Ще гушкаме през ЮЛИ нашите сладури!

• 14 204
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
аз съм там, ако има и други все пак, моля пишете, и дали ще се чакаме отвън или направо вътре

# 151
  • София
nip1977 ,курсовете на които аз ходя са организирани от списание 9 месеца. Програмата можеш да видиш ето тук:
http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool
Таксата, която се плаща е 4лв, но тя включва консумация за тази сума, а ако я надвишиш си доплащаш.На практика самата лекция не се заплаща.
А по темата за секса, първите три месеца бях - не ме търси, но сега вече нещата си дойдоха на място и желанието от моя страна е както преди.Все още не се чувствам наедряла и нищо не ми пречи.Удоволствието е пълно.И двамата знаем от самото начало, че  бебчето е защитено и не може да му навредим.

# 152
Astra, аз бих искала да ходя. Дай повече информация за курса на списание 9 месеца. Мамите, който не ходят на работа, може да се организираме! Виждам, че и nip1977 се интересува. Аз мислех да ходя в клиниката на Мазнейкова, предимно за социални контакти. Жената, която водела лекциите е специализирала в чужбина и много ми я похвалиха newsm78

Ninche, относно БХС - аз мисля да откажа. Прочетох лоши отзиви, на 26 ходини съм и не ми се психясва излишно. Въпрос на избор. По-добре се консултирай с гинеколога си.

Puhtulka ще свикнеш бързичко, не се притеснявай. Както мене ме успокоиха мамите във форума (за което Hug) всичко е въпрос на нагласа  Praynig

Относно секса - редовен и пълноценен, дори по няколко пъти на ден Crazy. Желанието ми все повече ескалира - незнам какво ми става!  Предполагам, че хормоните си казват думата  Joy.

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 17:00 от Katinche

# 153
Здравейте и от мен отново  Simple Smile

душичката благодаря за палците  Hug.взехме изпита а и бебето държеше пищовите и добре подсказваше  Laughing.

elen@ ,уча в НАТФИЗ сценичен и екранен дизайн и съм последна година.

Майра ето и линк от eBay.co.uk с целия комплект на количката
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-HAUCK-TRAXX-MARLIN-4-WHEEL-TRAVEL-SYST … #ebayphotohosting

а този е от Quelle
http://www.quelle.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Quelle-quelle … ference=MTL221894

а относно секса и на мен ми се иска много, но в повечето случаи заспивам рано рано вечер ,а сутрин се успиваме и не остава време за тези приятни занятия  Sad

# 154
Ninche, за БХС и аз се чудих много ... но четох тук -таме по-подробно и стигнах до извода, че трябва да го направя ... въпрос на личен избор е , никой не може на сила да те накара да се изследваш  Peace

Kokolin@, до преди няколко седмици и на мен ми течеше кръв от носа ... напоследък не ми се е случвало  newsm78 и на мен една приятелка ми каза , че било нормално за бременността...но ако се притесняваш питаи Доки  Rolling Eyes

Ама от няколко дни , всички се затрихте  Crossing Arms  и Данибон я няма да изръси някоя глупост...

# 155
Ама от няколко дни , всички се затрихте  Crossing Arms  и Данибон я няма да изръси някоя глупост...
Вярно е Thinking Ивона замина за Бургас, заформили са някоя среща сигурно и още ги държи махмурлука Simple Smile

# 156
Да ви се похваля - най-сетне си купих първият панталон и първата блуза за бременни  Mr. Green Качествени и при това на прилични цени  Laughing Много съм щастлива,  newsm74 шопинг терапията лекува всичко!!!

Още по доволна останах и от първият подарък, който получих за бебето в магазина от Humana - един несесер с пелена, стаен термометър и лъжичка. Нищо особено, но пуста му и женска природа - много се радвам на такива боклучета  Embarassed

# 157
аз съм там, ако има и други все пак, моля пишете, и дали ще се чакаме отвън или направо вътре
По добре отвън-в 6.30

# 158
Добро утро, май аз съм най-ранобудна  Mr. Green
Aгата ® , какви сушени плодове си хапваш ?
Аз цяла нощ сънувах, че правя супа от спанак и сега ще си правя  Laughing

Сега съм на вълна фурми - много добре ми действат на настроението. Иначе са много полезни смокините, имат мн магнезий, ккато и останалите плодове. Така си хапвам и полезно и сладичко, без да ям нещо вредно. Не че и ми се яде много сладко де, но в случай на желание да си хапнеш нещо сладко върши страхотна работа.
Кажи непременно за супата от спанак, че така ми се яде, а имам един плик замразен във фризера, но не знам как да я направя...Пък м оже и да ми запазиш 1 паничка да дойда да ти я пробвам, докато направя  Laughing

Относно курсовете за бременни - предния път от 3тия месец бях постоянно на курса на 9 месеца- събрахме се една весела компания и ходех заради тях, после обикаляхме по магазините и опустошавахме един китайски ресторант.  Laughing Те темите се повтаряха 100 пъти през това време, разбира се, но кой ти слуша, ходехме за купона и после да си рисуваме коремите. А сега - ако има навити - аз съм за! Работата ми е по-разчупена и мога да си го позволя.  Иначе - ходех и на така наречения ,,курс,, на 1АГ Св. София, бившата Тина Киркова, то е обиколка на болницата и след това има уж 3Д, ама си беше 2Д - баба не е вчерашна Mr. Green

# 159
Здравейте, като се спомена шопинга се сетих и аз, че днес най-сетне реших да отида да разгледам какви дрешки се предлагат в магазините за бременни, но останах много разочарована, защото и 2-та магазина, които знаех вече ги няма. А съм на работа и нямам много време да ходя безцелно да обикалям и да търся къде има други. Затова ще помоля варненските мами, които вече ходили на пазар - можете ли да ми кажете къде има такива магазини. Много ви благодаря.  Hug
Относно секса - ние четахме доста още в началото и навсякъде пише, че не е вредно за бебчо, освен ако няма някакви проблеми разбира се, затова не сме се въздържали изобщо, общо взето когато мъжа ми си е тук (защото сега е в командировка, а и преди коледа пак беше) се възползваме максимално от възможността да си доставяме удоволствие  Blush.

# 160
  • гр.София
Здравейте бъдещи мами. Да се представя: казвам се Илияна и съм от София, на 22 год. Това ми е първа бременност. Днес даже ходихме на видеозон да го гледаме и гордо мога да се похваля, че на 6 Юли чакаме малката ни мома.

# 161
Добре дошла Илияна   bouquet и честита ти мома
Лека бременност  Hug

# 162
Дуци, най - накрая и ти да се появиш  Grinning

Агата, сега пиши за супата   Laughing  режеш спанака и го слагаш да се вари заедно с лук, морковче, чушка, доматче. Като се свари слагаш малко ориз или фиде и накрая когато всичко е готово, добавяш разбити в олио - брашно и червен пипер /да е като кашичка, добавя се към супата при непрекъснато бъркане/, за да не е прозрачна супичката. Ври  още  5 минути и като я свалиш от котлона добавяш натрошено сирене и малко смлян черен пипер ....

Пък може и да ми запазиш 1 паничка да дойда да ти я пробвам, докато направя  Laughing

Да беше казала по-рано  ooooh! аз почти я изядох   Blush ... май лятото из софийските улици ще се разхожда хипопотам, не се плашете , щото сигурно ще съм аз  Confused

# 163
Тенк ю -   chef

# 164
Уф, не ми говорете за ядене, че сутринта две манджи правих, защото и мъжа ми е болен и си е у нас, трябва да има храна Twisted Evil
И като знам утре вече няма нищо да има Crossing Arms
Искам да е пролет, да се шматкаме по курсове и магазини, точно както каза Агата Crossing Arms Днес уж да изведа малкия калпазанин, то заваля #Cussing out
Да ви кажа една клюка, Галя от Сатен е бременна. Видях я в списъка на д-р Марков онзи ден Grinning

Общи условия

Активация на акаунт