Ще гушкаме през ЮЛИ нашите сладури!

• 14 200
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!
Аз нещо съм се повредила напоследък ... ставам с кокошките  Sad  не ми се спи през деня, а си лягам късно  newsm78
Вече ми омръзна в къщи ... искам на работааааа  Sad скука
Не ми се смейте, ама да знаете колко книги изчетох, гоблен почнах да шия, уча .... и в нета почти всичко прерових /това дето ме интерсува де /  Crossing Arms дайте предложения какво да правя, че вече издивявам  #Crazy

# 196
Добро утро!
Вчера не можах нито да ви чета ,вито да пиша.Нета са беше скапал.

Добре дошли на новите мами  bouquet,и скорошно оздравявани на болните  bouquet!

На въпроса,който зададох, за секса,и аз да кажа  Embarassed!Ами в началото, до 3-тия месец ,първо че нямах желание,второ -много ни беше страх,защото през лятото на 2007 имах спонтанен аборт и трябваше да се пазя.Сега вече положението е съвсем различно!Чувствам се много добре и редовно го правим !Pearl,играчките отдавна сме ги прибрали и ние.Не че нямам желание,ама да не направим някоя беля!Но твоето обяснение ме разсмя искренно Laughing!А когато не се чувствам комфортно,а мъжо е в настроение-едно фелацио и всички сме ок!

Ох,тези косми!МРАЗЯ ГИ!Навсякъде действам с епилатора:крака,подмишници,ръци,отстрани на триъгълника-то май не остана място!-с изключение на триъгълника,там със съмобръсначката!Мераклийка съм за кола,но при мисълта за болката,не благодаря!

За губене на време ви предлагам охобохо.com-голяма занимавка !

Хайде лек и спокоен ден на всички Hug!

И да ви питам,всеки ден ли усещате бебчо???

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 09:25 от alisa_13

# 197
bubeto81 добре дошла при нас!Успешно бременеене!  bouquet
А за космите съм си с епилатора навсякъде!Отдолу като че ли в началото на бременността се беше засилила леко болката ,но вече не е така и нямам проблем!А също и космите значително са намалели!Се си мисля ,че ако ги оставя да пораснат ще съм като проскубана кокошка Laughing!Само дето корема почна да ми пречи и не знам какво ще правя по нататък Rolling Eyes

# 198
  • София
до петък трябва да съм на линия мислим да ходим на Хисаря за 3 дни .
Къде ще отсядате там? Хайде, пък после ще препоръчваш. От октомври никъде не съм ходила и вече издивявам.
Само дето корема почна да ми пречи и не знам какво ще правя по нататък Rolling Eyes
По-нататък ще помагат мъжете. При първото ми раждане мъжа ми сутринта стана в 5 часа, влязохме в банята, стояхме 20 минути, кикерчих се насам-натам и така отидох да раждам.

# 199
  • София
Много ми стана забавно като прочетох за спанака. И аз вчера си хапнах спаначена супичка, само че не съм я готвила (нямаше да става за ядене ако я бях готвила аз), а в кръчмата до офиса решили да разнообразят и сготвили спанак  Laughing
Депресирате ме като говорите за бременни дрехи вече. Аз нито знам къде да търся, нито ми се налага спешно. Ходя си с дънките с ниска талия от преди Sad. Искам вече да ми порасне корем и да се пъча пред хората  Joy
Друго какво да се отчета? Краката ги чистя с епилатор, ама сега ме мързи и ходя леко космясала  Embarassed, триъгълника с кола маска, свикала съм и не ме боли толкова. Мисля да си правя кола до последно ама да видим.
Искам съвет от вас. По лицето ми са наизлезли едни гадни неща и дерматолога ми каза че са плоски брадавички. Махали се от дерматолог с някакви процедури - течен азот май каза. Процедурата не била опасна за бебето, но мен ме е страх. А искам да ги махна, като петниста хиена съм в лицето  #Cussing out. Какво ще посъветвате?

# 200
Питай да ли началото на пролетта е удачен период! Защото сега започва по-силното УВ лъчение....

# 201
  • София
Агата това за мен ли е?
Каза че УВ започвали май месец. Уж имам време от тази гледна точка. Въпроса е дали няма с нещо да навредя на бебето...

# 202
на бебето няма да навредиш. Имах подобни при първата бременност, макар и не по лицето, също с течен азот ми ги махнаха, безболезнено и бързо. Много жени получават разни брадавички - плоски, висящи, на краче и както се сетиш.
Но за УВто не вярвам да е чак от май. Нали ви писах, миналия път се сдобих с разкошни бременни петна по лицето, които чак сега изчезнаха - през март пострадах.

# 203
Добро утро!
Аз нещо съм се повредила напоследък ... ставам с кокошките  Sad  не ми се спи през деня, а си лягам късно  newsm78
Вече ми омръзна в къщи ... искам на работааааа  Sad скука
Не ми се смейте, ама да знаете колко книги изчетох, гоблен почнах да шия, уча .... и в нета почти всичко прерових /това дето ме интерсува де /  Crossing Arms дайте предложения какво да правя, че вече издивявам  #Crazy

smile3521 И аз съм в редицата на кокоштите. От 3,30 съм на крак.

Вчера минах прегледа и първото нещо, което се видя на видеозона е пишока на наследника. Явно ще ставам свекърва, та на коя опашка да се наредя за мома?  newsm03
Всичко на бебето е наред, само където някои патки са се наакали с моите изследвания. Изпратили са ми кръвта в Германия, където са ми направили скрининг на Даун за втори триместър, а аз си бях тогава в първи. Пише, че трябва да направя амниоцентеза. Направо ми изкараха вчера акъла. Док се изпочуди как да ни се извинява човека заради чужди грешки.
Сега незная какво да правя. Да се подложа ли на амниоцентеза или не...
Иначе имаме картбланш за секс и съм си записала час за събота вечер, че милото замина в командировка. За него имаше алтернативни методи, пък за мен - твърдо само еротични сънища.

Вчера обходихме Вис Виталис. Много разочарована останах от наличните колички, ама и те си казаха, че в момента нямат голям избор. Като стигнахме до една с цена 1050лв. милото ми каза, че за тези пари ще ми купи москвич и ще ми върши по-добра работа, а и друсането ще е повече. Иначе имаше много изкушаващи бебешки дрешки. Особено чорапките за госпожички!!! Направо ми се прииска да си имам момиченце. Успях да се удържа и нищо да не купя. Ей, голямо геройство се иска за това!

За тези, които пътуват към Турция - купувайте си от там домати. Милото го юркам всяка събота и неделя до Одрин (то нали сме на 30км.) за плодове и зеленчуци. Тези, които ги продават там нямат нищо общо с продаваните в България. Турците си ядат плодове и зеленчуци от Анталия, където е все-още топло. Вкуса е съвсем различен, пък за цената да не говорим. Като ги обърнем в лева излизат и краставици и домати около 1лв./кг.
Един път си купих домати от наш магазин и опознах цялата Менделеева таблица.

Голяма уличница съм станала напоследък  smile3521. Времето по обяд като се стопли и елате ме вижте! От утре съм на работа  newsm44, но с уговорката, че всеки момент мога да излезна отново в болнични.
Айде, пак напече слънцето така, че отивам да скачам в бременните гащи...

# 204
  • София
тити благодаря ти! Наптаво се просълзих от радост, че мога да се отърва от тази гадост. И че не съм единствената с подобен проблем... (чак го римувах, хи-хи)
Аз си имам проблемна кожа, с петна се украсявам всяко лято, та съм наясно с предпазването от УВ, аз от март си почвам защитите няма мърдане. Просто вчера като говорих с дерматоложката, тя каза, че опасното слънце било от май до края на октомври.

Лек и усмихнат ден!

# 205
Не знам за ,,опасното ,, слънце от кога започва, това твърдение е като че ли от някой учебник от преди много години. С всяка година все по-рано започва дасе усеща. Хората с лесно реагираща кожа /като моята -имам лунички, които вече от нач на март започват да излизат/ могат да потвърдят това. А какво пише по книгите... Аз всъщност не знам тази процедура какво ще направи на кожата ти. Но ако го правиш - по-рано гледай да е, след това предпазвай кожата си....и се консултирай с гинеколога си Simple Smile Успех

# 206
  • София
Пък аз не мога да повярвам, че повечето мами с първа бременност вече си усещат бебетата, а аз, дето ми е второ, още нищо Sad Голям съм пън явно Close

# 207
Добро утро,

аз да се похваля,че току що сюрпризирах шефа ми с новината. Той самия има 2 деца и много се зарадва. Е малко му обърках плановете, че ме беше планирал за един проект за Q2 ама както той самия каза - има по-важни неща.

# 208
  • София
Пък аз не мога да повярвам, че повечето мами с първа бременност вече си усещат бебетата, а аз, дето ми е второ, още нищо Sad Голям съм пън явно Close
Споко, аз нищо не усещам още. Има разни движения в корема ми, но определено не са от плода. 49 кг съм, тъй че освен, че ми е второ бебе, също съм и от по-слабите и би трябвало по-раничко да го усетя. Просто все още е рано Simple Smile

# 209
Здравейте,мамчета!Няколко дена не бях влизала в нета и докато ви изчета....По отношение на спанака явно всички ни е треснало зеленото,защото и аз преди няколко дена го готвих ама с ориз щото моите трима така го обичат...То и на мен взе,че се услади, а преди мразех всякакви треви.Сега по въпроса за секса- аз нали имам две по-големи госпожици/сега чакам и трето-все още неизвестно какво/та аз с предишните две бременности правех секс чак до 9-я месец.Е през първите 3мес.по-внимателно,а после само внимавахме за позата да не смачкаме корема.За окосмяването карам с бръснача,но с напредването на корема викам на мъжа ми,че ще трябва да помага, а той само се смее и вика леле-мале...

Общи условия

Активация на акаунт