Ще гушкаме през ЮЛИ нашите сладури!

• 14 196
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
За усещането е толкова иднивидуално. Когато отидох да се запиша при новата си лекарка в края на януари докато го гледахме я питах защо толкова силно го усещам още сега и дали не си внушавам. Тя шеговито каза: "е, как няма да го усещаш виж го какъв юнак е", после ми обясни, че плацентата ми е в подходящо разположение, а и аз не съм кой знае колко голям човек и като се има предвид пространството, което има за момента е нормално той да се изявява и да е осезаемо за мен.

Питах майка ми кога ме е усетила. Тя пък романтичната душа си водела дневник по това време (ех, като малка и аз си пишех в дневниче, сега пиша във форуми  Laughing) В началото на 4 месец ме е усетила. От нея знам, че съм била много мръдлива по време на цялата бременност. А сестра ми е усетила за първи път чак в края на 5 месец. Но аз го помня това - бях на 14 г., когато беше бременна с нея и ме беше много яд, че докрая много рядко успявах да напипам ритник, тя си беше кротичка (но само тогава  Joy)

А и тези сравнения на кой му растат косми, на кой може да му излязат стрии и кой го ритат... всички сме толкова различни...

Но едно мога да гарантирам след срещата: на всички много ни отива това положение Simple Smile))

П.П. Аз пак зарастягах локуми, но чакам да ме вземат за доки и съм готова и облечена и няма какво повече да правя  Laughing

# 226
Аз сякаш преди седмица повече го усещах,но от два три дни-голямо спокойствие!Даже се притесних!И снощи легнах,отпуснах се  с ръка на корема и зачаках!По едно време усетих много слеби движения,даже спрях да дишам  Laughing,за да не се заблуда с друго,и се успокоих че всичко е наред!Бебчо е по-спокоен!/Дано е момиче Praynig/

# 227
Индия, добър лекар е, да Simple Smile

П.П. Аз пак зарастягах локуми, но чакам да ме вземат за доки и съм готова и облечена и няма какво повече да правя  Laughing
Аман от твоите локуми, доядоха ми се Joy

# 228
(ех, като малка и аз си пишех в дневниче, сега пиша във форуми  Laughing)

това ме подсети, че изписаните от нас теми по някое време отиват в архива, а оттам в дън гори тилилейски, та ако след година и  половина на някоя от вас хрумне да си припомни трепетите от бременността, няма да ги намери. Та, който иска, да сиги архивира на личния компютър. Сега може да не ви е важно, но понякога ми се иска да си бях запазила изписаното, когато се юрнахме да раждаме една през друга, всички честитки и първите дни вкъщи..... понеже дневник на бебето така и ме домързя да водя.

# 229
Нип, ето този си взех аз и съм много доволна, макар че не е никак секси  Blushhttp://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=24_218&products_id=2065

Аз усещам бебо от около 2 седмици, нямам никакви съмнения, че е той Laughing. Случва ми се всяка вечер щом легна и се отпусна. И на мен ми е странно, че този път го усетих много рано, имайки предвид, че не съм от най-елегантните мамчета Rolling Eyes.

# 230
Здравейте момичета.
За усещането свижението на бебето явно си е индивидуално. Аз усещам бебето от 16-та седмица, а напоследък движенията и ритането стават все по-усезаеми. Моята лекарка каза около 18 седмица, но не е гаранция. А и някои момичета тук са с по-късен термин, така че няма страшно.
Моя нос от вчера е ту запушен - ту тече  Embarassed. Мога ли да пия разтвориния вит. С от 1000мг???

# 231
Дуци и на мен ми се прияде локум , ама от оня българския с аромат на роза и орехче вътре  Laughing

Aelia , мерси за обясненията , дано да съм се справила , качих 3 клипчета от по 2 секунди . На това което се казва / чурка / , можете да видите пишока на бебока / да уточня че едното краче не  е илзлязло цялото на снимката ,а стои като отрязано , а чурата му е точно под пъпа , едно малко бобче  Laughing

http://july2008.multiply.com/video/item/1

Мариголд , за сега нямам идея къде ще ходим защото се организираме няколко семейства и имаше няколко предложения и последно не знам къде са резервирали . Ако се оправя и отидем , ще разказвам после .

А за усещането на бебо , мен също може да ме броите към групичката на пъновете  hahaha Въпреки че го усетих в неделя , то беше защото детето се въртеше и много ми буташе корема и го усетих като натиск отвътре . Изобщо не съм усетила някакво пърхащо чувство както много от мамите го описват . А от неделя май пак червата си усещам  Laughing

# 232
Дуци и на мен ми се прияде локум , ама от оня българския с аромат на роза и орехче вътре  Laughing
Оооо това ми е любимия локум - в кутийките, българския. От 2 месеца редовно си купувам.  Mr. Green Аз да ви кажа слагам едно локумче между две обикновенни бисквитки. Правя си така около 5-6 "сандвичета" и ги слагам в микровълновата. После локумчето се разтапя и като се притисна филийките .... ммммм разкош. Само внимавайте, че пари.

# 233
И аз усетих мойта бебка някъде в 17 седмица. Беше решила да ми пробива пъпа от вътре  Flutter

# 234
Астарта, благодаря за инфото са сутиена.  Hug

# 235
Ама, че сте лошииии  Laughing връщате ми за вчера,  нали???? Аз отивам да си купя локум  Blush защо така ми се дояжда....само аз ли съм така?

# 236
Здрьвейте мацки. И аз мисля, че от 3-4 дена усещам пришалеца, но не като пърхане, а като побутване от ватре. Усещам го по обед като се наям-знам, че не са червата защото е ниско од пъпа точно където ме гледат с ехограф. Мн е готино-даже като не ме побутва и се чудя дали всичко е наред. Дано не се лъжа в усещанията де Embarassed
искам да питам мамите от Бургас - дали знаят къде там има магазин на ТСМ.Защото имам близка приятелка там, но тя е от София и не познава мн мн града , а и трябва нещо от такъв магазин.
Блатодаря предварително   bouquet

# 237
Коколино , мерси за идеята !!!! Страшна е!!!  bouquet
Аз много обичам да си правя малки козуначени кифлички с локум , но те стават много бавно и ме мързи и обикновено само по Великден ги правя , но това което ти си птавиш е страхотен заместител . Още довечера ще пробвам  Grinning Дано мъжленце да ми намери от този локум че аз май напоследък не го срещам често .
Шада , то май на всички ни се дояжда , но при мен специално си знам че е от лакомия , защото винаги съм била така . То моето дупе наяждане няма  Laughing И като стана въпрос , аз да се отчета , вече съм + 6 кг. и си имам тлъстинки по гърба , на нивото на гърдите , паласки и едно нещо което е като натрупване на мас отзаде на кръста ми , такова чудо никога не бях имала . Отначало ми беше малко криво че дебелея и че тялото ми се деформира , но вече се приемам такава и си се харесвам даже , някак по- женствена  hahaha Симпатюхче , аз знаех за един магазин на ТСМ срещу кино Тракия , но не знам дали още съществува . Мисля че има един за немски стоки по бул .Богориди , но той май не е ТСМ .

# 238
това лято в Бургас работеха и този магазин срещу кино Тракия/нещо средно между склад и смесен магазин  Tired /, и този малкия на Богориди, и най-зареден беше магазинът в началото на Републиканска, от лявата страна, до новия клон на ОББ и офиса на една интернет фирма, гръм да я удари  Peace.

# 239
здравейте момичета някой купувал ли си е от дънките за бременни от фемили-то или от пакостник и хубави ли са
и вообще от къде си пазарувате дрехи по точно панталони и поли за бременни освен от ла-редут
говоря за интернет сайтове
благодаря

Общи условия

Активация на акаунт