Ще гушкаме през ЮЛИ нашите сладури!

• 14 210
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте.
Днес покрай простотията с кандидатстването в яслите доста се поизнервих. Няма да коментирам #2gunfire #2gunfire #2gunfire.  Явно догодина ще си гледам и двете дечица сама в къщи #Crazy, без ясли и подобни заведения. Само да съм жива и здрава и да не се побъркам много скоро. Както и да е?
Кой питаше за фотограф Саксофонче ти ли беше???? Ето тази агенция ни прави нашите сватбени снимки преди 2 години. Много съм доволна и ди препоръчвам с две ръце. http://www.bulphoto.com/agency.php .
Някой вече да е ходил на плуване в басеин за бременни?? Я кажете отзиви. Дуци??? Ти ходи ли???
Аз започнах да пия витамини Пре-Натал. Лекарката ми ги препоръча, а аз и без това ги пиех докато кърмех миналата зима. Обача да ви кажа, дали е внушение или не не знам, но апетита ми доста се повиши. Пих ги 3 седмици и сега съм ги спряла да видим дали ще започна да се храня по-нормално.

# 91
  • София
Дуци, първо да те успокоя, че не си сама в повръщането и гаденето. На мен в началото мнооого ми се гадеше без да повръщам, а сега вече не ми се гади толкова, но пък почнах да повръщам по на честичко, особено като се кача в колата. Дано наистина скоро отмине ...

Да Ви се похваля, че на мен днес за пъври път ми станаха в автобуса и даже ми се извиниха, че не са ме видяли по-рано. С палто никой не вижда , че съм бременна , а ме мислят за поредната пълничка женичка  Simple Smile

И да Ви се оплача, както може би сте разбрали имаше срив в системата за онлайн регистиране за детските градини и ние успяхме да кандидатстваме и то с 300 зора едва след 11 часа. Аз лично се надявах да анулират цялата тази измишльотина, но няма да го направят, но наистина не е справедливо, защото нямаха всички равен шанс, каквато беше идеята Close

# 92
Момичета, може ли някоя да ми каже ако не се пият витамини какви плодове и по колко на ден са необходими, за да се набави дневната нужда на организма от витамини? Аз пия витамините на Центрум Матерна, ама си ги назначих сама и се притеснявам да не ми навредят нещо. Моя доки каза, че няма нужда от допълнителни витамини, ама аз често хващам настинки.
И още един въпрос - каква количка и откъде мога да си купя за близнаци?
А някоя мама знае ли къде се намира магазин Джъмбо? Някой ми го спомена, но не помня кой и не ми каза къде е . Благодаря ви!

# 93
  • София
И аз много се ядосах с тия ясли  #2gunfire, после ходих и на консултация, нямаше направления за изследвания за антитела и кръвна захар, каза да отида средата на месеца, аз му поисках и за СПИН и той "Ама защо Ви е? Съмнявате ли се в партньора си, дрън- дрън.."  Аз му казвам, че просто искам да имам всички необходими документи и той пак "След като иската това изследване значи се съмнявате в партньора "  ooooh!
Абе, това не е негова работа, идиот! И той ме ядоса, длъжен е да ми пусне изследванията пък аз дали искам да ги правя или не си е моя работа.
И миналата бременност пак си просих талона за това изследване. Не мога да разбера нищо в тая държава.  Crazy
И резултата е цял ден ужасно главоболие  Tired
Коколина, успя ли да кандидатстваш, все пак, аз успях в 11.30 и бях номер 60 за свободни 18 места. И аз ще съм като теб, сама с двамата юнаци. Здраве да е  Hug

nip1977 , важно е да се храниш разнообразно, а Джъмбо се намира на бул.България, точно до Била.

# 94
Майсторите още брамчят, обаче си разбират от работата!

Да ви питам - от известно време имам главоболие и запушен нос - не съм болна (чук-чук  Wink ), а е още рано за алергиите. Пия много течности (около 2 литра вода + супички).

Някоя от вас има ли подобно нещо и какво прави?

# 95
Моето главоболие е почти ежедневно,но не пия нищо,защото ме е страх.И да ви кажа толкова много кихам,както никога до сега!Незнам на какно се дължи!
И още нещо, странно,гръбнака ужасно ме сърби ,и немога да си го обясня!!! #Crazy #Crazy #CrazyНе ме боли ,а ме сърби сякаш мем е захапал комар ама нямам пъпка?

# 96
Jollity, главоболието най-вероятно е следствие на запушения нос, а запушения нос - на прекалено сух въздух - особено ако се oтоплявате на парно. Слагай на радиатора купичка с вода да се изпарява, спи на по-хладно, проветрявай преди сън, ..друго не се сещам Rolling Eyes

# 97
Здравейте момичета аз днес съм малко по добре!Благодаря за съчуствието! HugВзех си резултата от БХС и всичко е ОК!Доки като чу че съм болна веднага ме изстреля при нея да видим бебо как е-слава богу и той си е добре!Изписаха ми капки за уши,да си правя промивка на носа със Стеримар и гаргара с лайка,това последното незнам дали ще успея да го правя Sick
jollity по повод на мойта болест ушния доктор ми каза,че има един период на бременността, в който било физиологично това запушване на бременноста!
Назначили са ми дата за практическия изпит по кормуване чак на 15 февруари-гадове #2gunfireтова е повече от един месец от последното ми кормуване!Пък и тоя от офиса ме застреля като ми каза,да си нося син химикал ShockedПитам го за какво ми е,а той каза че се попълвала някаква карта-кой знае каква измишльотина ще е и това!Поне да ми се маха от главата ,че ми омръзна 4 месеца да го мисля!

# 98
ами да се видим на по кафе утре - предложете място и час и всички желаещи да се видим там

# 99
ами да се видим на по кафе утре - предложете място и час и всички желаещи да се видим там

# 100
  • София
Здравейте момичета, относно витамините - всеки решава за себе си, но аз по препоръка на лекаря взимам Центрум Матерна от началото. Не съм привърженик на синтетиката, но като се има в предвид сезона предпочитам да пия витамини.Това не означава, че не ям плодове и зеленчуци  Wink
Честито на всички разбрали пола на бебчо, аз се надявам следващата седмица когато съм на преглед да го видим.
Всички, които са болнички бързо да стъпват на крака  newsm10

Имам и едно питане: някоя от вас ходи ли на йога за бременни?

# 101
6:30 е добре,но нещо не мога да измисля подходящо кафе-да не е задимено,да не е препълнено,да  има големи сепарета,че да не ни слушат хората глупостите... newsm78

# 102
Майра, мерси за предложението. Наистина е отопляваме с парно, та ще пробвам трика с купичката. Ако не - май ще се примиря с нормалното за бременността състояние (както казва Душичката).

Астра, аз на йога не съм ходила, но тази събота от 17.00 ми се иска да посетя гимнастиката за бременни във фитнеса в Младост. Не съм я пробвала, но ако ти се идва, моля  Hug

# 103
  • Варна
Ехоооо, за кафето само едно място се сещам Luciano /сладкарницата до Чаталджа/.

# 104
"След като иската това изследване значи се съмнявате в партньора " 
#Cussing out #2gunfire  #2gunfire #2gunfire
Тъпанар! Ние не си правим изследване за СПИН заради "съмнение в партньора", а защото вече е практика при влизане в болница и всякакви хирургически интервенции лекарите един вид да се застраховат като искат такова изследване от пациентите. Той трябва да е наясно с тоя факт. Може ли така да те ядосва?!

Общи условия

Активация на акаунт