АПРИЛ вече наближава, тати креватчето на бебчо сглобява!

• 13 129
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!
Milenni не мога да разбера какво те кара да се чувстваш така.Аз например пиша рядко,защото намирам отговорите на въпросите си още докато чета,а отговарям само когато съм компетентна по даден въпрос.Аз ви гарантирам на всички ,че чета абсолютно всичко и не пропускам нищо.Имам случай когато докато чета решавам,че ще пиша на някой за нещо обаче като изчета всичко за да не пиша по два пъти ако искам и на друг да пиша и като прочета всичко и забравям на кого какво съм щяла да пиша.Бременна му работа  Joy .Айде без повече сръдни   bouquet .Дано размислиш  Praynig .Мисля че ти доказахме че много хора четат постовете ти  Peace .
Аз съм на преглед в петък и тогава ще докладвам.Сега мога само да се оплача,че от 2-3 дена съм с ужасни киселини.

Лека вер на всички   bouquet

П.С.Забравих да поздравя малката сладка бебка   bouquet !!!Да продължава все така

# 226
  • Пловдив
И аз да предложа да спрем да се "дърляме" за глупости  Peace То е ясно, че на всяка от нас й се иска да е център на вселената в момента, ама това няма как да стане  Joy Нека се подкрепяме, когато и с каквото можем!!!  Hug
Много се радвам на новините за малката Дари! Нека са все хубави! Hug
Aquariel радвам се ,че си тук! Стискам по-бързо да се оправят нещата!
Добре дошли на новите мами!   bouquet
На мен това ми е почти последната работна седмица и после ще си се ровя в нета....... Wink
За училището за родители - ние ходихме в Торакс и беше интересно, но вече приключи...

# 227
Здравейте , момичета !!!
Искам да ви пожелая леко изкарване на бременността и здрави бебчета през април !!!
Това е последният ми пост ( надявам се някой да го прочете ).
Много ми е мъчно , но не виждам смисъл да пиша повече .
Регистрирах се с този форум , за да споделям с вас своите неволи , радости , болежки и да си обменяме опит през бременността.
За съжаление на почти никой мой въпрос не ми бе отговорено.За тези 6 месеца откакто сме заедно , може би само на 1-2 поста забелязвах , че някой ме чете. Толкова много исках да си споделям с вас !!   Не виждам смисъл от монолози !!
Може и да не съм права , съжалявам.
Извинете за моята     откровеност , но така чувствам нещата , сигурно е от хормоните.
Желая ви всичко най-хубаво   bouquet
Хайде , че намокрих клавиатурата.

Здравей, мила! Всъщност и аз забелязах, че не съм особено предпочитан събеседник и загубих интерес към форума, но затова  пък като отворя чат пат намирам отговори на важни въпроси, които дори още не съм си задала. Така, че основно чета само, престанах да пиша.
Но ето , че сега се чудя нужна ли ми е помпа за кърма и колан за след раждане(за него пишат, че ставала ленива мускулатурата). А за помпата достатъчно ли е сученето на детето или трябва всеки път да се доизцежда кърмата.
Въпреки, че ми е второ дете, се чувствам като новобранец.
И напоследък съм малко нервна, не знам на какво се дължи. А и хемоглобина ми падна до 94.
Всъщност пращам ви поздрави и ви обичам!

# 228
На мен също ми е интересно за стягащите колани за след раждане. консултирах се с майка ми и тя задължително ми каза да си взема, ама задължително, дали наистина е нужно и можя ли да има някакви странични ефекти и колко време трябва да се носи?!?  newsm78 newsm78 newsm78

# 229
Всъщност и аз забелязах, че не съм особено предпочитан събеседник и загубих интерес към форума, но затова  пък като отворя чат пат намирам отговори на важни въпроси, които дори още не съм си задала. Така, че основно чета само, престанах да пиша.
Но ето , че сега се чудя нужна ли ми е помпа за кърма и колан за след раждане(за него пишат, че ставала ленива мускулатурата). А за помпата достатъчно ли е сученето на детето или трябва всеки път да се доизцежда кърмата.
Въпреки, че ми е второ дете, се чувствам като новобранец.
И напоследък съм малко нервна, не знам на какво се дължи. А и хемоглобина ми падна до 94.
Всъщност пращам ви поздрави и ви обичам!
Няма такова нещо  Grinning Просто тук сме адски много, пишем много и не може да се обръщаме персонално към всеки, понеже се изписват сума ти неща  Hug
Ще ти трябва помпа за кърма според мен.
За колана-раздвоена съм. Мисля този път да си взема  Peace
За хемоглобина-пиеш ли Желязо? Това е МНОГО нисък хемоглобин.

# 230
Мерси Кали! А едно стегнато клинче до коленете не върши ли също работа?

# 231
Мерси Кали! А едно стегнато клинче до коленете не върши ли също работа?
Значи..аз като раждах, ми бяха напълнили главата, че от тези колани се отпукат коремните мускули  newsm78
Да, ама без колан ми се стегна много трудно корема.
Затова тоя път ще си взема медицински колан за след раждане.
За клинчето не знам.  Rolling Eyes

# 232
Mомичета , нямах намерение да скарвам никоя от вас , но виждам , че не само аз се чувствам така.
благодаря на всички за милите думи.
благодаря на тези ,които ми изпратиха лични съобщения,заради които ще продължа да ви чета и пиша.
Ася , ще ти се обадя със сигурност.
wonderful ,като родих дъщеря ми не знаех какво е помпа , докато не вдигнах температура.Обадих се на док и тя ме попита дали се изцеждам и как си чувствам гърдите.Казах и , че са като камък и имам много кърма.Тя ми каза да си купя помпа и да се изцеждам,за да сваля напражението.Така се оправих.Така ,че според зависи колко кърма имаш .Ако бебето изсмуква всичко , не ти е нужна помпа.
Така мисля аз. След като родих , си купих само ластични гащи и се стегнах бързо.Надявам се да съм ти била полезна.
Желая ви приятна вечер.Аз си поревах малко и сега съм малко по-добре.

# 233
  • Добрич
Aз съм от тези,които всичко четат,но много рядко поне засега пишат.При всеки е различно.Но откакто открих форума и априлските майчета се чувствам много по-спокойна и не сама.Мисля,че това е основната идея,а после като се появят бебоците сигурно ще е още по-голяма лудница Peace

Така и така пиша исках да помоля да ме впишете на заглавната страничка-на 30г. съм и чакам първото си момченце на 12 април.А и скоро прочетох за вестителки,ама не схващам как си ги избирате(а предполагам те известяват раждането на бебоците).

Някоя мама питаше за коланите-на мен също ми казаха задължително да си взема,защото подпомага прибирането,но не прави мускулатурата мързелива,защото така или иначе след 2рия месец се включват и упражнения(говорим за естествено раждане).

# 234
naana, избери си едно момиче за вестителка и каквото и да стане ако искаш се обаждаш на нея, за да може тя да пише на нас - другите мами от форума какво става с теб.
Аз пък чувам, че от кърменето много се стягал корема, защото матката контрахира  newsm78 newsm78 newsm78

# 235
ехееееееее докато съм почивала е паднал купон,но се надявам че всичко е ок сега.аз от края на света немога да давам мнение,защото всичко е много различно,но ми е приятно да пиша всеки ден как съм и да ви чета как сте.аз също мисля да взема ластичен клин за след раждането.аз пак полягам.до после мами  bouquet

# 236
Когато родим времето ще е вече топло и този клин или колан няма ли да спарва newsm78 аз заради това се колебая дали да си взимам

# 237
Кали, смуча Малтофер Фол по едно на ден и пия Центрум матерна вече две седмици, след още две седмици ще се изследвам пак. Правя си и сок от ябълки и цвекло. Надявам се да се покачи този хемоглобин.
А откъде да си купя медицински колан за след раждане?
Milenag, радвам се, че всичко е ок. На мен акушерката ми беше казала, освен доизцеждане, ако са ми твърди гърдите и ме болят да си слагам горещи кърпи на гърдите и душ с гореща вода.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 18:38 от wonderful

# 238
Да, в нета има и медицински колани естествено, сега въпросът е какъв точно и кой размер.

# 239
  • Добрич
и аз прочетох,че кърменето е най- добрия естествен колан за след раждане Grinning

Аз само ще му помогна .Аз си мисля да си купя колан от санитарна аптека,или има аптеки които не са санитарни и също ги продават-спрях се на този вариант,защото там има колани,които ти обхващат целия корем,но не и дупето.Мен това ми е по-приемливо,защото от една страна с гащи ще ми е топло и от друго съм  пухкава мама и не знам как ще се погодя с размерите,и не на последно място тези колани също са медицински,но цените им са многократно по-ниски. Peace

Виждала съм един,два варианта и са си съвсем прилични,освен това имаха 8 размера и можеш да си прецениш като пробваш колко да ти е стегнато.

Общи условия

Активация на акаунт