Хипоспадия-операция или не???????

• 92 693
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Здравейте майчета, след като изчетох всички мнения по темата реших и аз да се включа. Синът ми е на 1 г. и ние сме със хипоспадия, следващата седмица ще ходим на преглед в пирогов. Нямам уговорка с конкретен лекар, макар че от всичко прочетено до момента имам предпочитания за д-р Пеев или Момчилов. Доста се притеснявам, защото зная че този преглед е началото на един много тежък път, но няма как трябва да го извървим. Ще пиша отново, за да споделя и нашия опит.

# 106
Здравейте вторият ми син и той има такава диагноза в епикризата! В МБАЛ ми казаха след 6-ти месец да обърнем внимание! Времето настъпи! Консултирах се и всички ме упътиха към София. И мисля да звънна в Пирогов! Тези гореизброени доктори като Пеев и Момчилов в Пирогов ли работят? За Кюркчиева разбрах, че е в Токуда! И при преглед в тази болница предполагам е с направление!
Състоянието на нашето човече е следното/по мое виждане/ hypospadia glandis – на главичката на пениса и придърпва от долу. Оринира със силна струя и главичката на половина се вижда както и отвора че е изместен 2 мм. Търсих снимки да видя, но открих една в най-тежък стадии! Очаквам и аз съвети! Дали да отскоча преди годинката до Сф или да изчакам пролетта да стане по-голям? 

# 107
japanessa   Пирогов д-р Пеев и д-р Момчилов, в Токуда д-р Такова и доц. Кюркчиева. Изборът за екип е твой. Попрочети темите, ще намериш много полезна информация. Не е лошо да си направиш консултация и преди годинката, но и след това няма да е късно. Аз си направих консултацията още на 15 ден от раждането на детето. И бях наясно какво да очаквам и какво ни предстои още от самото начало.

# 108
Може да не се обаждаш в Пирогов прегледа е с направление и от понеделник до петък след 12:30 долу в кабинета  преглеждат всички доктори който решиш от 2-мата ще слезе да прегледа малчо.
Нас на оперира д-р Пеев и сам страшно доволна добър лекар,но и много добре се държи с децата,а за Момчилов имам друго мнение!
Ако искаш подробности за операцията пиши и ще ти пиша.
Ако решиш да е Пеев имам му телефоните мога да ти го дам!

# 109
Благодаря Ви! Изчаквам още една информация и ще реша в Токуда или Пирогов да е! Или по скоро Кюркчиева или някой от Пирогов? (За сега като съм разпитвала всеки казва името на Докторката затова това ми е дилемата)

Как стои и финансовата страна на проблема! Разбирам, че се минава през здравната каса! Но каква е реалността? Моля, споделете!

Спорна седмица!
  bouquet

Аз съм от Русе на 29 години. Имам голам син на 2г и 8м и Малък на 7м

# 110
ние също сме със хипоспадия.ходихме при др.момчилов в пирогов .след прегледа каза ,че канала ни е изместет съвсем малко просто се нуждаем от доизгрождане на канала  и зашиване на кожичката.при нас канала го има и е като цепнат и главичката се разделя на две,ако не го загледаш не се вижда ,че не е на мястото.тогова насрочихме дата за операцията,но малкия му протекоха суполи там и той я отложи.каза ,че до 1 клас е хубаво да го оправим.от наблюденията ми в болницата мога да кажа ,че е добре това да се направи докато детето не може да ходи.защото прябва много да се внимава с катетара които слагат да не се извади. ние отидохме когото бяхме на 2,сега сме на 4,6 и мисля догодина да ходим вече ,че постояно за това си мисля

# 111
При нас казаха същото, но се оказа, че трябва да се правят тези операции много по рано.Защото както бяхме от най-леките, вече сме минали 2 операции и още не се знае дали няма да има и още, а детето вече е на  5 години всичко разбира, остават му спомени и всичко е много много травмиращо, затова не отлагайте, а го правете колкото е възможно по-рано.

# 112
Мила yanads би ли споделила колко ви струваше 1 операцая.Ще ти бъда много благодарна за да знаем колко ще трябва да имаме като финанси

# 113
  • Варна
И аз бих искала да знам колко струва една операция, за да се подготвяме финансово отсега.
Благодаря

# 114
Във Токуда за операцията преди месец платихме 500 лв, като това включва абсолютно всичко от изследванията, операцията, медикаментите, храната и нощувките.

# 115
Във Токуда за операцията преди месец платихме 500 лв, като това включва абсолютно всичко от изследванията, операцията, медикаментите, храната и нощувките.
Peace ние също.

# 116
Здравейте от мен Grinning!

Записахме си час за идния вторник 29.11. - В Токуда- д-р Такова!

Ще пиша какво се е случило и какво ще се!  bouquet

Благодаря на Всички за изключителното внимание и отговори, които ми дадоха!
Успех на мамите в моето положение!
Надявам се и аз скоро да помагам с полезна информация- Не питай старило, питай патило Peace

# 117
  • Пловдив
Здравейте от мен Grinning!

Записахме си час за идния вторник 29.11. - В Токуда- д-р Такова!

Ще пиша какво се е случило и какво ще се!  bouquet

Благодаря на Всички за изключителното внимание и отговори, които ми дадоха!
Успех на мамите в моето положение!
Надявам се и аз скоро да помагам с полезна информация- Не питай старило, питай патило Peace
стискаме палци Peace

# 118
 Simple SmileЗдравейте,
Д-р Такова от Токуда болница ни записа за операция след седмица и изреди причините за необходимостта от хирургическата интервенция и проблемите , които може да има детето, като bowuu съзрее полово са:
- недоразвит пенис /канала ще дърпа/
- болки по време на полов акт/канала ще дърпа/
- Оплождането ще е по трудно, заради повечето перипети за сперматозоидите!/недоразвит и закривен пенис/

Peace на всички, които ще вземат рещение за или против операция при хипоспадия!

# 119
  • Варна
Simple SmileЗдравейте,
Д-р Такова от Токуда болница ни записа за операция след седмица и изреди причините за необходимостта от хирургическата интервенция и проблемите , които може да има детето, като bowuu съзрее полово са:
- недоразвит пенис /канала ще дърпа/
- болки по време на полов акт/канала ще дърпа/
- Оплождането ще е по трудно, заради повечето перипети за сперматозоидите!/недоразвит и закривен пенис/

Peace на всички, които ще вземат рещение за или против операция при хипоспадия!

Успех    Peace  
Ще чакаме новини  

Общи условия

Активация на акаунт