АПРИЛ вече наближава, тати креватчето на бебчо сглобява!

• 13 260
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
  • в илюзия
И аз така днес в един магазин подпрях се на плота и това е майка ми се видя в чудо.  Shocked и когато седнах всичко ми мина. В петък вече отивам на ЖК и ще питам.

# 211
Сега видях че съм пуснала поста 2 пъти. Опитах се да го изтрия, но ми дава грешка. Сега редактирам, да видим дали ще стане.
stefinka, не го помня. Дано майчето което го пусна тогава прочете и го пусне пак.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 15:57 от Bibobibo

# 212
Милена, и аз до голяма степен споделям мнението ти. Затова и толкова рядко пиша. Като че ли никой не чете и просто няма смисъл... Всеки гледа да си сподели проблемите и няма диалог. Ако не искаш, не пиши, само чети, пък накрая да вземеш да ми се обадиш, като родиш... Нали съм ти вестителка?!  Hug

# 213
milenag, недей така да реагираш! Аз пиша рядко, и рядко давам отговори на въпросите на момичетата тук, просто защото не съм в България и не разполагам с информация. Но пък чета темите всеки ден Simple Smile Вярно, че никой не е отговорил на твоя въпрос, но може никой да няма инфо за него. Освен това тук често се подхваща някаква тема и повечето момичета се втурват да я обсъждат, а така някои въпроси остават незабелязани, но това не е нарочно! Убедена съм в това! Ще ставаме майки и се вълнуваме, сигурна съм че никоя от нас не иска да обиди, нарани или игнорира съфорумка!
Аз лично чета твоите постове! Няма как да отговоря на въпросите ти, но те чета! И ще ми е много мъчно, ако спреш да пишеш тук! Така че, моля те, не ни напускай! Всеки си има своите криви моменти, особено сега, в състоянието в което сме... но не се натъжавай и не ни напускай!   bouquet

# 214
милена, много ми е тъжно, че така се чувстваш Sad За съжаление те разбирам, защото и аз съм имала много моменти, в които се чувствам пренебрегната и въпросите ми остават без отговор. Ти специално винаги даваш съвети и отговори и ще ми е тъжно ако се отцепиш точно по тази причина. Проблемът е, че сме много и понякога в многото инфо се губят някои постове. Аз лично рядко мога да помогна, защото всички ми е непознато и ново. Надявам се да размислиш.

hrisi, аз също мисля да посетя такива курсове, но през март, когато вече няма да бачкам. А какво те разубеди от тези курсове в ц-ра за родители?

добре дошла на новата мама Hug

# 215
Здравейте , момичета !!!
Искам да ви пожелая леко изкарване на бременността и здрави бебчета през април !!!
Това е последният ми пост ( надявам се някой да го прочете ).
Много ми е мъчно , но не виждам смисъл да пиша повече .
Регистрирах се с този форум , за да споделям с вас своите неволи , радости , болежки и да си обменяме опит през бременността.

Аз чета или поне се опитвам да чета всеки един пост в нашите темички. Наистина и другите момичета са казали, че на някои въпроси не отговаряме, защото нямаме информация. Аз също имам въпроси, на които не ми е отговаряно. Дано да промениш мнението си Peace

Aquarel, стискам палци да се оправиш бързо Hug

asja, много е готин подаръка  bouquet

# 216
Миленче, ще го кажа така.

Аз лично отговарям само на въпроси на които съм сигурна в отговорите си Thinking Така че това че не отговарям, означава в общия случай че не знам  Hug

Надявам се да си промениш решението  Heart Eyes

# 217
миленче ако това ще те успокои и аз се чувствам така и май всички се чустват така . и като се замисля и аз  много рядко отговарям ,защото примерно не чуствам същото  за което някой пита или не съм наясно и по-добре да замълча отколкото да объркам някой. така ,че стой си при нас и продължавай да си споделяш както правя и аз дори да не ми се отговара  Hug

# 218
  • In someone's dreams
milenag, честно да ти кажа и аз често се чувствам като теб и съм забелязала, че тука най-редовно пишат по-малките момичета и особенно тези, на които ще им е за първи път. Не се впрягай толкова много, защото понякога механично ги прескачам постове от рода на днес кихнах, вчера малко кашлях и подобни спамения на темите и след това като хор останалите в още две страници постове от рода на оправяй се бързо...., до безкрай.
И във всичките тези безмислени писания понякога се пропускат сериозните въпроси.

Въпреки всичко остани тук, аз те подкрепям изцяло  Hug  Hug  Hug

# 219
Заки, количката е тежичка предполагам, ние купихме от този модел, но не тази за близнаци  Hug Обади се по телефона на магазина и ги питай. Хората са много приятни, с добро обслужване и сигурно ще потърсят информацията която ти трябва.

Aquariel, браво за белите дробове. Значи не е толкоз страшно Simple Smile За другото ти писах на ЛБ  Hug

Стефинка, да ти кажа честно педиатри държавни не смея да препоръчвам. Аз ще си запиша детето и бебока при моята лична лекарка, а за педиатър ще си ходим на частно при д-р Масларски във Вита. Ако смяташ да кърмиш в кърмаческия форум има тема за педиатри подкрепящи късното захранване. Потърси педиатър там  Peace

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 16:58 от ritka

# 220
  • София
milenag, честно да ти кажа и аз често се чувствам като теб и съм забелязала, че тука най-редовно пишат по-малките момичета и особенно тези, на които ще им е за първи път. Не се впрягай толкова много, защото понякога механично ги прескачам постове от рода на днес кихнах, вчера малко кашлях и подобни спамения на темите и след това като хор останалите в още две страници постове от рода на оправяй се бързо...., до безкрай.
И във всичките тези безмислени писания понякога се пропускат сериозните въпроси.

Въпреки всичко остани тук, аз те подкрепям изцяло  Hug  Hug  Hug

Peace

# 221
Еее, добре - аиде стига вече с това "И аз се чувствам така"
Накрая и аз ще взема да напусна форума  Laughing Laughing Laughing

# 222
Мисля ,че малко загрубяха нещата,не сме тук за да се разграничаваме -малки ,големи ,бели или дебели,с деца и без деца,на някой им е за първи на други за пореден,нито едните нито другите са по-маловажни,все пак всички чакаме деца,независимо кое ще е подред .Нормално е да спорим и да обсъждаме всякакви неща имайки предвид колко много сме.Може би трябва да променим малко политиката на нашия отчетен форум,ама гледайки останалите(мартенки,януарки и т.н ,)разговорите не протичат по много различен начин>ако някой има предложения как да протичат нещата за да няма "обидени" и "излишни" нека да сподели. Peace

# 223
Миленче, ще го кажа така.

Аз лично отговарям само на въпроси на които съм сигурна в отговорите си Thinking Така че това че не отговарям, означава в общия случай че не знам  Hug

Надявам се да си промениш решението  Heart Eyes

Напълно подрепям Ritka  Peace и аз така правя Simple Smile

hrisi, аз също мисля да посетя такива курсове, но през март, когато вече няма да бачкам. А какво те разубеди от тези курсове в ц-ра за родители?

Vercho, разколебах се основно заради цената и местоположението. Броят лекции и на двете места е един и същ, темите са сходни, а цената е 130 лв. срещу 60 лв. Също така за новото училище намерих положителни отзиви, а за центъра не (но може и да не съм търсила достатъчно добре) Confused И не на последно място - много е близо до работата на таткото, а за мен има удобен транспорт. Аз ще започна следващата седмица, защото с тези контракции ще съм по-спокойна, ако съм подготвена предварително. Макар че с промишленото количество магнерот, което изпих от началото на бременността, нищо чудно и да пренося...

Усмивки мами, дайте да мислим само хубави неща и да не се натоварваме излишно   bouquet

# 224
Хей, момичета, ама моля ви се не така   Hug
Не всеки има възможност да прочита всичко, написано тук. Аз лично поглеждам само последните постинги, нямам време да чета по 4 страници. Отговарям само на нещо, което виждам от това четене по диагонал.
На мен хиляда пъти не са ми отговаряли, ама аз питам, докато не получа отговор  Mr. Green
Или пиша с големи букви  Crazy Joy

За педиатър: Изберето го отсега и си говорете с него. да не стане така, че накрая да ви откажат. Има и натоварени педиатри, които отказват да поемат повече пациенти  Peace
Аз от моята държавна съм супер доволна и пак ще сме там  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт