли си я взимала и включваше ли цената целия сет или кошчетата и другите екстри си ги купувала допълнително?Цената, която видях в Quelle например беше 199 евро, но така и не разбрах какво включва.

Общи условия

Активация на акаунт